Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Το ΠΑΜΕ κατά Μπουτάρη

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη που με εντολή του τα ΜΑΤ χτύπησαν την κινητοποίηση των εργαζομένων του Δήμου.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονταν σε κινητοποίηση ενάντια στην προσπάθεια του Δήμου να παραδώσει ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας, την συντήρηση των απορριμματοφόρων σε ιδιώτες, οι οποίοι θα κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ.

Είναι βαριές οι ευθύνες του Γ. Μπουτάρη που με την τρομοκρατία και την καταστολή και την επίθεση σε στελέχη του ΠΑΜΕ επιχειρεί να περάσει την ιδιωτικοποίηση.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπουτάρη χαλαρώστε επιτέλους λίγο,σταματείστε να είστε βασιλικότερος του βασιλέως και χουντικότερος της χειρότερης χούντας και κόφτε τις χοντρομαλακίες με τους εργολάβους και τους δήθεν σωτήρες, αφήστε τον κοσμάκη στη δουλειά του και ΠΑΨΤΕ να ακολουθείται εσφαλμένες τακτικές, εσείς που υποτίθεται ότι είστε άτομο προοδευτικό και έχετε πάντα γνώμονα σας τον παράγοντα άνθρωπο-υπάλληλο και μην ανοίγετε το δρόμο που θα ακολουθήσουν κι άλλοι Δήμαρχοι, με δυστυχώς τραγικές συνέπειες.Βάλτε φρένο στο χορό της ρεμούλας, της μίζας, της απάτης και τιμείστε τουλάχιστον αυτούς που σας "έφεραν" στη "θέση" που βρίσκεστε.

Ανώνυμος είπε...

"εσείς που υποτίθεται ότι είστε άτομο προοδευτικό "
Ο Μπουτάρης είναι τόσο προοδευτικός όσο και ο χρυσαυγίτης που έκρωζε "εγέρθητω".
Έτσι είναι αυτοί, αφεντικά μαθημένα να μην τους λένε όχι ποτέ, τώρα βγάζει τον πραγματικό του εαυτό, το φασίστα που έχει μέσα του.
Υ.Γ Ο σοφός λαός λέει "να φυλάγεσαι από τα πισινά του μουλαριού τα μπροστινά του καλογήρου και από κακό π...τη"

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ρε αδερφια μπαξες...
Αντε να πειτε τους 'εργαζομενους' στην καθαριοτητα ποια ειναι η αποστολη τους, διοτι την ξεχασαν.

Α! να μην ξεχασω... Πεστε το ανοικτα ποσο ωραια περνουσατε με δημαρχο τον Πορφυρογεννητο. Δεν θελετε φασαριες στο κεφαλι σας. Το μαγαζακι σας να προστατεψετε απο χαμερπεις κυριους τυπου Μπουταρη. Για να καταλαβαινομαστε.