Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Αποδεικνύεται πως είχαν δίκαιο...

... τα κόμματα της Αριστεράς που ήθελαν και θέλουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ εκλογές!
Οι συγκυβερνήτες (ΠΑΣΟΚ + Ν.Δ.)  είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να τα βρουν, ξεχνώντας πως είναι αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στον γκρεμό! 
Τονίζουμε: Όχι την έφτασαν στο χείλος του γκρεμού και μαλακίες, την έριξαν στον γκρεμό!

Οι κότες ...το ξέρουν ;;; (...οδηγίες προς βουλευτές και στελέχη της ΝΔ !)


"Πετύχαμε: 1.Δεν έγινε Δημοψήφισμα. 2.Παραιτήθηκε ο Παπανδρέου. 3.Θα πάμε σε πρόωρες εκλογές. Το σχήμα που θα γίνει ΔΕΝ είναι συγκυβέρνηση..." λέει ο Σαμαράς, προσπαθώντας να μη μπει στο ..."Μνημονιακό κάδρο" !!!
Ok Αντώνη, ότι πείς... Απλά, πρέπει να πείσεις και τις κότες (σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο) ότι δεν είσαι ...καλαμπόκι !!!  Αυτές το ξέρουν ;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ κείμενο "οδηγιών" 
που έχει σταλεί σε ολα τα στελέχη της Ν.Δ.>>>

ΛΟΥΚΑΣ, Ο ΚΟΥΡΕΑΣ !!!


ΡΑΒΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


Μας τελείωσε ο Παπαδήμος;

Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος (γεννημένος στην Αθήνα το 1942, είναι Έλληνας ακαδημαϊκός που υπηρετεί ως Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής  στο Στρασβούργο) ακούγεται πλέον ως ο νέος πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης.

Εντάξει! Ποιος τους θεωρεί ικανούς...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Κάτω η κυβέρνηση της νέας δανειακής σύμβασης και του σφαγείου ΕΕ και ΔΝΤ


Η συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας δεν μπορεί καταρχήν να κρύψει την συντριπτική ήττα που υπέστη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από την οργισμένη αντίσταση των εργαζόμενων, του λαού και της νεολαίας στην προσπάθεια της να επιβάλει τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου, των χαρατσιών, των περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις.

Καταγγέλλουν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής την Τετάρτη 2-11-2011 στις 14:00 μ.μ. (τελευταία προθεσμία για την κατάθεση συνδυασμών) κατατέθηκαν τα ονόματα τριών συνδυασμών για τις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου. Όταν ζητήθηκε από τους επικεφαλείς δύο συνδυασμών η δημοσιοποίηση των ονομάτων όλων των υποψηφίων, το αποτέλεσμα ήταν η αξιοπερίεργη άρνηση του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο οποίος με τον πλέον ανήθικο τρόπο εξύβρισε χυδαία, ενώπιον μαρτύρων, τον ένα εκ των δύο αντιπάλων του.
Ο συνδυασμός μας καταγγέλλει τη συμπεριφορά του αυτή και τον καλεί να παραιτηθεί τόσο από την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής όσο και από τη διεκδίκηση της νέας θητείας, διότι με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλει την ηθική και την αξιοπρέπεια του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κλάδου της Χαλκιδικής. Θεωρούμε δεδομένο ότι η κρίση πανικού που κυρίευσε το νυν πρόεδρο, προκειμένου να μην αποχωριστεί τον «Προεδρικό του θώκο», μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει για το Επιμελητήριο του Νομού μας.

Ευχαριστίες

O Μιχαήλ-Άγγελος Βάσιος, 8 μηνών, τον Σεπτέμβριο χειρουργήθηκε στην Γερμανία, στο κρανίο λόγω του συνδρόμου Crouzon με το οποίο ήρθε στον κόσμο.
Οι γονείς του Βασίλης και Χρυσάνθη, νιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, γνωστούς και αγνώστους που μας βοήθησαν οικονομικά να μαζευτεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, έτσι ώστε αύριο που είναι η γιορτούλα του, να χαίρει άκρας υγείας!
Θέλουμε να μάθει ο κόσμος ότι όλα πήγαν καλά και ότι κάποια στιγμή θα τον δουν να τρέχει μέσα στους δρόμους του Πολύγυρου χάρη στη ευαισθησία τους!
Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ, να σας έχει ο Θεός ΠΑΝΤΑ καλά εσάς και τις οικογένειές σας.
Με βαθιά εκτίμηση Βάσιος Βασίλειος και Κεφαλά Χρυσάνθη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


«Μ. Λαμτζίδης: Χρειάζονται αγωνιστικές διοικήσεις οι δικηγορικοί σύλλογοι»: «Ο Μανόλης Λαμτζίδης δεν είναι από εκείνους που κρύβουν την κομματική του ταυτότητα. Καλεί τους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης να τον κρίνουν με βάση τα πεπραγμένα της διετούς προεδρίας του, αφού ομολογουμένως ο ΔΣΘ ανέπτυξε όχι μόνο έντονη συνδικαλιστική δράση, προασπιζόμενος τα συμφέροντα του κλάδου, αλλά ανέλαβε και σημαντικές πρωτοβουλίες προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος».
Ε, λοιπόν, οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης τον έκριναν! Με βάση τα πεπραγμένα της διετούς προεδρίας του! Και τον απέρριψαν! Εξέλεξαν άλλον Πρόεδρο για το Σύλλογό τους! Δεν εντυπωσιάστηκαν προφανώς από τις σημαντικές του πρωτοβουλίες προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος!

Άρνη Μαρία: Tι σου 'κανα και πίνεις.

Στα καρναβάλια...

Η συγκυβέρνηση προσδιόρισε το χρόνο των εκλογών για τις 19 Φεβρουαρίου 2012!
Τους πάει η ημερομηνία ή όχι; Κυριακή της Απόκρεω! Τις μέρες του Καρνάβαλου!!!

Συνέντευξη Απόστολου Πάνα

Συνέντευξη του Περιφερειακού Συμβούλου Απόστολου Πάνα στο περιοδικό "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ":
Παρά το νεαρό της ηλικίας σας έχετε αναλάβει ενεργό ρόλο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου του νομού Χαλκιδικής μπορείτε να κάνετε ένα απολογισμό των δράσεών σας.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στη Χαλκιδική με το συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη, η ανησυχία μου για τη τοπική κοινωνία με ώθησε στην ενασχόληση με τα κοινά πολύ πιο πριν με άλλες μορφές δραστηριοποίησης.

Εικονική ...Εθνική Ενότητα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δεν φτάνουν ούτε στο 40% στις προτιμήσεις του ελληνικού λαού!
Δεν μπορούμε, λοιπόν, να κατανοήσουμε το πρωτοσέλιδο του "ΕΘΝΟΥΣ" που μιλάει για εθνική ενότητα, εκτός... αν γι' αυτό Ελληνικό Έθνος είναι Σαμαράς και Παπανδρέου τους οποίους απορρίπτει το +62%, σύμφωνα πάλι με τις τελευταίες μετρήσεις! 

Ποδόσφαιρο: Η Χαλκιδική στη Δ΄ Εθνική

www.periferiako.com
και η βαθμολογία...

Επεισόδια στον αγώνα Π.Ο.Ν.Καλλικράτειας - ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης


Θα αλλάξουμε θέμα ...(να σπάσουμε τη μονοτονία των ημερών)

Εντάξει τώρα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. θα τα πάει περίφημα... δεν το συζητάμε, ας το αφήσουμε (προς το παρόν) αυτό το θέμα.
Εκλογές θα έχουμε στις 19 Φεβρουαρίου 2011 σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών (!!!) δηλαδή σε 103 μέρες από σήμερα! 
Στη Χαλκιδική το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. είναι σχεδόν έτοιμο και σας το παρουσιάζουμε, σίγουρα με μικρές επιφυλάξεις, δικαιολογώντας στον εαυτό μας ..."να πέσει έξω" το πολύ 20%, δηλαδή να πέσουμε έξω το πολύ σε ένα όνομα! 
Το ψηφοδέλτιο θα αποτελείται από τους:
1. Βαγιωνάς Γιώργος, Βουλευτής εν ενεργεία

Το μυστικό της συμφωνίας!

Περιμένουν να αρπάξουν ...ότι τους δοθεί (;)

ΚΚΕΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά δήλωσαν πως δε θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας!
ΛάΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία περιμένουν να αρπάξουν ότι ...προκύψει!

Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ

Παπανδρέου - Σαμαράς: Τα συμφώνησαν ΟΛΑ! Ακόμα και την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών (για να ακριβολογούμε οι δανειστές μας τους υποχρέωσαν να συμφωνήσουν). Επομένως...
Πρόκειται απλά για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! 

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ: ΟΧΙ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ματαιώνεται η σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που μετέχουν στη Βουλή, που επρόκειτο να συγκληθεί στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Αιτία η απόφαση του Κομμουνιστικού Κόμματος και του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να μην εκπροσωπηθούν στη συνάντηση.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τη συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά


«Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές, μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου. Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται, θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.ΚΑ.Σ.Χ. ΠΑΙΔΩΝ 
Η παιδική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Πολυγύρου επικράτησε σήμερα στον ημιτελικό της ομάδας του Α.Ο. Γαλάτιστας με σκορ 57-37 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Π.Ο. Μουδανιών 
Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ : Προπονητής : Τσιούντος Αριστείδης, Παίκτες : Αμπαράς Μάριος 4π, Βαγιωνάς Θανάσης 6π, Δέας Χρίστος 21π(1), Ζαγορίτης Άρης 11π, Καρακάσης Γιώργος , Μαναζής Άγγελος 2π, Παπαϊωάννου Νίκος, Τσερβελής Κων/νος, Τσιπέλης Δημήτρης 9π, Φυργάδης Αργύρης, Χριστίδης Αλέξανδρος, Χριστίδης Ευθύμης 4π(1). 

ΔΙΑΛΕΞΗ για την ΨΥΧΗ...