Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Από το Αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής


ΚΚΕ: Πρόσχημα για κυβέρνηση συνεργασίας η εξασφάλιση της 6ης δόσης

Πρόσχημα για τη διαμόρφωση κυβέρνησης ανοιχτής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ «και των άλλων κομμάτων του συστήματος» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την εξασφάλιση της 6ης δόσης. «Αυτή είναι η απαίτηση της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Στόχος τους δεν είναι να σώσουν το λαό αλλά να τον υποτάξουν για να τον οδηγήσουν στο ακόμα μεγαλύτερο σφαγείο της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων της χρεοκοπίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα, με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων.

Τσίπρας: Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλες τις συνιστώσες και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να να τεθούν «σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας», καθώς εκτιμά ότι ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας, αυτή θα είναι βραχύβια. Μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι η Αριστερά πρέπει να κινηθεί ενωτικά, προκειμένου να αναδειχθεί o λαϊκός παράγοντας καταλύτης των εξελίξεων.
"Πρέπει να συνεχίσουμε παλεύοντας για την ενότητα των δυνάμεων της Αριστεράς, που αποτελεί κρίσιμο όρο για να προχωρήσει η συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων", πρόσθεσε.

Ιερώνυμος: "Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη"

"Τις κρίσιμες τούτες ώρες, που διέρχεται ο τόπος, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη. Ούτε για λογισμούς, που δεν εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον το εθνικό συμφέρον. Παρακαλώ, τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις της πατρίδας να επιτελέσουν το εθνικό τους καθήκον. Αναλαμβάνοντας τώρα τις ιστορικές τους ευθύνες προς όφελος του λαού μας".

Είναι ο νέος Πρωθυπουργός;

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  Λουκάς Παπαδήμος βρίσκεται εν πτήσει προς την Αθήνα. (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Αφύτου 3-0

Αγχωτική νίκη πέτυχε η ομάδα του Πολύγυρου, σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο επί του ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ Αφύτου.
Το αποτέλεσμα του αγώνα μέχρι το 85΄ ήταν 1-0 με γκολ που είχε πετύχει ο Πιέτρι στο μέσον του 2ου ημίχρονου. Στο 85΄ ο Ιατρού πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ΝΙΚΗΣ, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε  στο 90΄με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πιέτρι.

Ποιος είναι ο λόγος της επιμονής Σαμαρά;

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Παπανδρέου σήμερα-αύριο θα παραιτηθεί αφού συμφωνηθεί το όνομα του μεταβατικού πρωθυπουργού, είτε αυτός είναι ο Μολυβιάτης ή ο Δήμας ή οποιοσδήποτε άλλος.
Προς τι λοιπόν αυτή η επιμονή Σαμαρά για παραίτηση Παπανδρέου; Να παραιτηθεί ο παραιτημένος;
Εκτός εάν... 
...εκτός εάν στόχος του Σαμαρά είναι ο εξευτελισμός του Παπανδρέου χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνέπειες για τη χώρα με την αργοπορία ή τυχόν "στήλωμα" (κοινώς μουλάρωμα) του Παπανδρέου!
-Μάλλον ταπεινά τα κίνητρα του Σαμαρά!

Παραιτείται;

Αυτή τη στιγμή τα τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν πως επίκειται παραίτηση Παπανδρέου εντός της ημέρας.

"Εφόσον παραιτηθεί ο Παπανδρέου..."

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαλκιδικής

Χαιρετίζουμε τη δημοσκοπική άνοδο του κόμματός μας. Σε μια εποχή που η διαμαρτυρία υποβιβάστηκε δυστυχώς σε κραυγές, γιαουρτώματα, αμαύρωση θεσμών και προπηλακισμούς πολιτικών, η Δημοκρατική Αριστερά αγωνίζεται για τα δίκαια των κοινωνικά αδικημένων με τον γνώριμο νηφάλιο τρόπο που από το 1974 καθιέρωσε η ανανεωτική αριστερά στην πατρίδα μας και που με τόση συνέπεια υπηρετεί ο πρόεδρός μας Φώτης Κουβέλης.

Δείτε ποιοι μας κυβερνάνε!

Ο ένας κάθεται και λύνει σταυρόλεξο και ο άλλος διαβάζει εφημερίδα, τη στιγμή που η Ελλάδα ακροβατεί σε ένα σκοινί.
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την Παρασκευή 4/11, ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας!
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν από τους δύο!


Σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου