Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Τιμητής είναι ο "κομιστής" !

Σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΘΕΜΑ" με ...θέμα τη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό από 500.000 Έλληνες! Όπως τονίζει η εφημερίδα οι λογαριασμοί που ανοίγουν οι καταθέτες στο εξωτερικό είναι νόμιμοι!
Όλοι θυμόμαστε την περίπτωση του "κομιστή" που συνελήφθη στα σύνορα με 5.500.000 € και μάλλον γνωρίζουμε όλοι μας ότι εκδότης της εφημερίδας είναι ο Θέμος Αναστασιάδης ή "κομιστής"  και είναι αυτός που συνέλαβαν με τα 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στα σύνορα και η υπόθεση ...έσβησε ...ξεχάστηκε ...κουκουλώθηκε!
-Τι θέλει και ...ξύνει τέτοιες πληγές;

Εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν 117 πρώην βουλευτές! Μεταξύ αυτών και ο δικός μας...


Την ώρα που ο ελληνικός λαός δίνει την καθημερινή μάχη της επιβίωσης, μετά από αλλεπάλληλα πακέτα λιτότητας, πρώην βουλευτές δίνουν τη δική τους μάχη, διεκδικώντας αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.
Τα πρώτα "πακέτα" αγωγών που έχουν καταθέσει 117 πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ ήδη η συζήτηση μερικών αγωγών αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για τον Φεβρουάριο του 2012.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012...


Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος ...


ΣΤΡΑΤΩΝΙ - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του Στρατωνίου και της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και δυνατό. Η ομάδα του Στρατωνίου έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΝΙΚΗΣ.

Οι ομάδες της Χαλκιδικής στη Δ΄ Εθνική (11/12/2011)

Δείτε τη βαθμολογία και τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ .... Από το +11% στο – 11% διαφορά!


ή τα “κόκκινα φανάρια”... ή το “γκέυ μπαρ, το πράσινο”!
Από το +11% στο – 11% διαφορά!
Η δημοσκοπική διαφορά στο -11% είναι το “περίμενε”, που λένε, με την σειρά τους, τα αγνά στελέχη τoυΠΑΣΟΚ στον κ. Γ. Παπανδρέου.
Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Τα προβλήματα τα αισθηματικά τη νύχτα γίνονται βασανιστικά. Ω, νύχτα.... “ Χρ. Κυριαζής.
Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε σύντομα, από μέσα: Τα μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και οι Υπουργοί του, πληρωνόντουσαν στα ίσια από δεξιούς και προωθούσαν δεξιούς / δεξιές στα Πανεπιστήμια, στην διοίκηση κλπ, ενώ τα αγνά στελέχη ΠΑΣΟΚ και οι αγωνιστές είνα ακόμα “στην απέξω”!

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΟΛΥΝΘΟΣ 3-2

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Χαλκιδικής ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ 3-2.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι : Ισπιριάνης Γιάννης (2΄), Καραγιώρας Μάριος (40΄), Εράλτι Σινιάκου (55΄).

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμών και καταπολέμησης παρασίτων.

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2011
Αυτές τις ημέρες στις περιοχές του Πολυγύρου, των Ν. Μουδανιών και της Καλαμαριάς (Κ. και Ν.Δ. Χαλκιδική) λειτουργεί συνεργείο για στειρώσεις, καταπολέμηση εσωτερικών (σκουλίκια κ.λπ) και εξωτερικών (ψίλλοι, μήκυτες, τσιμπούρια κ.λπ) παρασίτων και εμβολιασμούς κατά της λίσσας των αδέσποτων γάτων και σκύλων.
Η όλη προσπάθεια υποστηρίζεται, όπως πληροφορήθηκα, από την «Φιλοζωϊκή, Ορειβατική και Οικολογική Ένωση Χαλκιδικής» με έδρα τον Πολύγυρο (τηλ. 6937003232, Ρεβέκα Παπαδοπούλου), τρεις έλληνες κτηνιάτρους (Ελένη Νιτσοτόλη και Διομήδης Βασιλειάδης από τα Ν. Μουδανιά και Μαρία Πεγιά από τη Ν. Καλλικράτεια) και το Δήμο Ν. Προποντίδας, που παρεχώρησε τροφή και καταλύμματα.

ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..


ΤΑ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...

"Δώστε χαιρετίσματα ...και τα λέμε..."
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΟΣΟ ΘΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ…ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ…

ΟΣΟ ΘΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΣΟΥΝ… ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ…
ΟΣΟ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ «ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ BLOG, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ… ΚΑΙ ΤΑ LIKE ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ OCCUPY KAI ΤΩΝ INDIGNADOS...

«Όταν η επιστήμη τροφοδοτεί τον πανικό»


«Ο κ. Πυροτεχνημίδης δεν κατέχει άδικα την πανεπιστημιακή του έδρα. Στο στενό χώρο της ειδικότητάς του είναι αναγνωρισμένος από την επιστημονική κοινότητα, πλην όμως αυτό δεν του αρκεί. Ως γνήσιο τέκνο της εποχής, δεν διστάζει να αυτοπροωθείται με κάθε τρόπο στα Μέσα Ενημέρωσης, προβάλλοντας επιδέξια την «αυθεντία» του και ανταποκρινόμενος στην ακόρεστη δίψα του κοινού για συγκινήσεις. Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, έχει καταλάβει ότι στον έντονο ανταγωνισμό για επιστημονική επιρροή και ερευνητικό χρήμα, οι παραδοσιακές σεμνότητες και

Έναν πούστη στη φυλακή ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ξεχωρίστε τον μαλάκα από τον φασίστα...

Φωτο... Κουίζ: Εντοπίσαμε την κομμουνίστρια.
Παρακαλώ ξεχωρίστε τον...μαλάκα από τον φασίστα...

Οι ευχές του Αντί