Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε Βενιζέλο!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο το μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο θα "χτυπάει" τον ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνοντας τα όσα λέει τόσο ο κόσμος θα τον βάζει στην καρδιά του και θα τον ψηφίσει. Συνεχίστε λοιπόν κακόβουλοι υποταγείς της Μέρκελ και των ντόπιων κερδοσκόπων τις συκοφαντίες, ο λαός σε τρεις βδομάδες θα σας δώσει την απάντηση... Θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!!! Οι νέοι ιδιαίτερα το κατάλαβαν εδώ και καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Για να αντιληφθούν μερικοί που οδηγούν την χώρα ορισμένοι πολιτικοί και πως τους αποκαλύπτουν αμερόληπτοι δημοσιογράφοι που ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ... Για να αντιληφθούν ακόμη πως μεθοδεύεται η επιχειρούμενη τρομοκρατία των Τρέμηδων, των Πρετεντέρηδων, των Παπαχελάδων και των κάθε είδους υποστηρικτών των τροϊκανών και του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας. Όμως τίποτε ΔΕΝ θα περάσει! Το ίδιο δεν θα παράσει η τρομοκρατία και στους λαούς των άλλων χωρών της Ευρώπης που μπήκαν στο στόχαστρο των κερδοσκόπων του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου.
«No pasarán!» βροντοφωνάζουν και οι Ισπανοί που ακολουθούν τους μαρτυρικούς Έλληνες... Μόνο οι κολλημένοι και οι κάθε λογής διαπλεκόμενοι στηρίζουν τα κόμματα του μνημονίου και των σκανδάλων. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την ελπίδα των νέων!

Ανώνυμος είπε...

Άμα δουν τα κοπρόσκυλα ότι η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός δεν αποδίδει, θα αρχίσουν τα παρακάλια: "Σας παρακαλούμε, αφήστε μας να σας σώσουμε λίγο ακόμα... λίγο, τόσο δα!"

Ανώνυμος είπε...

οι χοιροι τύπου βενιζέλου μετά τις εκλογές θα επιστρέψουν στο κομάσι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο εμετικός Βενιζέλος εκλιπαρεί για μια δήλωση κατά του Τσίπρα, ζητάει υποστήριξη από τους ξένους, ο ξενόδουλος. Δεν ψηφίζω Σύριζα, θα ψηφίσω ΚΚΕ,αλλά το θέαμα με ενοχλεί αφόρητα σαν Έλληνα που έχει συνείδηση της ιστορικής του κληρονομιάς.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάει τον Γκάμπριελ,
γιατί πως να καταλάβει ο άνθρωπος του Συστήματος των Μπακατσέληδων Βενιζέλος,
ποια ταξικά συμφέροντα αντιπροσωπεύει ο Τσίπρας;
Γηράσκω αεί διδασκόμενος!

Ανώνυμος είπε...

Βρε το κοπρόσκυλο χωρίς καμιά ντροπή καρφώνει, αδιαφορώντας για τα δεινά που ο ίδιος φόρτωσε στη χώρα...
Νικητιανός