Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύγυρος 26/9/12: Συλλαλητήριο κατά της Τροϊκοκρατίας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο πολυ καλο ποσοι ομως θα το καταλαβουν

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά όμορφη δουλειά! μπραβο σε όσους συμμετείχαν!μπορεί και η περιφέρεια να δώσει το παρόν όταν θέλει. Ακουσα ότι έγιναν και κάποιες προσαγωγές, αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει. ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν και στην επιστροφή της πορείας που πέρασε μπροστά από την αστυνομική Δ/Νση Χαλκιδικής. Ενώ ανεβαίνοντας για το Νοσοκομείο όλα ήταν ήρεμα στο κατέβασμα είδα από ένα λεωφορείο να κατεβαίνουν τα ΜΑΤ και δημιουργούν ασπίδα προστασίας στην είσοδο του κτηρίου. Εκεί βέβαια υπήρξε εκνευρισμός και έπεσαν κάποια συνθήματα για τους αλλά δεν απευθύνονταν στους αστυνομικούς που έχουν εγκέφαλο.
Ποιος ανεγκέφαλος , βλάκας με άστρα φοβήθηκε τις Νοσοκόμες;
Και να φανταστείτε την πορεία συνόδευε για διευκόλυνση αστυνομικός γιατί και αυτός θύμα των τρισάθλιων ληστών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. είναι.

Ανώνυμος είπε...

9:19
Δεν χρειάζεται να το σκεφτούν!
Οι εικόνες που πέφτουν διαμορφώνουν τις εντυπώσεις!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κατασκευαστή αυτού του βίντεο αν και με πολλά πρόσωπα που παίζουν εκεί μέσα διαφωνώ με τους ρόλους που πραγματικά εντέχνως τα αποδίδει!

Ανώνυμος είπε...

26 Σεπτεμβρίου 2012 11:42 μ.μ. έχεις απόλυτο δίκαιο, όπως επίσης ήταν τραγικές και οι προσαγωγές. παιδιά στη Παναγία και στην Ιερισσό έχουν ξυπνήσει γιατί πλέον τους ζούνε, εμείς εδώ ακόμα κοιμόμαστε. Πάλι καλά χθες που τα ΜΑΤ δεν ήταν προκλητικά, να έχουμε και τίποτα, γιατί καμιά 10αρια θα βγαίναμε μπροστά, αλλά ίσως αυτό χρειάζεται για να ξυπνήσουν κάποιοι. κι όπως επίσης ανέφερες, φοβήθηκαν ποιούς ;;; 10 νεολαίους και επαγγελματίες ;;;; Άμα θέλαμε να σπάμε και να πλακωθούμε με την αστυνομία, μπρόστα μας ήταν ο αστυνομικός και μόνος του, αλλά ποιός ο λόγος ;;; Πληροφοριακά επειδή ήμουν στην κεφαλή ανεβαίνοντας προς το αστυνομικό τμήμα ζητήθηκε να μην ακουστούν ύβρεις κατά των αστυνομικών γιατί με τα παιδιά απο τον Πολύγυρο δεν έχουμε τίποτα, αλλά στο κατέβασμα ήταν όταν βλέπεις τα ΜΑΤάκια (η γάτα μου ποιο πολύ μυαλό απο αυτούς έχει) ήταν αναμενόμενο να ακουστούν τα κλασικά, που και πάλι δεν τα φώναξαν όλοι ενώ θα έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

AYTA DE TA BLEPOYN OI APO STRATONI KAI PANW? 8A TRELA8W...

Ανώνυμος είπε...

απαντηση στον 27 Σεπτεμβρίου 2012 4:40 μ.μ.

ρε δικέ μου τα βλέπουν πάρα πολλοί απ το στρατωνι και πάνω αλλά η τρομοκρατία των μεταλλωρύχων με αρχηγό τον μοσχοπουλο καλά κρατεί...που να βγεις εδώ πάνω νύχτα στον δρόμο.. τοίχο τοίχο πας... καραδοκούν όλοι τους και σαν αλκοολικοί που είναι δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος... εποχή χούντας επικρατεί εδώ κάθε γωνιά και ένας ρουφιάνος-τραμπούκος μεταλλωρύχος...