Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κεραία κινητής τηλεφωνίας στου "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ" στον Πολύγυρο

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 2:ΟΟ μμ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ".
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
Η ΚΕΡΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ: Μια φωτιά που πρέπει να μεταδοθεί...

Γιώτα Ιωαννίδου, Αντιπρόεδρος ΕΛΜΕ Δ. Αττικής
Μια φωτιά καίει στις πύλες της «Ελληνικής Χαλυβουργίας». Μια φωτιά που ζεσταίνει τις χούφτες των απεργών χαλυβουργών, μα και τις καρδιές των εργαζόμενων, των ανέργων, των δασκάλων, των μαθητών, των φτωχών του 21ουαιώνα.
Όταν ξεκίνησε η απεργία στην «Ελληνική Χαλυβουργία», στον Ασπρόπυργο, κοντά ενάμιση μήνα τώρα, ήταν ένα δυνατό όχι στα σχέδια της εργοδοσίας για εκ περιτροπής εργασία ή 5ωρο με 40% μείωση αποδοχών και στις πρώτες 34 απολύσεις. «Μη μας νομίσετε και για ήρωες» περιέγραφε ένα μέλος της διοίκησης του σωματείου στην πύλη. «Αν ήμασταν τέτοιοι, δεν θα παίρναμε 1200 ευρώ μετά από 23 χρόνια δουλειάς, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα κάθε μέρα».

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μαραθούσα


Ερώτηση Π. Λαφαζάνη για το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας για το ενδεχόμενο περικοπής του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση εξετάζει πρόταση για χορήγηση μόνο «προκαταβολής» για το εφάπαξ ίσης με το 50% του δικαιούμενου ποσού.

Αγορά Εργασίας: Η καλύβα του μπάρμπα Θωμά


Θεόδωρος Κουτρούκης *
  Το καθεστώς που τείνει να εγκαθιδρυθεί στην ελληνική αγορά εργασίας τείνει να οδηγήσει σε ένα άκρως απορρυθμισμένο τοπίο. Χιλιάδες εργαζόμενοι βλέπουν τα δικαιώματα τους να καταστρατηγούνται συστηματικά στη χοάνη μια αγοράς που χαρακτηρίζεται από δυσθεώρητη ανεργία και επιδημικής έκτασης αδήλωτη εργασία. Τα παραδείγματα είναι εύγλωττα: μισθωτοί που ταυτόχρονα με τη σύμβαση πρόσληψης υπογράφουν και την απόλυση ή λαμβάνουν αμοιβή χαμηλότερη από τα οριζόμενα στις ΣΣΕ, αμοιβές που καταβάλλονται με μεγάλες καθυστερήσεις, συστηματική υπέρβαση του οκταώρου, δραστική αμφισβήτηση του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι και άλλα πολλά.

"Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ"Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σημάντρων


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥ


Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας της ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας με ενιαία, συλλογική, συντονισμένη δράση όλων των υφιστάμενων Υπηρεσιών της συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και συμβουλεύει τους πολίτες ενόψει των εορτών για την ατομική και οικογενειακή τους προστασία.

Δεν γλιτώνει κανείς !

"Τα νέα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν τόσο στα ίδια τα άτομα με αναπηρία όσο και σε μέλη των οικογενειών τους είναι η χαριστική βολή σε μια κοινωνική ομάδα, η οποία ανέκαθεν βρισκόταν στο περιθώριο εξαιτίας της σχεδόν ανύπαρκτης εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής".
Γιάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ). 

Χωρίς φαρμακεία σήμερα

Κλειστά θα μείνουν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2011, τα φαρμακεία όλης της χώρας, στο πλαίσιο της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας που κήρυξε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Αν τα βρουν να μας γράψουν...

Στα 3,46 δισ. ευρώ διογκώθηκε η μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού στο 11μηνο του 2011. 
Το οικονομικό επιτελείο να ψάχνει έσοδα 7,48 δισ. ευρώ μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, που σημαίνει ...νέα σκληρά μέτρα για τα "κορόιδα".

Καλά ξυπνητούρια...

Αντιμνημονιακός και ο Βενιζέλος!
Διαχωρίζει τη θέση του ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πολιτική του Μνημονίου, το οποίο θεωρεί ουσιαστικά ότι έχει αποτύχει, θέτοντας μέγα πολιτικό ζήτημα για όσα έχουν διαδραματιστεί μέχρι σήμερα.
Το θέμα επανέφερε ο υπουργός Οικονομικών στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Γιόχαν Χαν και τον επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ, μιλώντας αμέσως μετά για «την αντίφαση που υπάρχει ανάμεσα στο στόχο της δημοσιονομικής προσαρμογής, στον οποίο είμαστε αναγκαστικά προσηλωμένοι ως χώρα, και την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας».

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής


Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής  προσκαλεί όλους τους Χαλκιδικιώτες στην Ημερίδα με θέμα  "Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Προοπτικές Ανάπτυξης της Τοπικής Οικονομίας". Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, στις 19:30 μμ στην  Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Αρναίας (πρώην Δημαρχείο). 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι:

Ο "Κουρασμένος" και ο "Εξουθενωμένος"

Είδατε τον "Κουρασμένο", δείτε και τον "Εξουθενωμένο"

Παραμένουν υψηλά ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. σε σχέση με το πώς κατάντησαν τη Χώρα!

Δημοσκόπηση της ALCO για το τηλεοπτικό κανάλι Kontrachannel

Παπανδρέου πρέπει να φύγει, διαφορετικά το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει με διάσπαση !

Δημοσκόπηση της ALCO για το τηλεοπτικό κανάλι Kontrachannel