Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Α. Πάνας - Ι. Γιώργος για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας

Βετεράνοι: ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης 0-2

"Αντίλαλοι Αρναίας"

Tο έκτακτο τεύχος των ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ Αρναίας, αφιερωμένο στη μνήμη του Μητροπολίτη Σωκράτη, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη χειροτονία του ως Μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου όρους και Αρδαμερίου.
Διαβάστε το στη συνέχεια...

AIDS – Κοινωνικές και Υγειονομικές επιπτώσεις.


Ο Σύλλογος Γυναικών Σημάντρων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα:
AIDS – Κοινωνικές και Υγειονομικές επιπτώσεις.
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΗ των Σημάντρων την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18.00.
 Ομιλητής θα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης  της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων της Α΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.

Αληθεύει ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ζήτησε 3.300 στρέμματα δάσους στις Σκουριές;


Αν αληθεύει το άρθρο από το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων ότι η Ελληνικός Χρυσός ζήτησε 3000 στρέμματα στις Σκουρίες, τότε η εταιρία με τα Τσιράκια της, θα είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές και απατεώνες μακράν στην περιοχή μας. 
Και όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον θα τίθεται ανοιχτά και το ζήτημα της καταστροφής ολόκληρης της περιοχής και ΌΧΙ ενός μικρού κομματιού όπως λέγανε μέχρι τώρα. Γιατί δεν είναι μόνο τα 1200 παραπάνω στρέμματα σε σχέση με αυτά που γράφει η Μ.Π.Ε αλλά ο τρόπος που προσπαθούν να καλύψουν την έκταση της καταστροφής. Σήμερα ζητάνε 3000 στρέμματα, αύριο ποιος θα μας εγγυηθεί ότι δεν θα ζητήσουν άλλα 5, 15, 100 χιλιάδες στρέμματα προς αποψίλωση.

Νέο λεπίδι στις συντάξεις, με ενοποίηση επικουρικών


Περικοπές που ξεπερνούν, κατά περιπτώσεις, το 30%, στο βωμό του Μνημονίου
Ενα ενιαίο επικουρικό ταμείο και οριζόντιο «κούρεμα» των συντάξεων που θα φτάνει από 15 μέχρι και το 40% προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα επικουρικά ταμεία που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης. Παράλληλα παρουσίασε τα πρώτα συμπεράσματα από το πόρισμα των αναλογιστικών μελετών βάση των οποίων το πρόβλημα του ασφαλιστικού συστήματος δεν είναι δομικό αλλά προέρχεται από την κρίση και την ύφεση.

Εισαγγελική έρευνα για τα δάνεια που έχουν λάβει ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.

Τις δανειοδοτήσεις των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων θα ερευνήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ.Πεπόνης, με αφορμή δημοσιεύματα για δάνεια που φέρονται να λαμβάνουν τα κόμματα από τράπεζες, με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις.
Αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης που θα διενεργηθεί, είναι να ελεγχθεί αν τα δάνεια είναι επισφαλή, με δεδομένο ότι δεν είναι γνωστό αν τα κόμματα θα εξακολουθούν στο μέλλον να λαμβάνουν τα ίδια ποσά, που λαμβάνουν ως τώρα ως κρατικές επιχορηγήσεις.

Eργαστήριο Δημιουργικής Θεατρικής Γραφής από τον Π.Σ.Πολυγύρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου για την χρονική περίοδο από Δεκέμβριο 2011 μέχρι τον Απρίλιο 2012 διοργανώνει εργαστήριο Δημιουργικής Θεατρικής Γραφής
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 8 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο 6999902828, στο 23710-23167 ή στο email: info@politistikos.gr . 
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Συνέντευξη Αβέρη, υπ. Προέδρου Επιμελητηρίου Χαλκιδικής
Eγκαίνια του νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Στρατωνίου


Ένα τραγούδι να το λες...

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής προς το Υπουργείο Οικονομικών για το έκτακτο ειδικό τέλος της ΔΕΗ


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
 Με την επιστολή μας αυτή, σας μεταφέρουμε την αγωνία και τις κραυγές απελπισίας που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα από τις επιχειρήσεις μέλη μας , σχετικά με το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών.
Σύμφωνα με τον Ν. 4021/2011 (υποεδάφ. γ’, του εδαφ. ε’, της παρ. 5, του άρθρου 53) απαλλάσσονται από το έκτακτο ειδικό τέλος «Τα ακίνητα που έχουν αποκλειστικά γεωργική ή κτηνοτροφική ή βιοτεχνική ή βιομηχανική χρήση».

Εκλογές Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΠΕΡΠΑΤΩ ΜΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...


Δεν συγχωνεύται η ΔΟΥ Κασσανδρείας με την ΔΟΥ Μουδανιών


Δελτίο τύπου
Κατά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον γενικό Δ/ντή του υπουργείου οικονομίας και τον Γ. Γραμματέα του κ. Καπελέρη αποφασίστηκε η άρση της απόφασης για τη συγχώνευση της  εφορίας της Κασσανδρείας με την εφορία των Ν. Μουδανιών. Η σχετική υπουργική απόφαση θα υπογραφή μόλις επιστρέψει, από τις Βρυξέλες, ο υπουργός οικονομίας, κ. Ε. Βενιζέλος. 
Με εκτίμηση,
Γιάννης Δριβελέγκας, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
     Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά συνάντηση του Προέδρου κ. Γρηγόρη Τάσιου, μελών του Δ.Σ. και του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του  Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής με Τουριστικούς Πράκτορες και εκπροσώπους Τουριστικών Γραφείων που δραστηριοποιούνται στη Χαλκιδική.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

O ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΩΧ!


Δεν πληρώνουμε Χαράτσια της ΔΕΗ!

Κλειστό το Επιμελητήριο Χαλκιδικής 2 & 5 Δεκέμβρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2011 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 λόγω εκλογών. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Τα σταγονίδια...

Ο ορισμός της παρακμής...

τώρα και ...στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια!