Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Όλος ο καλός ο κόσμος!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Φερέτης φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα. 
Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3, αλλά από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε καθεστώς εφεδρείας. 

Στέλεχος του ΛΑΟΣ, φέρεται ως επικεφαλής της μαφίας των τοκογλύφων

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης, που εξάρθρωσε την Τρίτη, η αστυνομία φέρεται να έχει ο Μάρκος Καραμπέρης, ο οποίος και συνελήφθη. Πρόκειται για στέλεχος του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, ο οποίος ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας στον συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου, στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και πασίγνωστος για τη δράση του στη Β. Ελλάδα και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. (ΠΗΓΗ)

ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΔΕΝΔΡΩΝ


Στην ανάρτηση : «Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 Καταπατούν κτήματα με Ελαιόδεντρα στα Σήμαντρα, τα Κόβουν για να ζεσταθούν!» αναρωτήθηκαν σχολιαστές πού είναι το Δασαρχείο και οι Αγροφύλακες.
Με το άρθρο 21 του Ν.3938/2011 (ΦΕΚ Α΄/61/31-3-2011) μεταφέρθηκε το προσωπικό της πρώην Αγροφυλακής στις Δασικές Υπηρεσίες.
Ποια η εξέλιξη;
Από το επισυναπτόμενο έγγραφο – διαμαρτυρία της Δασοπονικής «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασικών Υπαλλήλων» βγαίνει καθαρό συμπέρασμα.
Το πρωτότυπο του εγγράφου υπάρχει σε pdf στην ηλεκτρ, δ/νση:

3d video Πυργαδίκια, Γρεβενά, Μετέωρα!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τα ΓΚΑΡΓΚΑΝΙΑ του ΚΛΕΙΓΕΝΗ στον Μώμο!!!


Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Ιερισσού «Ο ΚΛΕΙΓΕΝΗΣ» επιλέχτηκε για άλλη μια φορά να συμμετέχει στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Ομάδων «Μώμος ο Πατρεύς» που θα γίνει στην Πάτρα 3 – 4 και 5 Φεβρουαρίου 2012.
Το Φεστιβάλ (συν)διοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων, η Κοινοφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ». Επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσικοσυνθετών (Ε.Ε.Θ.Σ.Μ).

Δηλαδή τώρα έχουμε δημοκρατία;

Καρτερός Θανάσης
Ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας έκανε ένα ταξιδάκι στην Ελλάδα για να πει μια καλή κουβέντα για τις θυσίες των Ελλήνων αλλά και για να διατάξει την κυβέρνηση να τρέξει πιο γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις. Ένας Γερμανός υφυπουργός είναι μόνιμα εγκατεστημένος στη χώρα μας και επιβλέπει την εφαρμογή των μέτρων που έχουν επιβληθεί από τους δανειστές. Και η γνωστή τρόικα έρχεται κάθε τόσο για να διατάξει τι πρέπει να γίνει και κυρίως τι πρέπει να κοπεί από το γλίσχρο εισόδημα συνταξιούχων και μισθωτών.

Άνοιγμα 136 κλειστών επαγγελμάτων

Τo πλήρες άνοιγμα των «κλειστών» επαγγελμάτων προβλέπεται με τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο το οποίο συζητείται στη Βουλή και θα ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Τα επαγγέλματα που ανοίγουν είναι τα εξής :

Πέμπτο κόμμα στη Β΄Αθήνας το ΠΑΣΟΚ

Κυκλοφορεί σήμερα και δεν μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα!
Πέμπτο κόμμα στη Β΄ Αθήνας είναι πλέον το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με "μυστικό" γκάλοπ, και ποσοστό στο 7,3%!
Πρώτο κόμμα, στην ίδια μέτρηση η Ν.Δ., ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, με απώλειες εμφανίζεται το φασιστικό κόμμα του ΛάΟΣ, στην έκτη θέση.  

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκιδικής


Τώρα που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος νομίζουμε πως τα περιθώρια να αποφεύγουν να πάρουν θέση στο καυτό θέμα των μεταλλείων χρυσού τα δύο κόμματα του δικομματισμού στη Χαλκιδική έχουν πλέον εξαντληθεί. Τους καλούμε να πάρουν άμεσα θέση και τους προειδοποιούμε πως το πρώτο ερώτημα που θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχει να κάνει με το τεράστιο πρόβλημα της οικολογικής καταστροφής που μαγειρεύουν εξωχαλκιδικιώτικα οικονομικά συμφέροντα.
Οι υπεκφυγές και το κρυφτούλι έφτασαν στο τέρμα τους.

PS...A'I' !!


Α.Ο.Πολυγύρου - Γαλάτιστα


Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Αβραάμ

Το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή πήρε ο Χαλκιδικιώτης Αβραάμ Παπαδόπουλος στην ετήσια εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.
-Μπράβο στον Χαλκιδικιώτη ποδοσφαιριστή! (...αν έπαιζε και κάπου αλλού και όχι στον ακατονόμαστο...!)

Τον κρατικό προϋπολογισμό επιβάρυναν τα Χριστούγεννα των υφυπουργών Ροντούλη και Δριβελέγκα

Ο Αστέριος Ροντούλης είναι ένα από τα λαμπρά αστέρια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Στις εκλογές του 2009 εκλέχθηκε βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας στην οποία ζει η οικογένεια του.

Παρ' όλα αυτά έκρινε σκόπιμα να χρεώσει τον κρατικό προϋπολογισμό με 12 μέρες απασχόλησης εκτός έδρας οι οποίες εντελώς συμπτωματικά ήταν οι ημέρες των Εορτών. Ο Κώστας Σκανδαλίδης δεν του χάλασε το χατίρι και υπόγραψε τη σχετική απόφαση.

Ανάλογη αντιμετώπιση είχε όμως και ο...

Οι ηθικοί αυτουργοί πότε θα τιμωρηθούν;