Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Τα παλιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Βλέποντας κανείς τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη -και τελευταία- συνεδρίασή τους, ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα, παρακολουθώντας τις δεκάδες τηλεοπτικές συζητήσεις, κάτι αισθάνεται, που είχε πολλά χρόνια να αισθανθεί. Και καταλαβαίνει γιατί τόσος κόσμος τίμησε αυτή την παράταξη με την ψήφο του και πιθανότατα ακόμα περισσότερος κόσμος θα την εμπιστευτεί και στις επερχόμενες εκλογές. Όπως καταλαβαίνει επίσης γιατί οι σφοδρές επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να αλλάζουν μέχρι στιγμής τη γενική εικόνα.

Το χρέος της Ελλάδας προ και μετά PSI

Το χρέος της Ελλάδας προ και μετά PSI. Έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες...

Φυσικά στο γράφημα δίνονται μόνο οι λήξεις ομολόγων. Οι τόκοι εξυπηρέτησης είναι ένα άλλο (έξτρα) “δώρο”.

Ομιλία Τσίπρα στην Κ.Π.Ε. του ΣΥΝ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;


ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ

ΠΑΣΟΚ Πάτρας: Θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ αν μπει στο ψηφοδέλτιο ο Γιωργάκης!

Η παρακάτω είδηση κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αληθεύει αλλά το ότι είναι απόλυτα λογικό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί! Διαβάστε (ΕΔΩ):
"Αυστηρή προειδοποίηση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο απέστειλαν κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα. Ξεκαθαρίζουν ότι εάν συμπεριληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου και πάλι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα τότε αυτοί θα ψηφίσουν… ΣΥΡΙΖΑ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΙΑΛΕΞΕ...


Πολύγυρος, επανάσταση 1821. Εκδήλωση μνήμης για τους αδελφούς Παπαγεωργάκη. (βίντεο)


Στο εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου του Πολυγύρου, το Σάββατο 19-5-12 έγινε  η εκδήλωση μνήμης σε ανάμνηση της μύησης των αδελφών Παπαγεωργάκη στη Φιλική Εταιρεία. Μετά την Θεία Λειτουργία και την Επιμνημόσυνη Δέηση, έγινε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, απονομή μεταλλίων του αγώνα δρόμου πεζών και ποδηλάτων (αφετηρία  Ηρώο Πολυγύρου, τερματισμός Άγ. Δημήτριος), ακολούθησε η Χορωδία και  θεατρικό δρώμενο, «ο όρκος στον Πολύγυρο στις 17 Μάη» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, και την εκδήλωση έκλεισε το  συγκρότημα της παραδοσιακής μουσικής από τη Νικήτη « Αραιά και που ».
Την εκδήλωση οργάνωσε η Επιτροπή του Αγίου Δημητρίου

"ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΑΠΘ...!"


Κύριοι του ΑΠΘ το ενδιαφέρον σας για το χρυσό,
είναι αμιγώς
επιστημονικό, ή περισσότερο πολιτικό...;

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Σε μια χώρα, που όλα έχουν κολλήσει, εξαιτίας της πολιτικής κρίσης που υφίσταται μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, υπάρχει και κάτι που δείχνει να μην επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα παγώματος και καθήλωσης των πάντων...
 Τι είναι αυτό;;; Μα φυσικά, η αντιμεταλλευτική υστερία των«πουριτανών του περιβάλλοντος»... σε συνδυασμό με

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ...