Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

WE ARE ALL GREEKS...


Πολυγυρινό γλέντι από τον Λαογραφικό Όμιλο

Καρναβάλι Πολυγύρου

Η αριστερά κι ο Χαραλάμπης


Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
ΦΥΣΙΚΑ και είναι υπέρ της ενότητας της αριστεράς η ΔΗΜ.ΑΡ. Το δήλωσε την Παρασκευή στη ΝΕΤ ο Φώτης Κουβέλης. Δυστυχώς όμως η στρατηγική των άλλων αριστερών κομμάτων αποτελεί κατά τη γνώμη του ανυπέρβλητο εμπόδιο. Όταν για παράδειγμα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τριετή αναστολή πληρωμών του χρέους είναι σαν να ζητάει την πρόκληση πιστωτικού επεισοδίου, που σημαίνει αποχώρηση από το ευρώ και την Ευρωζώνη. Όπερ έδει δείξαι -η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι υπέρ του ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει πράγματα που οδηγούν έξω από το ευρώ, κι έτσι από την καλή θέληση της συνεργασίας και της ενότητας δεν απομένει παρά ένα θλιμμένο δυστυχώς. 

Υποψήφιος στη Χαλκιδική ο Τσίπρας ;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, υπάρχει το ενδεχόμενο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, να είναι στο ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Όπως είναι γνωστό οι αρχηγοί των κομμάτων είναι υποψήφιοι σε δύο εκλογικές περιφέρειες. Σύμφωνα, πάντα με το δημοσίευμα, θα είναι υποψήφιος στην Α΄εκλογική περιφέρεια Αθηνών, ενώ αναζητείται και η δεύτερη εκλογική περιφέρεια με επικρατέστερες αυτές της Άρτας και της Χαλκιδικής.
-Αν τελικά επιλέξει τη Χαλκιδική, θα είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος είναι υποψήφιος σε ψηφοδέλτιό της.

"Κι βάαανει" ...


ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ...


Πολύγυρος - Σύλλογος Καλλιτεχνών - Αποκριά 2012

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...


Ο αεριτζής ...

Γνωστός ο "τύπος" από χρόνια τώρα! Δεν ξέρουμε την αξία που "επιβάλλει" δύο τουλάχιστον εφημερίδες να έχουν στο πρωτοσέλιδο τον μεγαλύτερο αεριτζή της μεταπολίτευσης και την οικονομική του κατάρρευση! Λες και δεν υπάρχουν προβλήματα σοβαρά στην ελληνική κοινωνία!