Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Απόλλων Αρναίας 2-1 (11-1-12)

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012, η ΝΙΚΗ Πολυγύρου.
Μετά την προπόνηση, η διοίκηση της ομάδας θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας, στην ταβέρνα "Ώρα Ελλάδος"και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

"Τετραπέρατοι" φασίστες

“Μπορούμε και με λιγότερα. Αλλά τα χρήματα που δίνονται στα κόμματα ξαναγυρίζουν στην αγορά υπό μορφή μισθών, υπό μορφή αγορών, υπό μορφή ενοικίων κλπ”. (Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του φασιστικού Λά.Ο.Σ. για τις επιχορηγήσεις των κομμάτων (ΕΔΩ))
-"Τετραπέρατοι" φασίστες, αν πήγαιναν στους εργαζόμενους και πάλι στην αγορά θα ξαναγύριζαν! Είναι ανάγκη να επιστρέψουν στην αγορά δια μέσω των κομμάτων σας;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΥΠΟΠΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ Α.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ


ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
Η Ε.Π.Σ.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ. ΜΕ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ο αγώνας στα χέρια των εργατών – όχι στα παζάρια της ΓΣΕΕ


Η παναττική απεργία στις 17 Γενάρη μπορεί και πρέπει να αποτελέσει μία πρώτη μεγάλη απάντηση των εργαζόμενων απέναντι στον νέο βάρβαρο γύρο επίθεσης που ετοιμάζουν για λογαριασμό των δυνάμεων του κεφαλαίου η τρόικα και η τρικομματική κυβέρνηση. Η ουσιαστική κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, οι δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, το μαζικό ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών δεν θα περάσουν. Οι εργαζόμενοι με την πάλη τους θα βαδίσουν στον αταλάντευτο δρόμο των χαλυβουργών, των εργαζόμενων στο ALTER και τους άλλους χώρους που βρίσκονται σε αγώνα. 

Τι άλλο θα τους πληρώσουμε ;


Σήμερα ανακάλυψα οτι υπάρχει η "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ" και πρόεδρος είναι ο μέγας συνδικαλιστής και εργατοπαΤΕΡΑΣ κ. Πολυζωγόπουλος (ένας θεός ξέρει με τι μισθό και λοιπές απολαβές). 
Υπάρχει και η σχετική ιστοσελίδα "www.oke.gr" που διαφημίζει το αγαθό και κοινωνικό σκοπό της ύπαρξής της. 
Στη δε ΔΙΑΥΓΕΙΑ που δημοσιεύονται οι αποφάσεις υπάρχουν αποφάσεις για πληρωμή ημερησίου τύπου 2,60 ευρώ αλλά και αποφάσεις για αγορά υλικών για το κυλικείο τους 14,76 ευρώ. Τουλάχιστον πίνουν και τρώνε στην υγειά μας ;
ΑΜΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δείτε στη συνέχεια

Συνέντευξη του Λάζαρου Λαζάρου σε τοπική εφημερίδα

Συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Αρναίας, Λάζαρου Λαζάρου, στην τοπική εφημερίδα "ΘΕΜΑ".
Διαβάστε τη συνέντευξη στη συνέχεια της ανάρτησης.

Δημοκρατική Αριστερά για την έρευνα σε καταθέσεις βουλευτών στο εξωτερικό και τη δραστική περικοπή της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης και οι βουλευτές Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, κατέθεσαν δήλωση μετά την απόφαση του Προέδρου της Βουλής, με την οποία παρέχουν το δικαίωμα να ερευνηθεί αν υπάρχουν καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία. 
Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, προτείνουν, επίσης, να υποχρεωθούν όλοι οι βουλευτές να παράσχουν εξουσιοδότηση για έρευνα κάθε περιουσιακού στοιχείου στην οποιαδήποτε χώρα. Επισημαίνουν ότι η πολιτική διαφάνεια είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.
Ταυτόχρονα η Δημοκρατική Αριστερά προτείνει :

15/1/12: ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Π.Ο.Μουδανιών


Από το Αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής (12/1/12)


Πάντως όχι αυτοί που πιστεύουν πως κυβερνούν!

-Πως κάνουν έτσι στην "ΑΥΓΗ"; 
Είπαμε: Η Μέρκελ με την παρέα των υπόλοιπων νταβατζήδων, εγχώριων και μη...

Υπάρχει διέξοδος από το μαύρο ακροδεξιό μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ!Λαϊκό Μέτωπο της αριστεράς!
sibilla

Το €uroBord€llo !

Τόσες αυτοκτονίες...

...κι ένας πούστης από δαύτους δεν είναι ανάμεσα στους 1.727...

Το εμπεδώσαμε... πάμε παρακάτω!

Από το σημερινό "ΠΟΝΤΙΚΙ"

Εκεί στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, τι νομίζουν πως μεταφέρουν με τα λεωφορεία τους;

Πέμπτη σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 7:00 το πρωί, χρησιμοποίησα το λεωφορείο της γραμμής Θεσσαλονίκη - Πολύγυρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.
Ο καιρός κρύος και η θερμοκρασία σε όλη τη διαδρομή, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Πολύγυρο, από -2 βαθμούς έως και -8 !!! Κι όμως ...
Το λεωφορείο δεν είχε θέρμανση σε όλη του τη διαδρομή! Περίπου 20-25 επιβάτες ξυλιάσαμε μέχρι να φτάσουμε στο Πολύγυρο, μετά από 90΄ λεπτά!!! Επιπλέον ο θόρυβος της μηχανής ήταν ανυπόφορος (μάλλον προβληματική εξάτμιση) και μεγάλωνε την απίστευτη ταλαιπωρία μας!
Η εμφανέστατη πινακίδα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ", κολλημένη μπροστά και πίσω στο λεωφορείο, ίσως μαρτυρεί και το λόγο  αυτής της ταλαιπωρίας μας! 
Είναι ντροπή για το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους λεωφορεία και η χρήση τέτοιων λεωφορείων δείχνει την έλλειψη σεβασμού προς το επιβατικό κοινό.
-Ποιος ελέγχει τελικά το ΚΤΕΛ;
Ταλαιπωρημένος Επιβάτης του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Πού πας ρε "Καραμήτρο";


ΕΣΥ θα πληρώσεις την κρίση...


Tο 2010 τα κόμματα έλαβαν ως τακτικές επιχορηγήσεις 48.800.000 ευρώ.
Tο 2011 τα κόμματα έλαβαν ως τακτικές επιχορηγήσεις 54.018.624 ευρώ.