Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Αργύρης Λαφαζάνης για όλα...

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στο TV SUPER και στον Γιώργο Παπαδόπουλο μιλάει για την πολιτική κατάσταση και, μετά το 30΄, για τα μεταλλεία Κασσάνδρας και άλλα ζητήματα της Χαλκιδικής.

Με «τερτίπια» εμπαίζει η κυβέρνηση τους ανέργους

 Δεν παίρνει κανένα μέτρο προστασίας τους
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το Μάη του 2011, οι άνεργοι αγγίζουν τους 822.198 και σε ποσοστό το 16,6%, από 15,8% που ήταν τον Απρίλη του 2011. Τεράστια είναι η αύξηση της ανεργίας σε σχέση με το Μάη του 2010, οπότε η ανεργία ήταν στο 12% και οι άνεργοι 602.185.

Πανσέληνος στο Σπήλαιο Πετραλώνων


Εβδομήντα πέντε (75) αρχαιολογικοί χώροι και Μουσεία όλης της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά το βράδυ της 13ης Αυγούστου, με μία σειρά εκδηλώσεων για τους επισκέπτες οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους με διαφορετικό τρόπο.
 Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις συμπληρώνουν το πρόγραμμα της βραδιάς, οι οποίες πραγματοποιούνται σε τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ενώ οι αρχαιολογικοί χώροι και τα Μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτά με την ευγενική προσφορά των εργαζομένων του ΥΠΠΟΤ.
 Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής: ελεύθερη είσοδος και μουσική εκδήλωση σε εξωτερικούς χώρους με το μουσικό σχήμα "Νότες στο φώς του φεγγαριού σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Προποντίδας "
 09:00 - 22:00 ωράριο σπηλαίου με είσοδο ελεύθερη μόνο για τις 13/08

"Πρότυπο λειτουργίας η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής"

Το είπε ο υπεύθυνος τομεάρχης της Ν.Δ. για το νομό Χαλκιδικής  Γ. Χουλιαράς σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό κανάλι της Χαλκιδικής: "Πρότυπο λειτουργίας η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής" και συμπλήρωσε: "Αυτή τη στιγμή με τα στατιστικά στοιχεία και έτσι που λειτουργεί είναι ίσως η πρώτη Νομαρχιακή της Ελλάδας"!
-Αυτοί ξέρουν...