Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής


Η Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής, καλεί τα μέλη της και τον Εμπορικό κόσμο της περιοχής σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 26/09/2011 στις 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης
Έκτακτο τέλος επιτηδεύματος
Έκτακτο χαράτσι στα ακίνητα.
Συνάδελφοι,
Είναι πλέον πασιφανές πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.  Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα (κοινωνική και οικονομική) και παλεύει με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τους δανειστές μας.

Θα λειτουργήσει το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου;

Οι γονείς και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου είναι ανάστατοι διότι δε γνωρίζουν τι θα γίνει με το Ωδείο, αν θα λειτουργήσει ή όχι.
Μέχρι πριν δύο εβδομάδες ελάμβαναν την απάντηση ότι το Ωδείο θα λειτουργήσει κανονικά. Σήμερα οι αρμόδιοι σιωπούν, εγγραφές δε γίνονται, λένε ότι δεν έχει έρθει η έγκριση των καθηγητών από το Υπουργείο Εσωτερικών και από κει και πέρα ουδέν.
Τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα Πολιτισμού, όπου υπάγονται τα Ωδεία, αρχίζουν την 1η Οκτωβρίου. Άλλες χρονιές τέτοια εποχή είχαν γίνει οι εγγραφές, είχαν προσληφθεί οι καθηγητές, καταρτίζονταν τα προγράμματα καθηγητών και μαθητών και από 1η Οκτωβρίου άρχιζαν τα μαθήματα.

Ν.Δ. + ΠΑΣΟΚ = 36,8%

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO για το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 5,8%.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 21,3%, το ΠΑΣΟΚ 15,5%, ΚΚΕ προσεγγίζει το 7,4%, ο ΛΑΟΣ 5,6% , ο ΣΥΡΙΖΑ 5%, η ΔΗΣΥ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 2,5%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,5%, το Άρμα Πολιτών 1,6%, άλλο κόμμα επιλέγει το 3,3%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος 32,6% (λευκό - άκυρο - αποχή - αναποφάσιστοι).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ 2011-2012

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα νέων της Ελπίδας Πολυγύρου στο  πρωτάθλημα νέων  της Χαλκιδικής. Νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Αρναίας με σκορ 0-6. 
Τα γκολ σημείωσαν οι Βασιλειάδης, Δάμδαλης (3) και Γάκης (2)
Καλή συνέχεια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πολυγύρου.

Γομάρια (γενικώς)...

Είπε το γομάρι, τα γομάρια...γομάρια κι έγινε χαμός στη ...στάνη !
Το ...υψηλό επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου, ανέλαβε να  επαναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Φ. Πετσάλνικος, ο οποίος απεύθυνε έκκληση σε όλους να συμβάλλουν  έτσι ώστε να μην επαναληφθούν (προσέξτε) "φαινόμενα που πυροδοτούν το κοινωνικό κλίμα και ενισχύουν την απαξίωση του κοινοβουλίου και των θεσμών", ενώ ζήτησε από τον Ροντούλη να ανακαλέσει. Δεν είναι σαφές αν εκείνος ανακάλεσε, αλλά πάντως, για την ψήφιση του Μνημονίου,

Ιδού τι συμβαίνει όταν η άγνοια "συναντά" την χειραγώγηση...

"ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ" ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ!!! 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; 
Σε τούτη την εύφορη κοιλάδα πλειοδοσίας λαϊκισμού και χειραγώγησης, που έχουμε την «τύχη» να ζούμε στη Χαλκιδική, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ότι η διαδικασία φαίνεται αδιάβλητη, όταν συμμετέχουν πολλοί και διακεκριμένοι ως προς τα κριτήρια… πλειοδότες. 
Από χθες τα χαμηλότερα τμήματα της ατμόσφαιρας… κοσμούν πανό και bannerγνωστού «καταστροφολογικού» περιεχομένου με νέα «ταυτότητα». Στην ταυτότητα έχουμε λοιπόν τη «νεοεμφανιζόμενη" σε μεταλλευτικά ζητήματα κίνηση συνειδητοποιημένων πολιτών, όπως αυτοχαρακτηρίζονται.
Το πόσο «συνειδητοποιημένοι» είναι, φαίνεται

Προσφορά από τα "Οπτικά Στογιάννη" στους Αναγνώστες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Το κατάστημα "Οπτικά Στογιάννη", στη Θεσσαλονίκη και στον Πολύγυρο, προσφέρουν στους αναγνώστες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ ένα συλλεκτικό γυναικείο ζευγάρι γυαλιών ηλίου μάρκας "Valentino" αξίας 260 ευρώ, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας στις 26 Οκτωβρίου 2011.
Αυτό θα γίνει με τον γνωστό τρόπο της προηγούμενη προσφοράς ως εξής:

Δώς μου δυo κατοστάρικα...

Πολύγυρος 1939

Δείτε σήμερα: Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Θήλεις - Ιδιωτικοί υπάλληλοι άρρενες - Υπάλληλοι αγροφυλακής - Δημοτικοί υπάλληλοι - Δημοτικοί Υπηρέται - Υπάλληλοι Μηχανικής Υπηρεσίας Κοινοτήτων Χαλκιδικής - Δημόσιοι Υπάλληλοι άρρενες - Δημόσιοι υπάλληλοι θήλεις - Δημόσιοι υπηρέται - Δικαστικοί κλητήρες  και εισοδηματίες στον Πολύγυρο το 1939 ! 

Απαγορευμένο όνειρο...


Ενδελέχεια - Δανεικά

Κατέρρευσε το ΧΑΑ! "Σκουπίδια¨ και οι μετοχές, μετά τα Ελληνικά Ομόλογα!

ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 800 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ ΧΑΑ! 
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΥΦΕΣΗ Ο ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ! 
Κάτω και από τις 800 μονάδες (797,95) έκλεισε σήμερα Παρασκευή (23.9) το Χρηματιστήριο Αθηνών με το Γενικό Δείκτη να σημειώνει πτώση γύρω στο3,87%.
Η σημερινή πτώση είχε για άλλη μια φορά πρωταγωνιστή τις τράπεζες, με τον αντίστοιχο δείκτη να σημειώνει πτώση έως και άνω του 9%.

Κείμενο μελών του Αριστερού Ρεύματος του ΣΥΝ στην Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης


«ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ»
Το παρακάτω κείμενο κατατέθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ στις 20/9/2011, από τα 14 μέλη που εκλέχθηκαν σ΄αυτή με το ψηφοδέλτιο του Αριστερού Ρεύματος. Το κείμενο κατατέθηκε προς συζήτηση, ως κείμενο συμβολής και μόνον. Η πλειοψηφία της Π.Ε.Θ. αμφισβήτησε με σχεδόν απαξιωτικό τρόπο το δικαίωμα της κατάθεσης του κειμένου και αρνήθηκε πεισματικά να το συζητήσει, προβάλλοντας το σκεπτικό ότι τα ζητήματα που θέτει το κείμενο, της παύσης πληρωμών αλλά κυρίως της στάσης μας απέναντι στην Ε.Ε. και στο ευρώ έχουν «κλειδώσει» με τις αποφάσεις του 6ου Συνέδριου και δε χρήζουν περαιτέρω συζήτησης.