Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς


O "Στρατηγός άνεμος" μας έλειπε...


Νέος συνεργάτης του Ζωγράφου.

Σχετική ανάρτηση ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ:  Ζητείται ειδικός συνεργάτης.

Πρόσληψη δύο μαγείρων στο Δήμο Πολυγύρου

Την πρόσληψη δύο (2) μαγείρων για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου ανακοίνωσε το Μορφωτικό, Πολιτιστικό-Αθλητικό και Κοινωνικό Ν.Π. Δήμου Πολυγύρου.
Η σύμβαση εργασίας θα είναι για 11 μήνες.
Επίσης προκηρύχθηκε μειοδοτικός διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23710-23086

Η φωτιά στο Σέιχ Σου

Στo Στρατώνι τη Δευτέρα ο Γιάννης Μαγκριώτης

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, μαζί με τον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», Αναστάσιο Μουρατίδη, θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 29/8/11, στις 10:30 το πρωί την περιοχή Στρατωνίου του Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου του 2010, που εκτελούνται από την Εγνατία Οδό με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η "ΝΙΚΗ" ευχαριστεί...

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αθλητικών ειδών και παλιό ποδοσφαιριστή της ΝΙΚΗΣ Νικηφόρο Καζάνη, για την δωρεά αθλητικού ιματισμού στην ομάδα μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος 
Δημήτρης Ζούνης

Γ. Παπακωνσταντίνου: O δολοφόνος της Χαλκιδικής

Μία από τις πολλές ειδήσεις πριν από μερικούς μήνες ήταν, ότι κατασχέθηκε ένα φορτηγό που έριχνε μπάζα στο Σέιχ Σου. Αν η ποινή αυτή ήταν απαραίτητη  για  να  προστατευτεί  το φυσικό περιβάλλον από τoν ασυνείδητο, που το μόνο που τον ένοιαζε είναι να  κερδοσκοπήσει, εγκληματώντας κατά  της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων του, τότε ποια είναι η δίκαιη  και  αναλογική ποινή (ηθική, ποινική, αστική, χρηματική) που πρέπει να επιβληθεί σε βάρος αυτού που επιτρέπει, σε μια από τις πιο ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής ανάμεσα στα Αρχαία Στάγειρα και στο Αγιο Όρος, να:
1)       Ανοιχθεί  ένα τεράστιo όρυγμα και να κατασκευαστούν χημικά εργοστάσια στην  καρδιά  ενός  πανέμορφου  αρχέγονου δάσους, που έθρεψε για πολλούς αιώνες εκατοντάδες οικογένειες ανθρώπων και έγινε η κατοικία πολλών και σπάνιων ζώων και φυτών σε μια περιοχή από τις πιο όμορφες της χώρας, που βρίσκεται ανάμεσα στα Αρχαία Στάγιρα και το Άγιο Όρος.

Απάντηση σε "ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ"


Πολύγυρος 26 Αυγούστου 2011
 Από Γιάννη Κ. Αικατερινάρη
 Αγαπητή  Ρεσπέντζα
 Προκειμένου οι αναγνώστες σου να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να τοποθετήσεις παράλληλα με αυτήν την ΑΝΩΝΥΜΗ, (Ρ:   ΕΔΩ) για άλλη μια φορά, ανάρτηση των «πολιτών Αριστοτέλη» και τη δική μου ΕΠΩΝΥΜΗ άποψη με τίτλο «ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» (22 Αυγούστου 2011) (ΡΕΔΩ) ή και αποσπάσματα από την αμέσως προηγούμενη (σχετικά με τη μεταλλευτική δραστηριότητα της εξόρυξης χρυσού) με θέμα «Επισημάνσεις και παρατηρήσεις επί του επικαιροποιημένου Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης» (Ρ: ΕΔΩ Άλλωστε για να τηρηθούν και οι κανόνες της δεοντολογίας η ανάρτηση των «πολιτών Αριστοτέλη» υποτίθεται ότι έχει θέση «απάντησης» (;) στα δικά μου ερωτήματα, ασχέτως αν επί της ουσίας ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ, σαν τον διάβολο το λιβάνι, να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ επί αυτών. Οι σχετικές δικές μου ΕΠΩΝΥΜΕΣ αναρτήσεις έγιναν:  

Κατασκευή υδατοδεξαμενής και εξωτερικού υδραγωγείου Μ. Παναγίας


Ολοκληρώνεται το έργο: «Κατασκευή υδατοδεξαμενής– Εξωτερικού υδραγωγείου στη Δημοτική Κοινότητα Μεγάλης Παναγίας», προϋπολογισμού 194.600,00€.
         Στη Δημοτική Κοινότητα της Μεγάλης Παναγίας έγινε παλαιότερα ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στα νοτιοανατολικά του οικισμού με εκμεταλλεύσιμη παροχή 50m3/h.
         Η νέα αυτή υδρευτική γεώτρηση έθεσε νέα δεδομένα στην υδροδότηση του οικισμού, κατευθύνοντας  τον Δήμο στην κατασκευή μίας υδατοδεξαμενής και εξωτερικού υδραγωγείου που θα τροφοδοτούν  τις υπάρχουσες δεξαμενές που βρίσκονται περιμετρικά του οικισμού σε θέσεις υψηλότερες αυτού.

Η Νέα Ζηλανδία βράβευσε ελληνικό χωριό για τα σουβλάκια του!

Όχι μην πάει ο νους σας στη Λιβαδειά αλλά σε ένα χωριό της Χαλκιδικής το οποίο διάσημο για τα σουβλάκια του και μάλιστα βραβεύτηκε από τη Νέα Ζηλανδία!
Ο λόγος για τον Άγιο Πρόδρομο, που μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το πιο γνωστό μέρος της Βόρειας Ελλάδας, όπου μπορεί κάποιος να γευτεί μοναδικά σουβλάκια.

"Προέχει προφανώς το βόλεμα των ημέτερων απ' τη νομιμότητα."


Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, γιατί: Υπάλληλος που μετατάχτηκε σε κενή θέση τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο Χαλκιδικής δεν τοποθετήθηκε στη θέση αυτήν αλλά σε άλλη και μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν κενά στους τραυματιοφορείς!!!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Στο πλαίσιο μετάταξης υπαλλήλων, ήρθε στο Γ.Ν.Χ υπάλληλος σε κενή θέση τραυματιοφορέα. Θέση που ο ίδιος προτίμησε και δήλωσε.
Προς έκπληξή μας ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν τοποθετήθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου στην παραπάνω θέση.
Μήπως γνωρίζει κάτι γι' αυτό ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό και νυν υφυπουργός; Λέμε εμείς!

ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ...