Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" ...εκτελεί το "καθήκον" του!!!


Ελεύθερος από σήμερα ο καταδικασμένος για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Την ώρα που οι συνάδελφοι του καταδικασμένου, κτυπούσαν αθώους πολίτες στο Σύνταγμα, απελευθέρωσαν τον "έντιμο αστυνομικό" Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών.
Οι δικαστές αποδέχθηκαν πως πρέπει να απελευθερωθεί διότι η μόνη που εργάζεται είναι η μητέρα του, ότι ο πατέρας του είναι ανάπηρος και ότι υπάρχουν πολλά δάνεια.

Μήπως αυτοί πήραν αυξήσεις και δέρνουν έτσι;

Και πάλι βία από την εξουσία

Διάπλευση Πελοποννήσου-Κρήτης από τον κολυμβητή του Τορωναίου κόλπου Γιώργο-Ιωάννη Τσιάνου


Ο Γιώργος Τσιάνος σήμερα στις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησε την προσπάθεια του να κολυμπήσει απο την Πελλοπόνησο μέχρι την Κρήτη.
Ο Γιώργος Τσιάνος βρίσκεται πλέον δεκαέξι ώρες μέσα στο νερό. Ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα από την Πελοπόννησο και πριν από λίγη ώρα πέρασε και τα Αντικύθηρα και είναι στον ανοικτό πέλαγος. Μπροστά του απλώνεται στην κυριολεξία το απέραντο γαλάζιο. Για να πάρει δύναμη, συνδέθηκαν οι συνοδοί του μέσω Skype με τα παιδιά από έναν

Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Marketing Νομού Χαλκιδικής.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Νομού Χαλκιδικής. 
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη. Στη συνεδρίαση που ακολούθησε συζητήθηκαν οικονομικά θέματα του Οργανισμού, η καλύτερη εκμετάλλευση των γραφείων στην Αθήνα, θέματα καταδυτικού τουρισμού και αποφασίστηκε η σύσταση γραφείου συνεδριακού τουρισμού.

Κόντρα ΚΚΕ - Τσίπρα για το ΕΑΜ


"Το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ δεν έγιναν για να υπερασπιστούν «αρχές και αξίες» τύπου Μάαστριχ, ΟΝΕ και ευρώ. Για να υπάρχει το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ πρωτοστάτησε το ΚΚΕ και με το αίμα και τη δράση του ανδρώθηκε και συσπείρωσε το λαό.
          Η σύγχρονη λαϊκή συμμαχία που μπορεί να σώσει και να δώσει λύση υπέρ του λαού πρέπει να έχει στόχο την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία.

Marinaleda


Ένα εκπληκτικό παράδειγμα, για το πως η περιοχή μας μπορεί να ξαναζωντανέψει και να γίνει πραγματικό πρότυπο ανάπτυξης.

Άδειες υφιστάμενων αρδευτικών γεωτρήσεων


Με αφορμή ερωτήματα που έχουν υποβληθεί από πολλούς γεωργούς, δικαιούχους της ενιαίας ενίσχυσης, αναφορικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αδειοδότηση υφιστάμενων αρδευτικών γεωτρήσεων, με μέγιστη αντλούμενη ποσότητα νερού 100 χιλ. κ.μ. το έτος, διευκρινίζεται ότι:

Στην τελική ευθεία η υλοποίηση του αποχετευτικού συστήματος Ν.Μαρμαρά


   Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα για την υλοποίηση του έργου «Ύδρευση- Αποχέτευση όμβριων και ακαθάρτων Ν.Μαρμαρά» και πολύ σύντομα στη Δημοτική Κοινότητα του Ν.Μαρμαρά θα ολοκληρωθεί ένα πολυσήμαντο έργο υποδομής.
    Με την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών του εγκιβωτισμού των αντλιοστασίων, ξεπεράστηκαν πλέον όλα τα εμπόδια και το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί. Εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο προς χρήση την άνοιξη του 2012.

Έτσι γίνονται οι μπίζνες στην Ελλάδα


Τρεις μήνες πριν από τις εκλογές του 2004 η κυβέρνηση Σημίτη αποφασίζει να πουλήσει τα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική. Χωρίς ξεκάθαρο και ανοικτό διαγωνισμό τα μεταλλεία περνούν στα χέρια της Ελληνικός Χρυσός η οποία ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ του Γ. Μπόμπολα, έναντι ποσού 11 εκατ. ευρώ. Ακόμη και τότε όλοι έλεγαν ότι το τίμημα είναι ελάχιστο, ωστόσο, τότε δεν υπήρχαν άδειες για εξόρυξη.

ΚΚΕ για τις καταστροφές από τη βροχόπτωση στη Χαλκιδική


Ερώτηση των Βουλευτών του ΚΚΕ Γιάννη Ζιώγα, Θεόδωρου Ιγνατιάδη και Σοφίας Καλαντίδου, προς τους αρμόδιους υπουργούς, αναφορικά με τις μεγάλες καταστροφές από τη βροχόπτωση (20.09.11) στην Χαλκιδική και στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.
Δείτε το κείμενο της ερώτησης:

Συνάντηση Απ. Πάνα με την Διοίκηση του ΚΕΠΑΜΑΧαλκιδικής

Η ντροπή της συνδικαλιστικής "ηγεσίας" στη Χαλκιδική!

"Σήμερα, ήταν γνωστό από μέρες, είναι η 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Ως Δημόσιος υπάλληλος το γνώριζα και αντιδρώντας στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης συμμετείχα στην απεργία.
Σήμερα όμως δε γνώριζα ότι το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στη Χαλκιδική είχε συγκέντρωση στον Πολύγυρο. Το έμαθα τυχαία στις 9:25 σήμερα το πρωί  από mail που μου έστειλε ο Προϊστάμενός μου στο προσωπικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ήταν το μήνυμα του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Χαλκιδικής το οποίο στάλθηκε σήμερα (5-10-2011, στις 9:11 το πρωί !!!) και μας καλούσε στην  συγκέντρωση στις 10:00!!! 
Ήθελα να βρεθώ στη συγκέντρωση, ήθελα να πράξω το καθήκον μου ως πολίτης αυτής της Χώρας, ήθελα να αντιδράσω για όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν

Απεργοσπάστη, η απεργία σε συμφέρει!

Κύπελλο ΕΚΑΣΧαλκιδικής (Α’Φάση)


Επιμέλεια: Νίκος Ελιοδώρου
Πευκοχώρι 128 - Ν.Ρόδα 30
Διαιτητές: Μάνιος-Θωμόπουλος Γ.
Δεκάλεπτα: 29-3,67-9,99-21,128-30
Πευκοχώρι (Πλατής)
 Παναγιωτόπουλος 18(3), Βέτσος 8, Μουρίκης 21(7), Τσίκινας 15(3), 
Δεληγιάννης 11(3), Ανθόπουλος 6, Μπούιντας Γ.14, Μπούιντας Λ. 6(1), 
Ανανιάδης 9, Τζαντζίδης 10, Κούκουρας 8, Παντελέρης 2

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

«Στην αρχή ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους.
Δεν ήμουν Εβραίος και δεν φώναξα.
Μετά ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές.
Δεν ήμουν κομμουνιστής και δεν φώναξα.
Επειτα ήρθε η ώρα των σοσιαλδημοκρατών.
Δεν ανήκα σ' αυτό το κόμμα και δεν έβρισκα λόγο να διαμαρτυρηθώ.
Ακολούθησαν οι ομοφυλόφιλοι.
Ούτε κι αυτό σκέφτηκα ότι με αφορούσε.
Στο τέλος ήρθε η σειρά των Τσιγγάνων.
Ούτε και τότε βρήκα λόγια για να εκφράσω την αντίθεσή μου.
Ο επόμενος στη σειρά ήμουν εγώ.
Αλλά δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει»...