Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά τα Σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη

Με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ιωάννη Λαμπρινού κλειστά είναι σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Αριστοτέλη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΠΕΡΥΣΙ:
«Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Αστέριου Ζωγράφου, αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου, θα είναι κλειστά τα Σχολεία: Πολυγύρου, Ταξιάρχη, Βραστάμων, Πλανών, Βάβδου, Γαλάτιστας και Ζερβοχωρίων, λόγω της χιονόπτωσης.
Στο Δήμο Αριστοτέλη, σύμφωνα με κατηγορηματική δήλωση του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Αφού πέρυσι λειτούργησαν τα σχολεία της Βαρβάρας όταν έκλεισαν τα σχολεία της Μαραθούσας και των Πλανών και απορούσαν όλοι οι του Αριστοτέλη κάτοικοι γονείς, μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, μια εξήγηση υπάρχει:
Η ό Δήμαρχος πέρυσι ήταν στην Αθήνα και δεν κατάλαβε, ή εφέτος τα έκλεισε για … οικονομία καυσίμων και μεταφορικών…

Ανώνυμος είπε...

3:23 μμ
Τι είναι αυτά που λες;
Σήμερα στην Ιερισσό το χιόνι σκέπαζε και την θάλασσα.Πως να πάνε τα παιδιά στο σχολείο;Εθεάθησαν τσιπούρες να κάνουν σκι!Το ίδιο και στα Νέα Ρόδα!Υπήρχε επίσης σοβαρός φόβος να κατρακυλήσει μεγάλης κλίμακας χιονοστιβάδα από την περιοχή του Σταυρακιού προς το Α' Δημοτικό σχολείο Ιερισσού!Στα Νέα Ρόδα οι άνθρωποι περπατούν μόνο με χιονοπέδιλα!Λέγετε ότι κατέβηκαν προς αυτούς τους οικισμούς οι πρώτες πολικές αρκούδες.
Εύγε στον δήμαρχο Αριστοτέλη!

Ανώνυμος είπε...

Και σήμερα έχασαν το μάθημα τα παιδιά στην Ιερισσό!!Είστε τραγικοί!Με ποιό δικαίωμα??

Ανώνυμος είπε...

Στον Πολύγυρο με τα φετεινά χιόνια τα σχολεία ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. Φαίνεται όμως ότι ο Πάχτας βλέπει παντού χιόνια στην Ιερισσό και γι΄αυτό έκλεισε τ σχολεία με +5 βαθμούς και ...χωρίς χιόνια! Τί να πείς ΟΛΟ πρωτοτυπίες και μ ...ες είναι ο γλυκερός δήμαρχός μας...

Ανώνυμος είπε...

για ρωτα τα παιδια στεναχωριθηκαν που εχασαν το μαθημα?

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά είναι παιδιά και χαίρονται. Αν όμως κανουμε πάντα το κέφι τους θα γίνουν α-τονικοί σαν εσένα 6:37 μ.μ. που έφαγες τους τόνους... (δε μιλάμε για ορθογραφικά λάθη)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εσείς εκεί στην Ιερισσό έχετε εμμονή με τον Δήμαρχο και ότι κι αν κάνει σας ενοχλεί. Όμως Δήμος Αριστοτέλη δεν είναι μόνο η Ιερισσός.Τα περισσότερα χωριά είχαν πρόβλημα.
Και καλά έκανε κι έκλεισε έστω και προληπτικά τα σχολειά γιατί έχουμε να κάνουμε με παιδιά.

Κόψτε τις μ@λ@κιες κι ασχοληθείτε εκεί κάτω με τίποτα άλλο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί παπαριές λες ρε 8:43μμ????
Αν κλείσουν τα σχολεία στη Βαρβάρα και στην Αρναία,που έχουν χιόνι πέντε μήνες το χρόνο,πρέπει να κλείνουν και στην Ιερισσό,που χιονίζει μια φορά το χρόνο και σε δύο ώρες λειώνει,όπως έγινε και φέτος????
ΓΙΑ ΚΟΎΝΑ ΤΗ ΚΕΦΆΛΑ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

3:43
Τελικα συνεχίζετε να ασχολείστε με μαλακίες στην Ιερισσό.
Το αποδεικνύεται και μόνοι σας.