Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Επισημάνσεις αναγνώστη μας


Αγαπητή και πάντα φιλόξενη RESPENTZA
   Παρακολουθώ καθημερινά τις αναρτήσεις σου και τα συνοδεύοντα αυτές σχόλια και με θλίψη διαπιστώνω πως πολλά από τα τελευταία αναδύουν μια χυδαιότητα και μια απαράδεκτη κακογουστιά στερούμενα και πνεύματος και ήθους.
  Μήπως θα μπορούσες να κάνεις κάτι και γι' αυτό, προκειμένου να διασφαλίσεις ένα ανεκτό επίπεδο ήθους και αντιπαράθεσης;
  Διαβάζω, και αρκετές φορές μελετώ, καλογραμμένα και μεστά θέσεων και προτάσεων σχόλια και βλέπω , δυστυχώς,  ανάμεσα σ' αυτά και ένα σωρό γελοιότητες και αισχρολογίες για να μην αναφερθώ και στις ασυναρτησίες και στις κενότητες.

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ


Ελλάδα 1940, Ελλάδα 2012.
Πέρασαν εβδομήντα δυο χρονάκια από την κατοχή, «αλλάξαμε» από τότε σαν λαός (η μήπως όχι;) προϊδεάσαμε, μπήκαμε στην Ευρώπη, αποκτήσαμε κάποια αγαθά, φτωχοί έγιναν πλούσιοι και το αντίθετο, μάθαμε από ιστορίες που μας έλεγαν οι παλιοί για τα δεινά της χώρας από τους γερμανούς, για την πείνα, τα συσσίτια, για τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας που σκάλιζαν τα σκουπίδια για να βρουν να φάνε….
Τα ακούγαμε όλα αυτά και τα βλέπαμε σε ντοκιμαντέρ και  αισθανόμασταν τυχεροί που ΔΕΝ γεννηθήκαμε σε εκείνα τα χρόνια, τυχεροί που ΔΕΝ αναγκαστήκαμε εμείς να ψάχνουμε στα σκουπίδια για να φάμε, τυχεροί που ΔΕΝ ήταν τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ στη θέση των σκελετωμένων παιδιών της κατοχής.
Μόνο που η «τύχη» μας, ήταν ψεύτικη.

Α.Σ ΑΓ ΜΑΜΑ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 0-2

Για το πρωτάθλημα της β΄  ερασιτεχνικής κατηγορίας Χαλκιδικής Α.Σ. ΑΓ.ΜΑΜΑ -ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 0-2.
Τα γκολ για την Ελπίδα πέτυχαν οι: ΛΑΝΑΡΑΣ ΤΑΣΟΣ (55) και ΕΡΑΛΤΙ ΣΙΝΙΑΚΟΥ (80)

Αναπλάσεις του αστικού κέντρου Πολυγύρου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η: Πρόγραμμα Ε.Ε Διανομή Τροφίμων ΕΤΟΥΣ 2012


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χαλκιδικής γνωστοποιεί στους γονείς με τρία τέκνα και μέλη του ότι σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο (ΚΥΑ 228302011ΦΕΚ660 Β 20-4-2011) που αφορά το πρόγραμμα «Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από ΕΕ» οι αιτήσεις και η προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών για το έτος 2012 στον Σύλλογο, θα γίνεται έως 31 Μαρτίου 2012.
Οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Θεός ο Γιώργος: πρότεινε να ψηφίσουν, για νέο αρχηγό, μέσω iPad !!!

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα, που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και που παραλίγο να γκρεμίσει την Ευρώπη …ζωγράφισε και στην τελευταία... συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Κάποια στιγμή κι ενώ έλεγε τις γνωστές εξυπνάδες του για το «σωτήριο» Μνημόνιο και το «καλό» ΔΝΤ έριξε την κορυφαία ιδέα για το πώς μπορούν να επισπευστούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού.
«Να ψηφίσουν μέσω ipad..!» είπε ο… Αϊνστάιν της πολιτικής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ...


Από το προοίμιο της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 «Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ, Η ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣ­ΣΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Ο ΙΙΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑ­ΝΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕ­ΛΡΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΑΥΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΥΨΗΛΟΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, Η ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ I3ΑΣΙΛΕΙΟΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να προχωρήσουν σε ένα νέο στάδιο της διαδικασίας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση που άρχισε με τη δημιουργία των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων,

Παγκόσμια ημέρα συμπαράστασης στην Ελλάδα: “Είμαστε όλοι Έλληνες!”

Ημέρα με χρώμα Ελλάδας η σημερινή σε όλη την Ευρώπη καθώς χιλιάδες πολίτες της γηραιάς ηπείρου με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» πραγματοποιούν μία γιγαντιαία κινητοποίηση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό.

Ο Μάκης ο "Τσεκουράτος" κατηφόρισε προς την Συγγρού!

Παιδικός αποκριάτικος χορός


Επιτέλους αλληλεγγύη

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Δεν είμαστε ούτε ξεροκέφαλοι ούτε σκληρόκαρδοι. Κατανοώ τους φόβους του ελληνικού λαού. Αλλά και εμείς έχουμε μια ευθύνη - όχι μόνο απέναντι στο γερμανικό κοινοβούλιο, αλλά και στους φορολογούμενούς μας, δήλωσε μεταξύ άλλων ο αχώνευτος Σόιμπλε στην τελευταία από μια μακρά σειρά συνεντεύξεων σε γερμανικά ΜΜΕ. Προσπαθώντας από τη μια να πείσει τους Γερμανούς ότι πάνω απ’ όλα κι απ’ όλους βάζει τα συμφέροντά τους. Κι από την άλλη να διασκεδάσει τις εντυπώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα για την απεχθή στάση της Γερμανίας του στο ελληνικό πρόβλημα.