Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Είναι στη μόδα: ΔΕΝ ψηφίζω και στο τέλος ...κακαρίζω!


Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής: Τρίωρη στάση εργασίας και πορεία προς τα Γραφεία των κυβερνητικών Βουλευτών!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι, είναι γεγονός ότι με αυτούς που έχουμε μπλέξει τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Μισθοί πείνας, εξοντωτική φορολόγηση, κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων, καμία απονομή δικαιοσύνης εναντίον αυτών που καταλήστεψαν τη χώρα, ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου είναι το μενού, που μας προσέφερε η σοσιαληστρική κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια.
Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι ένα: ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Γκρεμισμένος ο δικομματισμός - Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ - Μεγάλη άνοδος για το ΚΚΕ - Εκτός Βουλής η Ντόρα


ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΑΡΝΑΙΑ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ 2-0

Ξεκίνησε η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Αγ.Νικολάου


      Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του, για πρώτη φορά, ο Παιδικός Σταθμός Αγίου Νικολάου, ο οποίος θα λειτουργεί τις ώρες από 08:00 έως 15:00 και υπό την εποπτεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Δήμου Σιθωνίας.
     Η λειτουργία του εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2011-2013 και η επιλογή των παιδιών ηλικίας 2,5 – 5 ετών, έγινε με εντολές τοποθέτησης από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με κριτήρια εξυπηρέτησης εργαζομένων γυναικών ως μισθωτές του ιδιωτικού τομέα ή αυτοαπασχολούμενες ή με κάρτα ανεργίας. Παράλληλα, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και συνεχίζει τη λειτουργία του ο Παιδικός Σταθμός Συκιάς, ενώ συνεχίζουν τη λειτουργία τους τα ΚΕΦΟ Μεταγγιτσίου και Σάρτης. 

Η Σπουδαιότερη Ομιλία που έγινε ποτέ - Charlie Chaplin

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη» ζητάει συνάντηση με τον Τσίπρα

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη» με επιστολή της προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Αμμανατίδου Ευαγγελία ζητάει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Όπως είναι γνωστό, η "Πρωτοβουλία" είναι υπέρ της επένδυσης Χρυσού στη Β. Χαλκιδική, αντίθετα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται εναντίον της επένδυσης. 
Με την ευκαιρία της επίσκεψης Τσίπρα στην Ιερισσό και την ομιλία του για τα μεταλλεία ζητούν να συναντηθούν μαζί του και να συζητήσουν για το θέμα της επένδυσης στη Β. Χαλκιδική. 
Δείτε την πρόσκληση προς τον Τσίπρα μέσω της Αμμανατίδου:

Ρε, είναι καλός ο Παπουτσής, δείτε τι κάνει ο Ιταλός ...Παπουτσής!

…σε χθεσινή διαδήλωση των «αγανακτισμένων» ιταλών έξω από την Τράπεζα της Ιταλίας στη Μπολόνια, έδειραν τους πάντες ανελέητα!
Και επειδή οι εντολές από τη μαμά ΗΠΑ στα ευρωπαϊκά καθεστώτα τους είναι σαφείς, κτυπούν κυρίως γυναίκες (δείτε την κοπέλα που της έσπασαν 4 δόντια μαζί με το κεφάλι) για δύο λόγους:
1. Θεωρούν περισσότερο επικίνδυνες τις γυναίκες στις «αναταραχές», στην υποκίνηση... οι αναλυτές-ψυχολόγοι της Cia

Καταγγελία Τσίπρα για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

Απαντήσεις για τη ραγδαία αύξηση -κατά παράβαση των νόμιμων διαδικασιών- των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών ζητά από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό είναι το ήθος των στελεχών της ΔΗΣΥ;...


Στέλεχος, προσφάτως εκλεγμένο στα κομματικά όργανα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προερχόμενο από την κεντρική Ελλάδα (συγκεκριμένα τη Μαγνησία) καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας (έκλεψε την τράπεζα στην οποία εργαζόταν). Το όνομά του βρίσκεται στη διάθεσή μας, αλλά σκοπός του δημοσιεύματος δεν είναι ο στιγματισμός του ιδίου αλλά η έκθεση της απορίας μας για το αν αυτό είναι το ήθος που

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...


Διάρρηξη και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου

Άγνωστοι, χθες το βράδυ, διέρρηξαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου και αφαίρεσαν υλικό απαραίτητο στην εκπαιδευτική διαδικασία του Σχολείου (αρμόνιο, φωτογραφική μηχανή κ.λ.π.).
Να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες το ίδιο έγινε και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου.

«Κούρεμα» 50% στις κλινικές του ΕΣΥ

Νέο «haircut» -έως και 50%- στις κλινικές του ΕΣΥ ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας. Ήδη ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει αναθέσει στον «αρχιτέκτονα» των συγχωνεύσεων των νοσοκομείων, καθηγητή Λυκούργο Λιαρόπουλο, την εκπόνηση μελέτης για τη σημαντική μείωση των περίπου 2.000 κλινικών του ΕΣΥ. (περισσότερα ΕΔΩ)

Ζωντανή Ραδιοφωνική Εκπομπή από το Fire Rescue News


To Fire Rescue News εισέρχεται στο χώρο του διαδικτυακού ραδιοφώνου μετά από συνεργασία του με το GR8 (Great Radio). Ο Ιωάννης Ρέτσιος αρχισυντάκτης του διαδικτυακού περιοδικού Fire Rescue News θα είναι ο παραγωγός της διαδικτυακής ραδιοφωνικής εκπομπής «Στον τόπο του Συμβάντος» η οποία θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 22:00 μέχρι τις 24:00 με θέματα την πυρασφάλεια, την πυρόσβεση και την διάσωση. Η άμεση επικοινωνία με την εκπομπή που θα είναι ζωντανή θα είναι δυνατόν να γίνεται μέσω του GR8 (chat) έτσι ώστε όλοι οι ακροατές να μπορούν να γράψουν αυτό που τους απασχολεί και θέλουν να θέσουν υπό συζήτηση.

Ο ίταμος κι ο ιταμός2η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...


EYRO και ΕΥΡΩ ...

Μπένι ο "εκτελεστής"!

Image and video hosting by TinyPic