Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : ΠΡΟΒΟΛΗ CATASTROIKA ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ


Την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση , με την προβολή του νέου ντοκυμαντέρ του Α. Χατζηστεφάνου και της Κ. Κιτίδη με τίτλο CATASTROIKA.
Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον δύο εκ. άνθρωποι, επιστρέφουν με μια νέα παραγωγή. 
Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες της επικείμενης εκποίησης του ελληνικού δημόσιου πλούτου. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης από την Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και τη Ρώμη, επιχειρούν να προβλέψουν τι θα συμβεί από την εφαρμογή αυτού του μοντέλου σε μια χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης. 

Εκλογές 2012: ΚΚΕ(μ-λ) & ΜΛ ΚΚΕ

Την Κυριακή 29/4 υποψήφιοι της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & ΜΛ ΚΚΕ θα κάνουν περιοδεία σε χωριά της Χαλκιδικής.

Σήμερα, ένταση στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

ΤΩΡΑ «ΛΥΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΟΛΑ!

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Παρακολουθώ (όπως όλοι) τις «ομιλίες» των πολιτικών, είτε αυτοί είναι «αρχηγοί», είτε απλοί υποψήφιοι βουλευτές, και πραγματικά έχω προβληματιστεί.
Προβληματίστηκα τόσο, που πλήθος ερωτημάτων μου ήρθαν στο μυαλό (το όσο μου απέμεινε μετά από τα τόσα χαστούκια που μας έχουν ρίξει και εξακολουθούν να μας ρίχνουν).
Πρώτα απ’ όλα, ΠΩΣ είναι δυνατόν να έχουν «λύσεις» για τα προβλήματα της χώρας, να μην τις έχουν εφαρμόσει τόσα χρόνια και να έχουμε φτάσει σε αυτό το χάλι!
Νομίζω δίκαια αναρωτιέμαι γι αυτό, όπως και όλοι μας.
Δυο πράγματα μπορεί λοιπόν να συμβαίνουν σε αυτή την περίπτωση.
Οι έχοντες τις λύσεις, ΔΕΝ τις έδωσαν τόσα χρόνια επίτηδες, και τώρα μας τις «μοστράρουν» για να εκλεγούν η να ΞΑΝΑεκλεγουν!

Ιγγλέζη Κατερίνα, υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Στα χέρια της αστυνομίας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Βασίλης Χρηστίδης και ένας απολυμένος οδηγός, οι οποίοι συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Λίγα λεπτά νωρίτερα επικράτησε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στο σημείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο άνδρες έχουν συλληφθεί ή αν πρόκειται απλώς για προσαγωγές προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.
Seleo.gr 

Αργύρης Λαφαζάνης: Γιατί δε συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Χρήστος Σακκάς, υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Όλγα Παπαμέτη: Ανοικτή επιστολή προς τους ψηφοφόρους της Χαλκιδικής


Οι γυναίκες διεκδικούμε...
Οι γυναίκες πρωταγωνιστούμε...
 Οι εκλογές της 6ης Μαϊου είναι σημαντικές για τη χώρα μας, για τον τόπο μας, για τις οικογένειες μας. Δεν έχουμε περιθώρια για συμβιβασμούς, για διλήμματα, για δεύτερες σκέψεις. Ο θυμός, η αγανάκτηση ακόμα και η απογοήτευση είναι συναισθήματα που κατακλύζουν πολλούς συμπολίτες μας. Μπορούμε όμως να τα αφήσουμε να γίνουν η αφορμή για την καταδίκη ενός πολιτικού συστήματος που θα οδηγήσει τη χώρα σε μεγαλύτερα προβλήματα, σε μία αδιέξοδη ακυβερνησία;

Γιώργος Γεράκης, υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΣ
ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ  ΣΕ  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ                      
 Η χώρα μας ως περιφερειακό μέλος της ευρωζώνης βρίσκεται στο επικεντρο μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Η παρουσία της Τρόικας και του ΔΝΤ και οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι εντεταλμένοι τους(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και δορυφόροι) προκαλεί ευρεία κοινωνική καταστροφή. Αγρότες, εργαζόμενοι ,επαγγελματίες και κυρίως οι νέοι άνθρωποι βρίσκονται σε κατάσταση ανεπανάληπτης απόγνωσης. Η ελληνική γεωργία θύμα της ΚΑΠ και των ευρωενωσιακων καταναγκασμών μετατράπηκε σε εξασθενημένο κομπάρσο της παραγωγικής μηχανής της χώρας.

Ευθύμιος Καρανάσιος υπ. Βουλευτής Ν.Δ.Χαλκιδικής


Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, ο Ευθύμης Καρανάσιος, υποψ. Βουλευτής της ΝΔ, θα επισκεφτεί:
Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012
1.       Την Ουρανούπολη, ώρα 19:00
2.       Τα Ν. Ρόδα, ώρα 19:30
3.       Την Ιερισσό, ώρα 20:00

Συνέντευξη Γιάννη Δριβελέγκα, υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Απόστολος Πάνας - Υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Καρανάσιος Ευθύμιος, υπ. βουλευτής Ν.Δ. Χαλκιδικής


Δήμου Α., υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Κόμμα Πειρατών Ελλάδας - Σποτ


Αρναία - Στανός: 8 χιλιόμετρα μετ' εμποδίων

Μια παροιμία λέει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . Θα την ακολουθήσω και έτσι δεν θα μπω στην διαδικασία για προλόγους και τα σχετικά όπως είχα αποφασίσει να κάνω πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το άρθρο.
Το οδικό δίκτυο Στανού - Αρναίας , ( 8 χιλιομέτρα ) βρίσκεται σε τραγική κατάσταση (όπως επίσης και το αντίστοιχο Στανού - Μελλισουργού) και απ΄ότι φαίνεται δεν συγκινούν κανέναν αρμόδιο για άμεση επίλυση.
Επικίνδυνες τρύπες και σημεία όπου ο άσφαλτος έχει ξεφτίσει κάνουν την διέλευση και την οδήγηση άκρως επικίνδυνη και πολύ καταστροφική για τα αυτοκίνητα.

20 ΧΡΟΝΙΑ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Κοντά στην αυτοδυναμία ο Σαμαράς! Στις Σέρρες φάνηκε!


Χουχούτας Νικήτας, υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής


Καζάκης Θανάσης υποψήφιος με τη Δράση στη Χαλκιδική


Κάποιοι λένε ότι οι ερχόμενες εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών. Συμφωνώ μαζί τους. Το αποτέλεσμά τους θα κρίνει αν η χώρα μας θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με νόμισμα το Ευρώ, ή αν θα κατρακυλήσει στο χάος, με ένα άγνωστο νόμισμα, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικά. Είναι ένας πόλεμος, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το επίπεδο διαβίωσης, το δικό μας και των παιδιών μας, για πολλά χρόνια. Αποφάσισα λοιπόν να μπω σ'αυτόν τον πόλεμο στο πλευρό της Δράσης του Στέφανου Μάνου, να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να μην πάνε στράφι όλα όσα έχουμε καταφέρει όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τα τελευταία χρόνια.

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΝΑΙΑΣ: "ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛ.ΧΡΥΣΟΣ"


Επιστολή του Δασαρχείου...
Ακόμη μια διάψευση του
"Παρατηρητηρίου..."

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
To «Παρατηρητήριο...» επάνω στην πρεμούρα του, να περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις που δίνει..., (σε ποιους άραγε;;;) ψεύδεται σε ρυθμούς πολυβόλου. Σε ρυθμούς, που από ένα σημείο και πέρα, το σπρώχνουν στο σημείο, να αυτοδιαψεύδει παλιό του ψέμα, με νέο ψέμα.
Εδώ και πάνω από ένα μήνα,  προσπαθεί να πείσει την κοινωνία, πως η εταιρεία και οι εργαζόμενοι παρανόμως βρίσκονται στις Σκουριές. 
Μάλιστα είναι γνωστό πως για να εδραιώσει και αυτή τη προπαγανδιστική μηχανορραφία του, προδίκασε τους 11 εργαζόμενους, που έπεσαν στην ενέδρα των Μπαγκς Μπάνυ και Ντόναλντ Ντακ, καθώς έτσι συστήθηκαν οι «περιπατητές»(Δείτε εδώ), την περασμένη Παρασκευή.

Το ΚΚΕ και τα... μούτρα

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: Γιατί να μην προταθεί η Αλέκα Παπαρήγα για πρωθυπουργός σε μια αριστερή κυβέρνηση; Κι έγινε της κακομοίρας. Από κείνους που έκαναν πρωθυπουργό έναν τραπεζίτη, τον οποίο κανένας δεν ψήφισε και κανένας δεν θέλει. Και είναι έτοιμοι να γίνουν πρωθυπουργοί με ποσοστά συντριβής του κόμματός τους, αρκεί να είναι πρώτο έστω και με 20%. Να είναι καλά το μπόνους των πενήντα εδρών.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Σποτ - Εκλογές 2012

Εκδήλωση λογοτεχνικής βραδιάς από το "ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ" Πολυγύρου

Μεγάλη επιτυχία από κάθε πλευρά σημείωσε απόψε (27-4-2012 και ώρα 8:00 μ.μ. η εκδήλωση του "ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟΥ" Πολυγύρου, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Ψυχογιός". Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Νόρας Πυλόρωφ - Προκοπίου με τίτλο "η ανάσα στο σβέρκο" . Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου γέμισε ασφυκτικά, όπως και ο παρακείμενος διάδρομος.

Η ημερίδα των μεταποιητών στον Πολύγυρο


Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα των μεταποιητών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, με θέμα την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην καλλιέργεια της ελιάς.
Τα συμπεράσματα της ημερίδας ήταν ότι μια πιο ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών θα έχει ως αποτέλεσμα ασφαλέστερων και ποιοτικότερων προϊόντων.
Η ελιά έχει δυνατότητες και μπορεί να αποτελέσει το βαρόμετρο για την οικονομία του νομού. Η εκδήλωση αυτή ήταν η αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν από το σύλλογο μεταποιητών ελιάς Χαλκιδικής.
Από το Σύλλογο
  

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ Χαλκιδικής σε σχέση με την πρόταση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλά δεν θα πάρουμε. Με τους εθνικόφρονες του κ. Καμένου να πάτε μόνοι σας. 
Μην ψάχνετε για συνενόχους.

Τέλος εποχής... του δικομματισμού...

Κοινή προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι πέντε (5) υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ., χθες Παρασκευή 27/4, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου!
Μάλλον ο καθένας μπορεί να φαντασθεί την επιτυχία από πλευράς πλήθους ακροατηρίου! 
Η πλατεία του θεάτρου, χωρητικότητας περίπου 300 καθισμάτων, δεν κατέστη δυνατόν να γεμίσει ούτε στα μισά!
Αυτά τα χάλια, στον Πολύγυρο! Καταλαβαίνουμε όλοι μας τι γίνεται αλλού (Αθήνα - Θεσσαλονίκη και υπόλοιπα αστικά κέντρα)!

Προς λουκέτο το Gerakina Beach στη Χαλκιδική

Με άδοξο τέλος απειλείται ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, το Gerakina Beach στον κόλπο της Γερακινής. Στον δρόμο 250 εργαζόμενοι

Προς οριστικό λουκέτο οδεύει, όπως όλα δείχνουν, ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής το «Gerakina Beach» στη Γερακινή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος έχει καταθέσει προσωρινά μέτρα κατά της διοίκησης του ξενοδοχείου για οφειλές από μισθώματα που εκτιμάται ότι φθάνουν τα 5 εκατ. ευρώ.