Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Καρατζαφεροτέτοιος "ευχαριστεί" τους G.A.P.ίτες!

Ανακοίνωση του Γραφείου τύπου του ΛάΟΣ. 
Δουλεύει εν ψυχρώ όλους τους τετραπέρατους G.A.P.ίτες που τους παρέδωσαν την κυβέρνηση !
«Χαιρόμαστε που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους Υπουργούς που υπέδειξε ο ΛΑ.Ο.Σ το 99% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Τους ευχαριστούμε. (Ρ: Όχι ρε πούστη, τους ξεφτιλίζει εντελώς!)
Όσον αφορά στον αυτοπροσδιοριζόμενο ως "Τούρκο" βουλευτή, η άρνησή του μας περιποιεί τιμή. 

Άντε και συνουσιαστείτε, ρε!


Μπροστά ο Λεπέν, πίσω ο Βορίδης!
Ο υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου
με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.!
Με αυτούς μας κυβερνούν!
Ανήμερα της 38ης επετείου του Πολυτεχνείουέτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη «μαυρίλα» ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμών, η άρχουσα τάξη, με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποφάσισε τούτη η χώρα να πορευτεί με μια κυβέρνηση που έχει για συγκολλητική της ουσία το ΛΑ.Ο.Σ, αυτό το φαιό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό δημιούργημα των ιδεολογικών απογόνων του Μεταξά, των βασανιστών της Μακρονήσου και των Απριλιανών.
Δεν υπάρχει μέγιστη απόδειξη για το ποιοι είναι οι «σωτήρες», δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το τι είδους «εθνικής σωτηρίας» κυβέρνηση είναι αυτή του κ. Παπαδήμου,
από την απόδειξη του ποιους επέλεξαν να μας κυβερνούν!

Πρωταθλητής ΠΑΙΔΩΝ ο Α.Ο.Πολυγύρου

Επιμέλεια: Νίκος Ελιοδώρου
Τελικός παιδικού πρωταθλήματος 
Μουδανιά (44) 52 - Πολύγυρος (44) 53
Διαιτητές: Εδιάρογλου-Αναστασιάδης
Δεκάλεπτα: 11-11,26-14,30-29,44-44 κ.α,52-53
Μουδανιά (Παναγιωτόπουλος)
Κουτζούχας 19, Περιστεράς, Μανιφάβας, Τογανίδης 5, Σαρόγλου 6, Ιατρού 2, Πλατής 6, Σαρηγιαννίδης 4, Χατζηγιοβανάκης, Μισαηλίδης 6, Γουλιανός 4, Νίτσιος
Πολύγυρος (Τσιούντος)
Χρηστίδης Α.2, Φυργάδης, Χρηστίδης Ε., Τσερβελής, Παπαϊωάννου, Καρακάσης, Αμπαράς, Τσιπέλης 17, Δέας 2, Ζαγορίτης 19, Μαναζής, Βαγιωνάς 13

Δείτε ρε, με ποιους συγκυβερνάτε!

Οι φασίστες του ΛΑΟΣ στη Ροδόπη προκαλούν την μέρα της επετείου του Πολυτεχνείου!
Τα κατάλοιπα της χούντας των Συνταγματαρχών, τα οποία αποφάσισε ο Γιώργος Παπανδρέου να συνομιλήσει και να φέρει στην κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», προκαλούν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου! Σε ανακοίνωση τους με τίτλο «Όχι στον μύθο του Πολυτεχνείου» κάνουν λόγο για γιορτή – προπαγάνδα της Αριστεράς και τονίζουν πως ποτέ δεν υπήρξαν νεκροί εκείνη την εποχή! 
Η ανακοίνωση της ΝΕ Ροδόπης του ΛΑΟΣ, έχει ως εξής:

ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ Β/Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ... ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;


"Let Blogging free"
Επειδή το παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και όχι μόνο...πάντα απο σεμνότητα λέει τη μισή αλήθεια... 
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να αποκαλύψουμε την άλλη μισή....
Πέρα απο τη 10η Ε.Β.Α., το δασαρχείο Αρναίας, το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το Συμβούλιο Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ., ξέρετε ποιός άλλος φορέας, ετοιμάζετε να δημοσιοποιήσει την αντίθεση του στη μεταλλευτική επένδυση των Σκουριών; 
Σας το αποκαλύπτουμε και ας μας βαραίνει τη ψυχή...

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΓΚΟΛΦ – ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΡΑΒΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ;;;


Πολλά χρόνια τώρα οποιοδήποτε μεγάλο έργο στην Ελλάδα  «κολλάει», καθυστερεί για δύο κυρίως λόγους.
Πρώτος λόγος είναι οι απαλλοτριώσεις. Χρόοοοονια ολόκληρα! Κολλάνε στο Σ.τ..Ε., το Σ.τ.Ε. που συστάθηκε για να προστατεύει τους πολίτες και κατάντησε να καταδυναστεύει τους πολλούς προς όφελος των λίγων, διογκώνοντας εκτός των άλλων το κόστος, βγάζοντας τις περισσότερες φορές τα έργα εκτός προϋπολογισμού από το ξεκίνημά τους, λόγω των απαλλοτριώσεων.
Δεύτερος λόγος είναι οι Αρχαιολογικές Υπηρεσίες. Σε κάθε εκσκαφή, οποιουδήποτε έργου, υποχρεωτικά παρίσταται ένας αρχαιολόγος. Και παρακαλάει ο κατασκευαστής να μη βρεθεί κανένα κιούπι. Γιατί, αν βρεθεί, αλλοίμονο! Και συνήθως βρίσκεται! Μα, πως να μη βρεθεί κιούπι; Η Ελλάδα κατοικείτο απ’ άκρη σ’ άκρη από χιλιετίες! Ένας αρχαίος ημών πρόγονος να περπατούσε οπουδήποτε και να ξέχασε κάπου το αγγείο του, άμα βρεθεί, μας έκαψε η αφηρημάδα του! Σταματούν τα πάντα, για να βεβαιωθούμε, ότι δεν υπάρχει παραδίπλα και αμφορέας ξεχασμένος!

Εκλογές Επιμελητηρίου Χαλκιδικής


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: «ΑΝΑΠΤΥΣΣΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ  ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ»
 Οι υποψήφιοι του συνδυασμού:
 ΕΜΠΟΡΙΚΟ
ΑΔΑΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΕΛ ΧΑΝΤΑΝΤΙΝ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σωκράτης Μάλαμας στην Αποθήκη του Μύλου - Θεσσαλονίκη


Με επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις  του Σωκράτη Μάλαμα στην Αποθήκη του Μύλου, με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα.
Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο παρουσιάζει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις. Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτήν την φορά ήταν να παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης ανακάτεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.

Σαν να ήταν χθες!Τίποτε δεν άλλαξε! Στο ίδιο έργο θεατές!


ΔΩΡΕΑΝ τεστ ΠΑΠ στο Δήμο Πολυγύρου


Ο Δήμος Πολυγύρου, σε συνέχεια του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον «Προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας», σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ τεστ ΠΑΠ σε απομακρυσμένα χωριά του δήμου.
Συγκεκριμένα η επόμενη φάση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί:

Δωρεάν εξέταση τεστ ΠΑΠ στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον έλεγχο και την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αριστοτέλη και απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 25-65 ετών, ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, με στόχο την δωρεάν εξέταση των γυναικών για το τεστ Παπ στον τόπο διαμονής τους. Η εξέταση θα πραγματοποιείται από τις μαίες, ενώ τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται στις γυναίκες λίγες ημέρες αργότερα.

ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

Οι κυβερνήσεις - εντολοδόχοι της τρόικα έχουν εξαπολύσει μια πρωτοφανή επίθεση σε βάρος του εισοδήματος των εργαζομένων, των ανέργων και των χαμηλοσυνταξιούχων. Τα εφαρμοζόμενα μέτρα λεηλατούν τα εισοδήματα και τις συντάξεις, αυξάνουν την ανεργία, βαθαίνουν τη φτώχεια και την εξαθλίωση και στη πόλη μας.
Οι συνδημότες μας, ιδιαίτερα οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι αδυνατούν να καλύψουν βασικές οικογενειακές δαπάνες διαβίωσης. Αυτά τα κοινωνικά στρώματα καλούνται να πληρώσουν ΤΩΡΑ εκτός των άλλων, τα δυσβάστακτα χαράτσια με τρόπο εξαναγκαστικό, αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό, μέσω της πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ .

"Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας"


Ακροδεξιό μπουρλότο


Ανατομία Μιας Δικτατορίας 1967 1974

Χαλκιδική: Tουριστική επένδυση-μαμούθ ζητά χρηματοδότη

Επένδυση ύψους 500 εκατ.ευρώ για την δημιουργία ενός πρότυπου resort στον οικισμό Πραβίτα στη Χαλκιδική προωθείται για ένταξη στο Fast Track. Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει κατά πόσο θα χρηματοδοτήσει το project ο Άραβας Al Shammari

Με ρυθμούς Fast Track επιδιώκεται να τρέξει η τουριστική επένδυση-μαμούθ αρχικού ύψους επένδυσης άνω των 500 εκατ.ευρώ στον Χολομώντα Χαλκιδικής στον οικισμό Πραβίτα σε μια έκταση 12,6 εκατ.τμ. Η αίτηση για την ένταξη της επένδυσης στον νόμο 3894/10 πιο γνωστό ως Fast Track έχει κατατεθεί στην υπηρεσία Invest in Greece τον Μάιο του 2011 από την κοινοπραξία Πραβίτα-Μακεδονικά Γκολφ-Οικολογική Ενεργειακή Κατασκευαστική.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ

Το φετινό Πολυτεχνείο μας βρίσκει σε μια συγκυρία όπου η κρίση ολοένα και βαθαίνει. Στο έδαφος αυτό, διεξάγεται η πιο βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις νεολαίας και εργαζομένων. Όμως η τρομοκρατία της χρεωκοπίας και της έκτης δόσης που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την κυβέρνηση για να συνεχίσει την επίθεση αυτή (νέα μέτρα, χαράτσια, μειώσεις μισθών κτλ), δεν έπιασε καθώς λαός με τον πιο μαχητικό τρόπο ύψωσε πύργο ατίθασο απέναντι στους στη μεγαλειώδη 48ωρη απεργία στις 19-20 Οκτώβρη και βροντοφώναξε το δικό του «ΟΧΙ» στην 28η Οκτώβρη. Αυτό τρόμαξε τα αστικά επιτελεία οδηγώντας στη συγκυβέρνηση-πραξικόπημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με επικεφαλή τον τραπεζίτη Παπαδήμο, η οποία θα προσπαθήσει να δώσει

Aρνητική γνωμοδότηση της 10ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για τη ΜΠΕ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Μετά το Δασαρχείο Αρναίας και τη Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής, μαθαίνουμε ότι και η 10 Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων γνωμοδότησε αρνητικά για τη ΜΠΕ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσιάζουμε  παρακάτω, η 10η ΕΒΑ είναι απόλυτα αρνητική για το έργο των Σκουριών λόγω α) της ελλιπούς μέχρι σήμερα αρχαιολογικής έρευνας, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή έχουν εντοπιστεί αρχαιότητες και β) λόγω του σημαντικού, μόνιμου και μη αναστρέψιμου χαρακτήρα των επεμβάσεων που θα καταστρέψει το