Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ζητούν εργασία...

Μάζεμα πράσινης, μαύρης ελιάς και χαμολόι!

Πολύγυρος 1939

Μαθηταί (106) - Μαθήτριαι (116) - Φοιτηταί (12) - Φοιτήτριαι (6) στον Πολύγυρο το 1939!

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ...


Μήπως είναι πολλά! Μήπως είναι πάρα πολλά;

ΠΗΓΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.ΚΑ.Σ.Χ. ΠΑΙΔΩΝ: Α.Ο.Κ. ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ – Α.Ο.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 11-103


Με νίκη ξεκίνησε η Παιδική ομάδα μπάσκετ  του ΑΟΠ στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής Το Σάββατο 17-9-2011 στο Κλειστό της Σιθωνίας κέρδισε την ομάδα του ΑΟΚ Νέου Μαρμαρά με σκορ 103-11.
Την επόμενη αγωνιστική, Σάββατο 24-9-2011 υποδέχεται στο Κλειστό του Πολυγύρου ώρα 18:30 την Νικήτη. Η παρουσία των φίλων απαραίτητη.

ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ : Προπονητής : Τσιούντος Αριστείδης,

Εκδήλωση για την κατασκευή του Παιδικού Σταθμού Ιερισσού

Μαρία Άρνη

Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ

Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ : 
Ο έβδομος διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, κατέχει μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Τζέντα και θέλει να επενδύσει στο Τριφύλλι περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ! (κάποιος απ' αυτούς της φωτογραφίας πρέπει να είναι...)
-Γλιτώσαμε από τον "πρίγκιπα" πάμε σε γιο σουλτάνου... μας πίκρανε η Skoda Ξάνθη, θα μας δουλεύει κι ο ακατονόμαστος!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ...


Kama Sutra Τροϊκανών!


Τα 15 μέτρα που προτείνει η τρόικα σε Βενιζέλο - Παπανδρέου:
-Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την περικοπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου και εποχικού προσωπικού σε όλους τους φορείς του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών, ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος).-
-Έκδοση προεδρικών διαταγμάτων/υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας, επέκταση του μέτρου σε όλους τους φορείς του Δημοσίου και άμεση γραπτή ενημέρωση των υπαλλήλων για την εισαγωγή τους σε καθεστώς εφεδρείας.-

Διακοπή σύνταξης σε συνταξιούχους κάτω των 55 ετών


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος»  η τρόικα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την 6η δόση, απαιτεί, πέραν των άλλων, τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε συνταξιούχους ηλικίας κάτω των 55 ετών κυρίως στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με την απαίτηση της τρόικα η διακοπή καταβολής των συντάξεων θα εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους. Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή. Το υπουργείο Οικονομικών

Υπό κατάργηση η κυβέρνηση

Ο ΧΡΥΣΟΣ…ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

undefined
Όλοι θυμόμαστε τη γνωστή διαφήμιση στα μέσα της δεκαετίας του 90, εταιρείας κοσμημάτων με τον τίτλο: «FA CAD 'ORO- Γιατί ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά», υπονοώντας ότι ένα δώρο από χρυσά κοσμήματα, γεφυρώνει τις όποιες αποστάσεις μεταξύ κάποιων που για κάποιο λόγο λείπει ανάμεσα τους το σημείο επαφής...
Στη Β/Α Χαλκιδική τα «επικοινωνιακά» μηνύματα αυτής της πάλαι ποτέ πετυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας, έπειτα από 20 χρόνια, ξαναζωντανεύουν και παίρνουν σάρκα και οστά, μεταξύ ανθρώπων που σε επίπεδο πολιτικής ιδεολογίας δεν συναντιούνται ούτε στον ύπνο τους! Κι όμως, όπως φαίνεται όλοι αυτοί έβαλαν τελικά νερό στο κρασί τους… Έκαναν την καρδιά τους πέτρα…, για να ενώσουν τις «δυνάμεις» τους απέναντι στον μεγάλο τους εχθρό, την επένδυση χρυσού στο δήμο Αριστοτέλη.

Οι "Ντοροσύμμαχοι" της Χαλκιδικής κατά της ...αφεντομουτσουνάρας μας!

Αυτό είναι σημερινό δημοσίευμα της επαγγελματικής ηλεκτρονικής εφημερίδας του εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Χαλκιδική!
Μιλάει για "αθλιότητες" της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ επειδή σε ανάρτησή μας γράψαμε ότι άφησαν απλήρωτο λογαριασμό σε καφετέρια των Ν. Μουδανιών, όταν η Ντόρα επισκέφθηκε τα Ν. Μουδανιά!
Απειλούν με μηνύσεις και άλλα τέτοια! Θα τους πούμε ότι:
α) Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ δεν κάνει ποτέ ρεπορτάζ γιατί δεν την διαχειρίζονται δημοσιογράφοι.

ΕΤ1...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ


Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Στρατωνίου κος Ζαγοράκης Νίκος σε ανοιχτή επιστολή του (ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ : ΕΔΩ) εγκαλεί τους δημότες του Δήμου Αριστοτέλη που παρευρέθηκαν στη Λαϊκή Συγκέντρωση τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 στην Ιερισσό για το Ψήφισμα το οποίο εξέδωσαν .Κατ’ αρχήν να ενημερώσουμε τον κύριο Ζαγοράκη ο οποίος προφανώς δεν παραβρέθηκε στην Λαϊκή Συγκέντρωση αφού ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Στρατωνίου ,ότι ο πληροφοριοδότης  μάλλον δεν ήθελε να τον δυσαρεστήσει όταν τον πληροφόρησε για τον όγκο της συγκέντρωσης  .Οι συγκεντρωμένοι ήταν πολλαπλάσιοι από αυτούς που αναφέρει στην επιστολή του . Ο κόσμος που αγωνίζεται ενάντια στα

Κλήρωση λαχειοφόρου Συλλόγου Καλλιτεχνών Πολυγύρου


ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΝ...


Κι αυτοί οι "κύριοι" νομίζουν ότι κάνουν ανακύκλωση !


Αυτή την εικόνα παρουσιάζει συχνά πυκνά ο χώρος που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι ανακύκλωσης στη Ασκληπιού στον Πολύγυρο.
   Κάποιοι με ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλον και τη διαχείριση σκουπιδιών ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κάνουν ανακύκλωση , αφήνοντας τις σακούλες με τα σκουπίδια τους ΕΞΩ από τους ΑΔΕΙΟΥΣ μπλέ κάδους.
   Είναι τόσο οικολόγοι, που το μόνο που τους ενδιαφέρει , είναι "να φύγουν από το σπίτι μου και ότι θέλουν ας γίνουν"!!!
  Όσο για το Δήμο !   περνούν από εκεί (προφανώς τα βλέπουν) αλλά μαζεύουν

Η Δασική Υπηρεσία, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα

Η σύσταση της υπηρεσίας
Η Ελληνική Δασική Υπηρεσία συστήθηκε το 1830 και θεσμοθετήθηκε με το Β.Δ. "Περί διοργανισμού των Δασονομείων" τον Σεπτέμβριο του 1836. Αφού πέρασε από «μύρια κύματα», πότε με παραγκωνισμό, ή και με διάλυση ακόμη (το 1877 ανατίθεται η φύλαξη των δασών στη Χωροφυλακή και η διαχείριση στους Οικονομικούς Εφόρους), οργανώθηκε με αυτοτέλεια και κάποια αυτάρκεια, μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας και αργότερα της Θράκης (1922). 

Προβλήματα και πάλι με τα μαθητικά δρομολόγια!

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 19/9/11, στις 11.00 π.μ. στο Δημαρχείο Πολυγύρου με θέμα τα μαθητικά δρομολόγια. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος όλοι οι αντιδήμαρχοι Πολυγύρου με σκοπό να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που προέκυψε στη μεταφορά των μαθητών.
Νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει μετά τη σύσκεψη.