Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Ο λαός θα πει την τελευταία λέξη!

Σαν έτοιμοι από καιρό, ο αρχιτέκτονας της μνημονιακής πολιτικής κος Βενιζέλος και το αριστερό του δεκανίκι κος Κουβέλης ανέλαβαν να λύσουν το πρόβλημα της… ακυβερνησίας της χώρας, προτείνοντας «οικουμενική κυβέρνηση» που ουσιαστικά θα αναλάβει να συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου! Είτε για 2 χρόνια, είτε για 3 χρόνια, με διαφοροποιήσεις ή μη, κάποιοι προσπαθούν να αναστήσουν τα Μνημόνια που ο λαός έστειλε στο καλάθι των αχρήστων.

Υπάρχει λύση! Να αξιοποιηθούν τα "Εθνικά" κεφάλαια!!!


Σημαντικά ενισχυμένος ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέο γκάλοπ

Με την αυτοδυναμία «φλερτάρει» ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της εταιρείας Marc σε δείγμα 1.021 νοικοκυριών πανελλαδικά με τηλεφωνικές ερωτήσεις την περίοδο 8-9 Μαΐου, όπου παρουσιάζεται να λαμβάνει ποσοστό 27%. Οριακή άνοδο εμφανίζει και η ΝΔ που δείχνει να φτάνει στο 20% ενώ σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ που παλεύει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την τρίτη θέση.
Στη δημοσκόπηση της εταιρείας για τον ALPΗΑ, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να είναι πλέον μη «αντιμετωπίσιμος» ενώ ο δικομματισμός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική κατάρρευση.
Αναλυτικότερα τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου χωρίς λευκά και άκυρα είναι:

Δηλώσεις Κουβέλη και Βενιζέλου 10-5-2012

Θα υπάρξει "αριστερός Καρατζαφέρης" ; Θα έχει τη τύχη του δεξιού και χειρότερη!


"Πολιτικό έγκλημα" ;

Οι δηλώσεις, πριν λίγο, Κουβέλη - Βενιζέλου δείχνουν (;) ότι ετοιμάζεται να γίνει το "πολιτικό έγκλημα"!
Οι ψίθυροι της ημέρας αρχίζουν και γίνονται "φωνούλες"!
-Αλίμονο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: HEIL HITLER !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΑΛΛΗ

Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής για την πρωτομαγιά στις Σκουριές


Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής
Πλημμυρισμένη από ζωντάνια, όπως το Δάσος των Σκουριών, έγινε και φέτος η Πρωτομαγιά, που οργανώνεται κάθε χρόνο από τις επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής. Πέρα από τους Χαλκιδικιώτες συμμετείχανσ’ αυτήν και κάτοικοι του Κιλκίς, της Αλεξανδρούπολης της Κομοτηνής, πολλοί πανεπιστημιακοί καθηγητές και πλήθος κόσμου, κατά πλειοψηφία νεαρής ηλικίας. Όλοι μαζί με την παρουσία τους ένωσαντην φωνή τους ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής και στη λεηλασία των φυσικών πόρων, του πραγματικού "χρυσού" της πατρίδας μας.

Συνέντευξη του Γ. Πυρπασόπουλου στο VeryRound

Διαβάστε στη συνέντευξη του Γιώργου Πυρπασόπουλου στο VeryRound. 
Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τη δουλειά του και την τηλεόραση. 
Σχολιάζει την κεντρική πολιτική σκηνή και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

"Ημέρες Μνήμης"


Διακοπή Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος

Από τον Δήμο Νέας Προποντίδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με αναγγελία της Δ.Ε.Η, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, λόγω συντήρησης του δικτύου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Νέων Μουδανιών , από τις 7.00 έως 14.00 εκτός απο την περιοχή πίσω απο το Super market “Μασσούτης” όπου η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί απο τις 7.00 έως τις 7.30 και από τις 14.00 εως τις 14.30.

Απόλλων Αρναίας - Εθνικός Αγιονερίου 1-2

Ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αλιευτικού καταφυγίου Στρατωνίου

-Διασφαλίζονται οι απαραίτητοι πόροι για την αποκατάσταση των ζημιών στο αλιευτικό καταφύγιο Στρατωνίου, Δήμου Αριστοτέλη.
-Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 829.617,32€.
Εντάχθηκε πρόσφατα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο: «Αποκατάσταση ζημιών στο αλιευτικό καταφύγιο Στρατωνίου, Δήμου Αριστοτέλη». 
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 829.617,32€.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το αλιευτικό καταφύγιο του Στρατωνίου την περίοδο από 5 ως 7 Φεβρουαρίου 2012.

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ


«Νέοι δρόμοι στα τρίποντα». Τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στη Γαλάτιστα στις 19 και 20 Μαΐου 2012 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας.
Οργάνωση: Α.Ο. Γαλάτιστας

 Δελτία συμμετοχής: Α.Ο. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (πληροφορίες Ματθαίου Αθανάσιος κιν. 6974748536)
Συνδιοργάνωση:
Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.)
Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας
Δημοτική Κοινότητα Γαλάτιστας
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντες από 1994 έως 2002.

Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και ελευθέρων βολών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ


Το Κέντρο Μελισσοκομίας Χαλκιδικής πληροφορεί τους μελισσοκόμους του νομού ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για ένταξή τους στα προγράμματα «Αντικατάσταση κυψελών» και «Οικονομική στήριξη των μελισσοκόμων» για το έτος 2012.
 Παρακαλούνται οι  μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα, να προσέλθουν στο Κέντρο Μελισσοκομίας Χαλκιδικής στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νικήτης.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους επόπτες του Κέντρου Μελισσοκομίας Χαλκιδικής :
 Γεροχύμου Στέλλα
Αποστολούδη Νικήτα 
 Τηλ. 23750 20111

Κύκλος σεμιναρίων: Η τέχνη του να είσαι γονέας