Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

Οικονομική ενίσχυση στον Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ο ΑΣ ΑΣΤΗΡ Αγ. Νικολάου - Χαλκιδικής, ευχαριστεί τους υπεύθυνους των καταστημάτων  "TALGO"  και "ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΠΟΥΛΜΑΝ"  για την σημαντική οικονομική βοήθεια προς τον Α.Σ., αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
ΤΟ ΔΣ

Άφησαν στην τύχη του το Ξενία Χαλκιδικής


Η εικόνα που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις του Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής είναι τραγική. 
Το κτήριο είναι ερειπωμένο, με σπασμένα κουφώματα, και λεηλατημένο από κάθε αντικείμενο που υπήρχε στο εσωτερικό του. Σκουπίδια, σπασμένα έπιπλα και κατεστραμμένες επιφάνειες, σύριγγες και κάθε είδους απορρίμματα «κοσμούν» πλέον τις εγκαταστάσεις του άλλοτε τουριστικού κέντρου στο νότιο άκρο της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Συνέλαβαν Ρώσο στην Κρυοπηγή για εμπόριο όπλων

Στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης αναμένεται να μεταχθεί τη Δευτέρα 48χρονος Ρώσος, που συνελήφθη το Σάββατο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, ο οποίος καταζητούνταν διεθνώς από τις αρχές του Περού για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με αντικείμενο την παράνομη διακίνηση όπλων προς την Κολομβία. 

Για τον Λεωνίδα Κύρκο


«Ο Λεωνίδας Κύρκος ως ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς στην Ελλάδα έγραψε ιστορία στον τόπο. Οικοδόμησε μια Αριστερά πιο σύγχρονη, πιο δημοκρατική, πιο ανοικτή στα νέα ρεύματα και μπόρεσε να την οδηγήσει να παρακολουθήσει τις αλλαγές στην Ενωμένη Ευρώπη. Ήταν άνθρωπος δημιουργικός και ανεξάρτητος, πνεύμα ελεύθερο και γνήσια δημοκρατικό.

Κουβέλης για τον Λεωνίδα Κύρκο


Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύντροφος Λεωνίδας Κύρκος.
Ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς, σπουδαίος Έλληνας, ξεχωριστός άνθρωπος. Με την πολιτική του δράση, την αγωνιστική του διαδρομή, την τολμηρή πολιτική του σκέψη και το προσωπικό παράδειγμα ζωής, σημάδεψε για δεκαετίες την ελληνική πολιτική σκηνή και την ιστορία της Αριστεράς στην πατρίδα μας. Το πάθος του για την ανανέωση του Αριστερού κινήματος υπήρξε για όλους μας ένα μόνιμο και συνεχές μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Αντίο ακριβέ μας σύντροφε.

Τσίπρας για το θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου


Με συγκίνηση και οδύνη πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου του Λεωνίδα Κύρκου.
Η Ελλάδα σιγά - σιγά αδειάζει από την δρακογενιά της.
Τη γενιά που δεν λύγισε μπροστά στις θανατικές καταδίκες και έδωσε την μεγάλη μάχη για ελευθερία, ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση.
Ο Λεωνίδας Κύρκος εκπροσώπησε επάξια αυτή τη γενιά, περπάτησε μαζί της στον πολυτάραχο 20ο αιώνα, δίνοντας όλο του το είναι για τη προκοπή αυτού του τόπου, τη κοινωνική δικαιοσύνη, το δημοκρατικό σοσιαλισμό.

Η ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟΥ»


Tου Γιάννη Κύρκου Αικατερινάρη
Χθες 27 Αυγούστου 2011, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον αύλειο χώρο  της Παναγίας Πολυγύρου, η «βραδιά ποίησης», που οργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το «ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ» Πολυγύρου. Φαίνεται πως η εκδήλωση αυτή εξελίσσεται σ’ ένα ενδιαφέροντα θεσμό, που στηρίζεται στην αγάπη μιας ομάδας πολιτών για τις Τέχνες, το περιβάλλον, τη λογοτεχνία και την ποίηση ειδικότερα, αλλά και  για όλα όσα συνθέτουν τον Πολιτισμό.  Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του συμμετέχει στις εκδηλώσεις προστασίας του περιβάλλοντος της Χαλκιδικής, από ασύμβατες δραστηριότητες, όπως αυτή της εξόρυξης χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική.

Λεωνίδας Κύρκος - Έφυγε από τη ζωή ένας Μεγάλος Αριστερός ΠολιτικόςKATAR-BANK