Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Οικολόγοι Πράσινοι: Ο Μ. Τρεμόπουλος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής

Όπως είχε γράψει η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ πριν από πέντε μέρες (ΕΔΩ) ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος θα ηγηθεί τελικά του ψηφοδελτίου στην Χαλκιδική.
Στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων συμμετέχουν και οι: Μπόγρης Τάσος (Μελισσοκόμος) και Σόφης Δήμος (λογιστής).Μπόγρης Αναστάσιος
Γεννήθηκε στα Ν. Ρόδα Χαλκιδικής και έζησε τα νεανικά του χρόνια στην Αθήνα. Συμμετείχε σαν ιδρυτικό μέλος στον πρώτο φορέα στην Ελλάδα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (Σύλλογος Οικολογικής Γεωργίας Ελλάδος). Σαν συνέπεια-συνέχεια προέκυψε το επάγγελμά του: Βιολογική Μελισσοκομία.
Επίσης υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας εναλλακτικής τεχνολογίας (ΑΠΕ) παράλληλα με τη συμμετοχή στις ζυμώσεις των πρώτων οικολογικών ομάδων-κινήσεων. Εδώ και 20 χρόνια ζει στη βόρεια Χαλκιδική (Ουρανούπολη). Συμμετέχει στον αγώνα κατά της Μεταλλουργίας Χρυσού και υπέρ του αποχαρακτηρισμού της Βόρειας Χαλκιδικής σαν μεταλλευτικής περιοχής.

Σόφης Δήμος
Κατάγεται από την Καλάνδρα Χαλκιδικής, γεννήθηκε το 1957 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζει μόνιμα. Φοίτησε στο Ε΄ Γυμνάσιο Αρρένων και στην Τεχνική Σχολή Δημόκριτος από όπου πήρε το πτυχίο Εργοδηγού Χημικού. Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Με το περιβάλλον και την οικολογία ασχολείται από το 1978 συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οικολόγους έχει και ο Συριζα και το απέδειξε πολλές φορές! ΛΟγική αναγνώστρια

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον θέλουμε στα χωράφια μας τον ανθέλληνα. να πάει από εκεί που ήρθε.

Ανώνυμος είπε...

...τρειs και το λουρι τηs μαναs.

Ανώνυμος είπε...

το συρισοκ λογικη το ΣΥΡΙ-ΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλως το βρωμοσκοπιανο...

Ανώνυμος είπε...

Ο ψευτοοικολόγος που έκανε αφισοκόλληση την μούρη του σε κάδους ανακύκλωσης!!!!
Για τέτοιο οικολόγο μιλάμε!!!
Ρε ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

στις 6 μάη κατέβηκαν 5 υποψήφιοι. τώρα προστέθηκε και ο τρεμόπουλος αρα 6. για τις εκλογές του ιούνη κατεβαίνουν 3. οι άλλοι τί γίνονται;