Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Σιγά μην περίμενε κανείς τον Παπαδήμο...

...ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και το συμπλήρωμα των φασιστών του Καρατζαφύρερ να σώσουν την Ελλάδα!

Τα πουλάκια τρέμουν το πουλί...

Στο ΚΑΡΦΙ (30/12/2011)

30.000 για φακέλωμα.

Αυτό το κράτος δεν έχει ούτε αρχή ούτε και τέλος. Και στην χειρότερη περίπτωση ούτε ιερό ούτε και όσιο. Στην Ελλάδα του μνημονίου, στην Ελλάδα όπου οι εργαζόμενοι όχι μόνο βάλλονται αλλά και πετάγονται από το ΄΄παράθυρο΄΄ ως αναλώσιμοι οι διοικούντες του ΟΓΑ αποφάσισαν να δώσουν 30.000 Ευρώ για το φακέλωμα και την παράδοση στα ΕΛΤΑ 1.400.000 φακέλων με τις ειδοποιήσεις και τις αποδείξεις καταβολής ασφαλιστικής εισφοράς β΄ εξαμήνου του 2011 και του α΄ εξαμήνου του 2012.

Γαλάτιστα: Το έθιμο της καμήλας και ο γάμος της Μανιώς.

Χρόνια Πολλά


 Χρόνια Πολλά σε όλους . Καλή Χρονιά σ’ εκείνους τους λιγοστούς που μας διαβάζουν και στους ελάχιστους που ίσως μας θυμούνται. 
Καλή Χρονιά στους αισιόδοξους, αλλά και σε όσους γκρινιάζουν .. . ήπια για τις αναμενόμενες μεγάλες ή μικρότερες . . .περικοπές, χωρίς να σκέφτονται ότι τα δύσκολα ακόμα δε φάνηκαν. 

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Kαλήν ημέραν άρχοντες, μην το κουνάτε ρούπι
Θα ακούσετε τα κάλαντα της Χαριλάου Τρικούπη.
Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλει
Οι ουρανοί αγάλλονται & κλαίει το πορτοφόλι.
Ο βασιλεύς των ουρανών στη φάτνη των αλόγων
& οι βοσκοί μιλούν για σπρεντς & πτώση ομολόγων.
Πλήθος αγγέλων ψάλλουσι ουράνια μελωδία
Αλλά μετά θα απολυθούν, θα βγουν στην εφεδρεία.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ Ι.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Το Ι.Ε.Κ. Χαλκιδικής ενημερώνει τους εκπαιδευτές που εργάστηκαν σ’ αυτό κατά τη χρονική περίοδο από Ιανουάριο 2009 έως και Ιούνιο 2010, ότι καταβλήθηκαν οι οφειλές του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. και κατατέθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στις 29/12/2011.                                                                                               

ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ

"Εντάξει με το θάψιμο...
Δεν πάμε να φάμε κανένα κουραμπιέ;"
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Νομίζουμε πως η 29η Δεκεμβρίου του 2011 πρέπει να περάσει στα χρονικά της μπλογκόσφαιρας, ως η μέρα που το «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων» απώλεσε οριστικά και αμετάκλητα τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας και αξιοπιστίας, που είχε (αν ποτέ είχε)… Κατά το κοινώς λεγόμενο, έσπασαν τα φρένα του και οδεύει ολοταχώς προς το «τέλμα» της ανυποληψίας του.

Ξεπουλημένα καθάρματα η ώρα των δικαστών ... πλησιάζει!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Σε παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο “H μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης της άλλης μισής!” είχα γράψει (ομολογώ χωρίς να το πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει τόσο σύντομα) να βγουν κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί να μας πουν αν δέχτηκαν ή δέχονται πιέσεις από τους πολιτικούς “απατεώνες” που μας κυβερνούν εδώ και καιρό. (σαν δικτάτορες για το καλό μας και παρά την θέληση μας).