Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΣΤ : Έχεις φιλότιμο;


Το παρακάνω "τεστ" είναι αγνώστου εμπνευστή, μας το έστειλε καλός μας φίλος του οποίου έστειλαν δικοί του φίλοι μέσω των γνωστών ανταλλαγών που γίνονται με mail. 
Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!
Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής.
Διάβασε τα παρακάτω και δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Βρέθηκε ο Παπανδρέου...

Αναρωτιούνται πολλοί γιατί σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός Γ.Α.Παπανδρέου και αντί αυτού εμφανίζεται ο Πρωθυπουργεύων Μπένι!
-Το μυστήριο λύθηκε, ασχολείται με το κυνήγι αγριόχοιρου στον Χολομώντα! 

"Τόπι… απ’ τον τόπο σου"


"Τόπι… απ’ τον τόπο σου" είναι ο τίτλος των αναρτήσεων που "εγκαινίασε" το Χαλκιδικιώτικο ιστολόγιο 3feeet halkidiki news με την έναρξη των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
Λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δηλώνουν οι φίλοι του 3feeet : "...πιστεύουμε ότι η καρδιά της Μπάλας χτυπάει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό και αυτό το εννοούμε! Μόνο εκεί όπου οι αθλητές ιδρώνουν πραγματικά για την φανέλα και την ψυχή της μάνας τους, μόνο εκεί όπου οι προπονητές, οι παράγοντες και ο κόσμος στηρίζουν ομάδες, χωρίς καμία προοπτική κέρδους, αλλά για το καλό του ποδοσφαίρου, του τόπου και των παιδιών του, μόνο εκεί ανθεί η Μπάλα!"
Δεν κρύβουν την απέχθειά τους στις "ξεπουλημένες κατηγορίες" κάνοντας αναφορές

Ο τυχερός του διαγωνισμού "ΜΑΡΕΛΙΑ"

Πριν λίγο (19:00) έγινε η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου και όπως ήδη γνωρίζετε και η ανάδειξη του τυχερού που κερδίζει μία (1) διανυκτέρευση για δύο (2) άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα "ΜΑΡΕΛΙΑ" στον Πολύγυρο. (1ος λαχνός 48525)
Το δώρο-διανυκτέρευση ήταν προσφορά του "ΜΑΡΕΛΙΑ" στους αναγνώστες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του ξενώνα για την προσφορά και τους αναγνώστες μας για τη συμμετοχή. 
Ευχόμαστε στον τυχερό της κλήρωσης "καλή διαμονή" στο "ΜΑΡΕΛΙΑ", κάτι που εγγυάται και η εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών του.
Δείτε τον τυχερό στη συνέχεια.

Πολύγυρος το 1939

Δείτε σήμερα:
Βιβλιοπώλαι - Ξενοδόχοι - Ξενοδόχοι Θήλεις - Ράπται - Υποδηματοποιοί - Ασβεστοποιοί - Κτίσται - Καφεπώλαι - Γαλακτοπώλαι - Εστιάτορες - Ξυλοκόποι - Υδροχρωματισταί - Λαχανοπώλαι - Τριχοκλώσται - Αγροφύλακες - Πλέκτριαι - Αρτοποιοί άρρενες - Αρτοποιοί θήλεις - Ξυλουργοί - Πεταλωταί
Στον Πολύγυρο το έτος 1939.

Παρηγοριά στον άρρωστο!


Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. 

Τα "πιστεύω" ενός Βάζελου!

-Πιστεύω ότι η ιστορία "Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ" (κάπως έτσι θα είναι στην πραγματικότητα) είναι μια ακόμα προσβολή στην ιστορία της Ομάδας μας!
-Πιστεύω ότι όλα ηλίθια λειτουργούν σ' αυτό το ηλίθιο κράτος και απορώ γιατί πιστεύουν κάποιοι ότι θα έπρεπε να είναι διαφορετικά στην Ιστορική ομάδα μας!

Τηλεδιασκέψεις δολοφονικές...


Αποδοχές Γ.Γραμματέων Δήμων

Ένα σημαντικό οικονομικό θέμα των Δήμων αναδεικνύει το ιστολόγιο ΣΗΜΑΝΤΡΑ. Πρόκειται γι' αυτό των αποδοχών των Γ.Γραμματέων.
Αναφερόμενο στον Γ.Γ. του Δήμου Ν. Προποντίδας, ο οποίος είναι και από τους πλέον χρεωμένους της Ελλάδας, παρουσιάζει την απόφαση από την "Διαύγεια" όπου φαίνεται πως για οχτώ (8) μήνες ο Γ.Γ. κοστίζει στο Δήμο Ν. Προποντίδας τριάντα έξι χιλιάδες (36.000,00) Ευρώ!
Τα ίδια νούμερα "παίζουν" και

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ...


ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ: ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή «ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ»;

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να γράψω, είναι ότι δεν δίνω δεκάρα, θα το έλεγα και κάπως βαρύτερα, αλλά είμαι από τη φύση μου ευγενής και αποφεύγω τις «κακές» λέξεις ή αυτές που σχετίζονται με δύσοσμες σωματικές λειτουργίες!
Πάντα είμαι πρόθυμη να συζητήσω τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία μιας οποιασδήποτε βιομηχανίας και εξίσου σύμφωνη στην αύξηση του κόστους αυτής της λειτουργίας, προκειμένου να παρθούν μέτρα που θα ελαχιστοποιούν ή και θα τείνουν να μηδενίσουν την πιθανότητα εμφάνισής τους. Παρ’ ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που αποτρέπει τις επενδυτικές προσπάθειες εμπλέκοντας τους επιχειρηματίες σ’ έναν κυκεώνα γραφειοκρατικών γραναζιών, από τα οποία όσοι επιβιώσουν, εκτός από την απόδειξη της «γερής κράσης» τους, παίρνουν μετά από πέντε-έξι-εφτά-οκτώ!! χρόνια και την πολυπόθητη έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας της επιχείρησής τους,

«Να αγαπήσουμε την Ελλάδα και τα προϊόντα μας»


Ομιλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Δριβελέγκα
στην 9η Γιορτή του Αγρότη του Δήμου Δίου – Ολύμπου
Να αγαπήσουμε τον τόπο μας και τα προϊόντα μας» ήταν το μήνυμα που απέστειλε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Δριβελέγκας από το βήμα της 9ης Γιορτής του Αγρότη που διοργάνωσε στην Καρίτσα το περασμένο Σαββατοκύριακο (17 και 18 Σεπτεμβρίου) ο Δήμος Δίου – Ολύμπου του νομού Πιερίας.