Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων, «ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2012»


     (1η Ενημέρωση Αθλητών-αθλητριών, Προπονητών, Συλλόγων, Managers)
    Μέρος Πρώτο (κύρια αγωνίσματα Σιθωνείων)
   Για το έτος 2012, η Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων «Σιθώνεια» θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. Αυτή τη χρονιά, λόγω της οικονομικής κρίσης και ανάλογα με τις επιχορηγήσεις, σχεδιάζεται να εκτελεστούν τα εξής αγωνίσματα: Σφυροβολία ανδρών, Ακοντισμός γυναικών, δισκοβολία ανδρών, και σφαιροβολία ανδρών-γυναικών. με την συμμετοχή Ελλήνων, Κυπρίων  και μικρού αριθμού αθλητών-τριών από την υπόλοιπη Ευρώπη.
   Αυτό το χρόνο, οι διοργανωτές θα καλύψουν: Αεροπορικό εισιτήριο από το εξωτερικό μέχρι 400€, αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα μέχρι 180€, Μετακίνηση με ΙΧ από Αθήνα μέχρι 150€, μετακίνηση με ΙΧ από Θεσσαλονίκη μέχρι 50€. πλήρη  διαμονή και σίτιση σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο της περιοχής, τη μεταφορά  από και προς αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, την μεταφορά από και προς το γήπεδο από τα ξενοδοχεία, υγρά-νερά κατά την διάρκεια του αγώνα. Άφιξη αθλητών-τριών από το εξωτερικό και Αθήνα την 7η Ιουλίου και αναχώρηση την 9η Ιουλίου. Αφιξη από Θεσσαλονίκη την 8η Ιουλίου και αναχώρηση την 9η Ιουλίου.
   Δηλώσεις συμμετοχής, θα υποβάλλονται μέχρι 8 Ιουνίου 2012. Χρηματικά έπαθλα δεν θα δοθούν. Οι δαπάνες για μετακίνηση θα πληρώνονται εντός 10ημέρου μετά τον αγώνα αφού προσκομισθούν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά(κάρτα επιβίβασης, διόδια, αποδείξεις βενζινών, κλπ). Λεπτομέρειες για τα Σιθώνεια θα σταλούν μέχρι 25/5/2012.
   Παρακαλούμε, στείλτε μας αίτηση πρόθεσης συμμετοχής μέχρι 30/3/2012 ως ακολούθως: Ονοματεπώνυμο, σύλλογος, καλλίστη επίδοση, επίδοση 2011, την καλύτερη διάκριση. Τηλέφωνο επικοινωνίας.

   Μέρος Δεύτερο(παράλληλα αγωνίσματα)
  Κατά την διάρκεια των Σιθωνείων 2012, θα διεξαχθούν και ορισμένα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχουν(περιορισμένος αριθμός) αθλητές και αθλήτριες, μικρότερων κατηγοριών συλλόγων του ΣΕΓΑΣ, ως εξής: Άλμα σε μήκος ΠΚ/Α-ΠΠ/Α, Άλμα τριπλούν Κορασίδων-ΠΚ/Α, άλμα σε ύψος ΠΚ/Α, σφαιροβολία παίδων/κορασίδων, Βάδην ΠΚ/Α 3000μ, ταχύτητες Μινι και Σούπερ Μινι. Στους συμμετέχοντες στα παράλληλα αγωνίσματα, δεν θα δοθούν έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής, καθορίζεται από τώρα η 20 Ιουνίου 2012.

  Με εκτίμηση, Νίκος Παπαδημητρίου, Υπεύθυνος Σιθωνείων (6942-812871, nikpapadi@yahoo.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ MANAGER TI ENNOEITE?