Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Πολιτική Εκδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσ/νίκης


Παρασκευή 9 Μάρτη 2012, 19:00 στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51)
Ομιλητές:
Βασίλης Γάτσιος, μέλος Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Σπύρος Μαρκέτος, μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.Το μαύρο κυβερνητικό μέτωπο, με ρυθμούς πολυβόλου και εντός ενός διαρκούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, προωθεί μια νέα εποχή βαρβαρότητας με θύμα την εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Προσπαθούν στα γρήγορα και παρά την λαϊκή αντίθεση να περάσουν μέτρα διάλυσης του λαού, καταβαράθρωσης του βιοτικού επιπέδου, των μισθών και των συντάξεων, τεράστιων περικοπών στις κοινωνικές παροχές και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου.

Κλιμάκωση της επίθεσης της Coca-Cola στους εργαζόμενους του ομίλου


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης καταγγέλλει την κλιμάκωση της επίθεσης της Coca-Cola στους εργαζόμενους του ομίλου. Η εργοδοσία αυτού του πολυεθνικού κολοσσού ήδη από πέρσι έδειξε τις προθέσεις της απέναντι στους εργαζόμενους αρνούμενη να υπογράψει συλλογική σύμβαση με το σωματείο τους. Φέτος, μεθοδεύει το κλείσιμο του εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη και τη μεταφορά της παραγωγής στη Βουλγαρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί μικρότερο κόστος παραγωγής, ενώ η ίδια ανακοίνωσε ότι το πρώτο εννιάμηνο του 2011 είχε κέρδη 300 εκ. ευρώ!

ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ...


Εκδήλωση


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
Πενήντα πέντε χρόνια από το θάνατο του οικουμενικού στοχαστή 
Νίκου Καζαντζάκη, η τοπική επιτροπή Θεσσαλονίκης 
πραγματοποιεί εκδήλωση εις μνήμην αυτής της μεγάλης ψυχής                  
στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Τετάρτη 21 
Μαρτίου 2012 και ώρα 19.00 μ.μ. , 4ος όρ 
«ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 41ο ΡΑΛΛΥ SPRINT ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής:
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
   Άρθρο 1ο
  1.Απαγορεύουμε την κίνηση κάθε οδικού οχήματος εντός των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, κατά την διεξαγωγή του αναφερομένου στο θέμα ΡΑΛΛΥ, τις ημέρες και ώρες που καθορίζονται σε κάθε ειδική ως ακολούθως: ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Νο 1 & 2 (χλμ. 15,07)
ΑΦΕΤΗΡΙΑ          : Είσοδος Αρναίας (όπου δεξιά Μνημείο Ηρώων)
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ  : 20μ. Πριν τη δ/ση για Ταξιάρχη της Οδού Αρναίας – Παλαιοκάστρου (όπου δεξιά πλάτωμα)
ΚΥΡΙΑΚΗ  (11-03-2012) ΩΡΕΣ  : Από  09:30-15:30 
Απαγορεύουμε επίσης την  ίδια  ημερομηνία και ώρες στα  προαναφερόμενα  τμήματα των οδών:

Χωρίς σχόλια...


Εκδήλωση των Δημοτικών Σχολείων Πολυγύρου


Γ. Βαγιωνάς: "Κουρέψτε τώρα τα δάνεια ιδιωτών προς τις τράπεζες"


Το "κούρεμα" των δανείων ιδιωτών και επιχειρήσεων προς τις τράπεζες ζητά ο Βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς με  ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης. Επικαλούμενος το παράδειγμα της Ισλανδίας, ο Γ. Βαγιωνάς ζητάει από την κυβέρνηση να θέσει ως προϋπόθεση για την χορήγηση των 25 δις ευρώ ενίσχυση ρευστότητας προς τις τράπεζες, που προβλέπονται από το νέο Μνημόνιο, το "κούρεμα" των δανειακών υποχρεώσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που θα αποτελούσε μία σημαντική ανάσα για την ελληνική κοινωνία.

Εκδήλωση


ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ !...

Στοιχεία φωτιά για προσλήψεις σκάνδαλο στην Πυροσβεστική - 150 επιτυχόντες με πλαστά δικαιολογητικά

Εκτός απ' τον καπιταλισμό, είμαστε και εμείς, ηλίθιε.


Ζούμε ένα παρατεταμένο εφιάλτη, από τον οποίο δεν ξεφεύγουμε ξυπνώντας.
Έχουμε αρχίσει να βαδίζουμε στην έρημο και ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας ολόκληρη τη Σαχάρα.
Μετά την υπερψήφιση  της νέας ταφόπλακας από τα 199 ανδρείκελα, αυτά που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, περικοπές, εργασιακές ανατροπές, απολύσεις, εφεδρείες, ανεργία, πείνα, νεόφτωχοι, νεοάστεγοι κλπ κλπ θα λογίζονται ωq μερικές σκηνές από το έργο. Η ταινία αρχίζει μόλις τώρα.
Κι όμως! Ακόμη και αυτή τη στιγμή κάποιοι πείθονται πως υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Και μάλιστα το βλέπουν, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως είναι το τρένο που έρχεται κατά πάνω μας.

Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε δημότες του Δήμου Αριστοτέλη


Ο Δήμος Αριστοτέλη συμμετέχει  στο Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μετά την κατάθεση του αιτήματος από το Δήμο Αριστοτέλη, οι υπηρεσίες του οποίου συνέλεξαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά των δημοτών, εγκρίθηκε η χορήγηση σημαντικών ποσοτήτων τροφίμων.
Τα τρόφιμα που θα χορηγηθούν στους δικαιούχους είναι: ζυμαρικά (μακαρόνια Νο 6, κριθαράκι μέτριο και μακαρονάκι κοφτό), ρύζι και τυρί Φέτα.
Σε ότι αφορά το Δήμο Αριστοτέλη, για κάθε κατηγορία προϊόντων (ζυμαρικά, ρύζι, τυρί) εγκρίθηκε η χορήγηση τροφίμων σε 666 άπορα άτομα και 714 οικογένειες.

Η Φωτεινή του Γιάννη...

Γράφτηκε χθες, δεν υπήρξε από πουθενά διάψευση, μάλλον θα γίνει!
Η σύζυγος του Γιάννη Μαγκριώτη, Φωτεινή Αραμπατζή, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στις Σέρρες, απ' όπου και η καταγωγή της.
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί τόσος ντόρος για την υποψηφιότητα της γυναίκας του υπουργού του ΠΑΣΟΚ με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.! Όλοι τους το φωνάζουν, ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ., ότι μαζί θα κυβερνήσουν. Το είπε ο Λοβέρδος, το είπε ο Αβραμόπουλος, το είπε ο Πάγκαλος, καθένας με το δικό του τρόπο και έτσι θα γίνει... οπότε; 
-ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι το ...ίδιο! Στην περίπτωση δεν μπορεί κανείς να πει το: "Άλλο θα πει Χαλκιδική κι άλλο θα πει Χαλκίδα"...  με όποιο ψηφοδέλτιο και να είναι υποψήφια ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει να προσφέρει! 

Καταργείται το χαράτσι - Έρχεται νέο φόρος (σιγά που θα μας χάριζαν...)


Προς την αντικατάσταση του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ με ένα νέο φόρο στην κατοχή ακίνητης περιουσίας, προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι το "χαράτσι" είναι συνταγματικό μόνο εάν παραμείνει προσωρινό έως το 2013.
Σύμφωνα με την Ημερησία, στο τραπέζι των διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων για το νέο φορολογικό σύστημα βρίσκεται η πρόταση για επιβολή ενός ενιαίου φόρου ή τέλους στην κατοχή ακινήτων που θα αντικαταστήσει το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) και το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για τη δόνηση στη Χαλκιδική

Φειδωλοί σε εκτιμήσεις είναι οι σεισμολόγοι για τη σεισμική δραστηριότητα του τελευταίου 20ημέρου στη Χαλκιδική.
Η ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις χερσονήσους του Άθω και της Σιθωνίας, ήταν η δεύτερη ίδιου μεγέθους σε μικρό χρονικό διάστημα με το ίδιο επίκεντρο.

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ


Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εντός έδρας ήττα από τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου με 63-70 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση για 25' αλλά ένα κενό διάστημα μεταξύ 25' και 35' μας στέρησε την δυνατότητα να πάρουμε την νίκη απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2. Παρά το καλό μας ξεκίνημα (25-15 στο 13') οι φιλοξενούμενοι με ευστοχία στα σουτ τριών πόντων και πολύ πιεστική άμυνα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια(33-33 στο 20'). Στην τρίτη περίοδο ο Φιλαθλητικός ξέφυγε με 39-47 και 47-57, ενώ στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου η καλή μας άμυνα μας επέτρεψε να πλησιάσουμε στο 52-57 και στα πρώτα 3,5' να δεχτούμε ένα μόνο τρίποντο(52-60).

ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ - 2ο ΦΙΛΙΚΟ ENDURO