Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΔΕΝΤΡΑ...


*Να καταδικαστούν ακόμη και αυτοί που
έφτιαξαν τη γέφυρα της Ποτίδαιας!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
...Για να γίνουν δρόμοι, έργα υποδομής και κοινής ωφέλειας, σε όλη την Ελλάδα!!!
 H ανακοίνωση των «επιτροπισσών»και των «επιτρόπων» αγώνα κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Χαλκιδική για την «Πρωτομαγιά στις Σκουριές», νομίζουμε πως ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή…
Ήρθε  ακριβώς 10 μέρες μετά την Πρωτομαγιά... και ενώ στο μεταξύ η χώρα βγήκε από εκλογές, που βάλτωσαν τη χώρα σε ακυβερνησία... 

ΕΓΕΡΘΗΤΩ...


Ο Δήμος Σιθωνίας συμμετέχει στην εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»


Η Πανελλαδική Εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» διοργανώνεται για 17η συνεχή χρονιά από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και θα διαρκέσει από την 1η έως την 31η Μαΐου.

Ο ΧΑΜΟΣ...


Ν.Τρίγλια - καταγγελία για παράνομη εισαγωγή φυτοφαρμάκων

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στην Ν.Τρίγλια Χαλκιδικής γίνετε μεγάλη διακίνηση φυτοφαρμάκων από την Τουρκία για την καλλιέργεια των σιτηρών,το φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και εξαπλώνετε συνεχώς,παράνομα φυτοφάρμακα από την γειτονική Βουλγαρία έρχονται καθημερινά και για την καλλιέργεια τις ελιάς. 
Στην Τρίγλια σχεδόν το 80% χρησιμοποιούν μη εγκεκριμένα φυτοφάρμακα από Τουρκιά και Βουλγαρία.

Για τις εκλογές της 6ης Μαΐου


Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών η Ελλάδα μπήκε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες. Οι εκλογές αυτές, έγιναν μέσα σε κλίμα οργής και ανασφάλειας, μέσα σε ένα αρνητικό περιβάλλον που δημιούργησαν τα παλαιά κόμματα.
Η Δημοκρατική Συμμαχία και στη Χαλκιδική επέλεξε ένα δύσκολο δρόμο, αλλά ταυτόχρονα θαρραλέο, χωρίς λαϊκισμούς και σκοπιμότητες. Ο στόχος της ΔΗΣΥ δεν επετεύχθη, αλλά χάθηκε μόνο μία μάχη, όχι ο πόλεμος. Άλλωστε, δημιουργηθήκαμε για να αποτελέσουμε μια χρήσιμη και λογική φωνή κι αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε.

ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΧΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ;


Γράφει η Χαροκόπου Τσώνη Όλγα 
Κοιτώντας το δέντρο, χάνεις το δάσος.
Ήταν ολοφάνερο από τις εκλογές της 6ης Μαΐου ότι κάτι δεν πάει καλά με τους εκλογικούς καταλόγους. Πώς είναι δυνατόν ένας πληθυσμός προσδιορισμένος από  την απογραφή του 2011 στον αριθμό : 10.787.690, και ο πληθυσμός μέχρι 14 ετών να προσδιορίζεται στον αριθμό : 1.666.888 να καταλήγουν σε  αριθμό εγγεγραμμένων 9.949.401!
10.787.690-1.666.690= 9.121.000 (διαφορά 9.949.401-9.121.000=828.401)

Γενική Συνέλευση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου