Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Στώμεν καλώς Βενιζέλος

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ - ΑΥΓΗ
Αρχίζουμε! Αυτό το μονολεκτικό σύνθημα λανσάρισε χτες στην πανηγυρική συνέντευξη Τύπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο οποίος δεν διευκρίνισε βέβαια τι ακριβώς αρχίζουν, εκτός αν θεωρεί αρκετή την επανάληψη παλιών δρομολογίων, όπως ότι αρχίζουν την πορεία στον λαό, αρχίζουν τη νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ των μεταρρυθμίσεων που να ενώνει την Αριστερά, και άλλα παρόμοια τα οποία έχουν καταντήσει αηδία από την πολλή χρήση.

Βαριές "καμπάνες" στους 18 για το κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων στη Χαλκιδική


Ποινές που ξεκινούν από φυλάκιση τριών ετών, με αναστολή, μέχρι και κάθειρξη 21 ετών επέβαλε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε 18 από τους κατηγορούμενους... για συμμετοχή στο κύκλωμα παρασκευής και λαθρεμπορίας τσιγάρων που αποκαλύφθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 στη Χαλκιδική. Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους κατά περίπτωση για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της λαθρεμπορίας, της πλαστογραφίας, της κατάχρησης εξουσίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της οπλοχρησίας και της οπλοφορίας.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...


Πριν απο κάθε μόλυνση,
προηγείται η πνευματική...
 
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Μια αναγκαία υπόμνηση  και προς το " ECO NEWS" του ΣΚΑΪ 
Μπορεί να μην το χωράει ο νους ενός λογικού ανθρώπου, ότι σε αυτή τη χώρα των 3.000.000 και πλέον νεόπτωχων, υπάρχουν και κάποιοι που δεν ψάχνουν τρόπους για να βγει ο τόπος μας από αυτή την πρωτοφανή κρίση, αλλά πως αυτή η κατάσταση θα χειροτερέψει σε βάρος πολλών περισσοτέρων...
Από αυτό το blog πολλές φορές έχουμε εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό και θα συνεχίσουμε να το εξηγούμε όσες φορές και αν χρειαστεί, καθώς ο ψυχολογικός πόλεμος  και η ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκείται από αυτούς τους «επίμονους ακτιβιστές» της παραπλάνησης , έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ


Την Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος μας.
Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημά μας αλλά και για την ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, ας δώσουμε όλοι το παρών.
Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, οι πολίτες για τους οποίους αγωνιζόμαστε.

Πολιτευτής Γιώργος Τσανανάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γιώργου Τσανανά
Το μέλος της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής Μεταλειολογος Μηχανικός Γιώργος Τσανανάς, κατέθεσε  αίτηση υποψηφιότητας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στον νομό Χαλκιδικής.
Για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του δήλωσε τα εξής: «Σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο της σωτηρίας της χώρας.

Ολοκλήρωση 1ου κύκλου επισκέψεων στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη για δωρεάν εξέταση τεστ ΠΑΠ για γυναίκες ηλικίας 25-65 ετών


Τέλος Μαρτίου ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος επισκέψεων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον έλεγχο και την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Συμβόλαια Μίσθωσης Δημόσιας Γεωργικής και Κτηνοτροφικής Γης στη Θεσσαλονίκη


Παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα και του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Γεώργιου Κορμέντζα, την Δευτέρα 19 Μαρτίου, στις 11 το πρωί,  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα υπογραφούν οι πρώτες συμβάσεις μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης για το Νομό Θεσσαλονίκης.
 Οι συμβάσεις αφορούν 14 δικαιούχους, οι οποίοι μισθώνουν συνολικά 32 αγροτεμάχια, έκτασης 120 στρεμμάτων.

Ιερισσός: Παρουσίαση Βιβλίου

Εκδήλωση στη Μεγάλη Παναγία


Θανατηφόρο τροχαίο στο Ν. Μαρμαρά


Την τραγική κατάντια του Νοσοκομείου Χαλκιδικής καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων.


Σοβαρές ελλείψεις σε απλά αναλώσιμα υλικά όπως σύριγγες, γάντια, γάζες και οινόπνευμα και σε προσωπικό, υπάρχουν  στο Νοσοκομείο Χαλκιδική καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Χαλκιδικής,  (δείτε αποσπάσματα στο σχετικό βίντεο).
Πολλοί προμηθευτές  σταμάτησαν  την τροφοδοσία του νοσοκομείου λόγω των ανεξόφλητων οφειλών.
Την Τρίτη 20-3-12 καλούνται οι εργαζόμενοι σε συνέλευση  με ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ.

Συνέντευξη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιάννη Δριβελέγκα

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής


Φρόντιζαν μόνο για τις μίζες;


Αποθήκες ΙΚΑ: 
Βρέθηκαν (!!!) 6.5 τόνοι βαμβάκι, 2.5 εκατομμύρια πίεστρα γλώσσας και 6.000 τανάλιες για τα δόντια, ένας τόνος ήταν η ελαφρόπετρα, ενώ στις αποθήκες υπήρχαν μεταξύ άλλων 40.000 κολποσκόπια και 2.000 κουτιά ρητίνες για δόντια.
Το πλέον εξωφρενικό είναι πως ενώ αυτά τα υλικά στοιβάζονταν στις αποθήκες του ΙΚΑ χωρίς να χρησιμοποιούνται, κάποιοι φρόντιζαν να γίνονται και νέες παραγγελίες.
-Το ερώτημα είναι και πάλι το ίδιο: Ευθύνες θα αποδοθούν;

Τι καλά θα ήταν ...

...να ξηλώνονται τόσο εύκολα και γρήγορα και οι μιζαδόροι πολιτικοί !

Συλλαλητήριο ενάντια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα

Η Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ  διοργανώνει συλλαλητήριο ενάντια στο αλλεπάλληλο μπαράζ αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων, την Τρίτη 20 Μαρτίου  στο Άγαλμα Βενιζέλου 7μμ, μέρα ψήφισης στη Βουλή νέων αντιλαϊκών νομοσχεδίων. 

«Αρχίζουμε» το σύνθημα του «νέου ΠΑΣΟΚ» υπό τον Βενιζέλο


Αλλά όταν κάποιος «αρχίζει» την παράσταση έχοντας ήδη «κατορθώσει» να πάει:
-το μισθό στα 400 ευρώ,
-τη σύνταξη στα 300 ευρώ,
-το επίδομα ανεργίας στα 360 ευρώ,
-την ανεργία στο 21%,
-τα λουκέτα στα μαγαζιά στο 50% και
-τη λαϊκή χρεοκοπία στο 100%,

Ζωγράφος για το δρόμο Θέρμης - Γαλάτιστας


...αλλά και για τις υποψηφιότητες στη Ν.Δ. Χαλκιδικής

Ζήτησαν χρίσμα από τη Ν.Δ. στη Χαλκιδική

Κατατέθηκαν αιτήσεις υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χαλκιδική.
Οι μέχρι τώρα αιτήσεις (θα δοθεί παράταση μέχρι τη Δευτέρα 19/3/2012) είναι των:
Καραμανλής Ν., Καρανάσιος Ε., Μαρκογιαννάκης, Παπαμέτη Ο., Πάχτας Δ., Τσανανάς, Τσιουπλάκης Δ., Ψαρράς Ν.