Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Τις ευχές τους με τραγούδι και χορό!

Οι ευχές του Δήμου Πολυγύρου δια της ...ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Eτήσιος απολογισμός


Σε λίγο συμπληρώνεται ένας χρόνος λειτουργίας του νέου μας δήμου. Δυστυχώς όμως, στην δημοτική μας ενότητα η παρουσία του και η προσφορά υπηρεσιών στον δημότη, είναι κατά πολύ χειρότερη από αυτήν που έπρεπε και από αυτήν που θα περιμέναμε βάσει των προεκλογικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων των δημοτικών μας αρχόντων. Θεωρούμε ότι η περίοδος αναμονής έχει περάσει και η όποια καλόπιστη κριτική μας δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως αντιπολιτευτικός λόγος. Οι ενεργοί πολίτες δεν είναι αντιπολίτευση στην διοίκηση του δήμου, αλλά ένα μέλος μιας κοινωνίας πολιτών που βοηθά όπου συμφωνεί, κρίνει όπου διαφωνεί, αναζητά όπου υπάρχει ανάγκη.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Έξω τώρα από ευρώ και ΕΕ – Όχι στο Δημοσιονομικό «Νταχάου»


Με το νέο Δημοσιονομικό Σύμφωνο η Ευρωζώνη μετατρέπεται σε δημοσιονομική φυλακή για τους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης. Μνημόνιο για πάντα είναι το μέλλον που …υπόσχονται, μετατρέποντας το δίχρονο εφιάλτη που ζει ο ελληνικός λαός σε μόνιμη κατάσταση. Οι αστικές τάξεις των 17+6 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνυπέγραψαν το γερμανο-γαλλικό σχέδιο ολοκληρωτικής υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζών και των πολυεθνικών μονοπωλίων, κηρύττουν τον πόλεμο στα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν βγει απ' την κατάψυξη ...θα βρομίσει!

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ

Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Αγαπητοί συμπολίτες,
Η κυβέρνηση ψήφισε τον περασμένο Φεβρουάριο νόμο που ενοποιεί όλα τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία σε ένα, το οποίο ονομάζεται ΕΟΠΥΥ. Η έναρξη λειτουργίας του ταμείου αυτού μετατίθεται διαρκώς αν και  έπρεπε να λειτουργεί εδώ και 5 μήνες. Ταυτόχρονα συμβαίνουν τεράστιες εμπλοκές στην εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν πλέον να κατανοήσουν πού πρέπει να απευθύνονται όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας, τι παροχές θα έχουν και πώς θα προμηθεύονται τα φάρμακά τους.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού


Για τους ανησυχούντες ...

... εκπροσωπήθηκε και ο Πολύγυρος!
Η εικόνα είναι μέρος μιας βασιλικοχουντοφυλλάδας που κυκλοφορεί και στον Πολύγυρο από το παράρτημα (!!!) της Β.Ε. (βασιλικής ένωσης)!
Μας ενημερώνει λοιπόν πως στις εκδηλώσεις για την 26η και 28η Οκτωβρίου απηύθυνε χαιρετισμό και ο, συμπαθέστατος κατά τ' άλλα, Μήτσος από τον Πολύγυρο!
-Ευτυχώς δηλαδή, για φαντάσου να μην υπήρχε εκπροσώπηση από τη Χαλκιδική και την Πρωτεύουσά της!!!
-Θα μπορούσε τότε να μιλήσει κανείς  για επιτυχία της εκδήλωσης;

Πολύγυρος, Χώρος Τεχνών & αναζήτησης: "Ένας Προφήτης, μα τι Προφήτης"

Ο Μπράιαν, ένας 33χρονος Εβραίος που έχει γεννηθεί την ίδια μέρα με τον Χριστό και μισεί τους Ρωμαίους, προσχωρεί σε κάποιο από τα απελευθερωτικά κινήματα της Ιουδαίας. Συλλαμβάνεται, δραπετεύει, γίνεται κατά λάθος προφήτης και τελικά οδηγείται στον σταυρό μαζί με δεκάδες άλλους συμπατριώτες του.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΤέρι Τζόουνς

Πράσινο φως για τη χρυσή επένδυση του Κατάρ

Υπέρ της συμφωνίας χρηματοδότησης της European Goldfields με 600 εκατ. δολ. από την Κatar Holding τάσσονται οι εκθέσεις δύο εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων της ISS και της Glass Lewis & Co, ενώ ξεκινούν οι εργασίες υλοποίησης της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ. 
Σε χθεσινή ανακοίνωσή της η European Goldifiels αναφέρει ότι οι δυο εταιρείες συμβούλων προτείνουν στους μετόχους να ψηφίσουν την πρόταση χρηματοδότησης που συμφώνησε με την Katar Holding.