Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

24ωρη Απεργία στο ΚΤΕΛ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Για αύριο 13/6/2012 έχει κηρυχτεί 24ώρη απεργία των εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου στις 9:00.
Θέλοντας να σας υπενθυμίσουμε τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον εργασιακό μας χώρο, δηλώνουμε επίσημα ότι η επιχείρηση δια μέσου της Διοίκησης της παραμένει αδιάλλακτη ως προς τις απολύσεις των συναδέλφων μας και απέχει από τον διάλογο για πραγματική λύση του υφιστάμενου “οικονομικού της προβλήματος”,όπως αυτή προφασίζεται, συνεχίζει επιλεκτικά & μεμονωμένα τις απειλές και τους εκβιασμούς κατά του προσωπικού, συνεχίζει να παρανομεί παραβιάζοντας καθημερινά διατάξεις του Νόμου και του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας και τέλος συνεχίζει να αγνοεί τις καταγγελίες των επιβατώνγια τακτικότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη συγκοινωνία!
Σαν εργαζόμενοι ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκύψει στις μετακινήσεις του κατά την διάρκεια της απεργιακής μας κινητοποίησης. Σε καμία περίπτωση σκοπός μας δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε το επιβατικό κοινό αλλά να το ευαισθητοποιήσουμε και να του κοινοποιήσουμε το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε!
Σας ευχαριστούμε
Οι εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: