Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Αλέξανδρος Παπαδημητρίου: "Λονδίνο και... τέλος!"


Είναι αθλητής από το 1987. Συμπληρώνει αισίως 24 χρόνια φέτος μέσα στους στίβους, όμως δεν το λέει η καρδιά του να σταματήσει ακόμα. Οχι, τουλάχιστον, μέχρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε μία ακόμα Ολυμπιάδα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου (Ρ: Νικήτη Χαλκιδικής), τον κορυφαίο έλληνα σφυροβόλο, ο οποίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (30/7) στο ΟΑΚΑ κατέκτησε την πρώτη θέση για 14η (!) φορά στην καριέρα του (βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Περικλή Ιακωβάκη) και μιλώντας στο Sport.gr αποκάλυψε το κίνητρό του.

Οι νεολαίοι της Ν.Δ. στη Χαλκιδική ...

Ψηφίζουν για την εκλογή Προέδρου της ΟΝΝΕΔ οι νεολαίοι της Ν.Δ. στη Χαλκιδική.
Οι εκλογές θα γίνουν αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011 στον Πολύγυρο και στα Μουδανιά, στα γραφεία του κόμματος της Ν.Δ., από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η δημόσια "κόντρα" των γιατρών στο Νοσοκομείο Πολυγύρου

"Ενδονοσοκομειακή" συνδικαλιστική κόντρα έχει προκύψει μεταξύ γιατρών του νοσοκομείου Πολυγύρου.
Από τη μία πλευρά είναι ο Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας και από την άλλη ο εκπρόσωπος των γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Πολυγύρου, Κων/νος Κίτσιος
Ο Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ και γιατρός του Νοσοκομείου Πολυγύρου κατηγόρησε δημόσια τον Κ. Κίτσιο με δημοσιεύσεις στο site www.ygeianet.gr. (δείτε ΕΔΩ
Με τη σειρά του ο Κ. Κίτσιος προσπάθησε να απαντήσει με επιστολή του μέσω του  www.ygeianet.gr αλλά όπως ο ίδιος αναφέρει, στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, η απάντησή του δε δημοσιεύτηκε στο παραπάνω site.
Δείτε στη συνέχεια της ανάρτησης την απάντηση του Κίτσιου στον Βαρνάβα:

Για το παρεμπόριο στη Χαλκιδική

(Ο δικός μας συχνά εμφανίζεται τελευταία! 
Πλάκα θα έχει να χτυπήσει και κανένα  βουλευτικό "χρισματάκι" της Ν.Δ.!!!)

Ο Ανδρέας Παπαγιάννης για προβλήματα του Δήμου Ν.Προποντίδας

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Στο στόχαστρο των πολυεθνικών


Από την απεργία πείνας, που είχαν κάνει
οι εργάτες της TVX, το 2003

Από τις αρχές του 1900, η Χαλκιδική βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταλλουργικής δραστηριότητας. Οι ντόπιοι και ξένοι πλουτοκράτες λήστεψαν τον ορυκτό της πλούτο, έβγαλαν τεράστια κέρδη και άφησαν πίσω τους καταστροφή του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, μεταλλωρύχους τσακισμένους από τις αρρώστιες που εργάζονταν στις πιο αντίξοες

Υπομονή...

Ποτίδαια 2011 με τα προβλήματά της...

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ποτίδαια μας αναλύει αναγνώστης μας, σε επιστολή του. Δείτε παρακάτω την επιστολή του, εκτιμούμε πως ο Δήμος και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες θα φροντίσουν για την επίλυσή τους ... κάποια στιγμή!!!

"Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να αναδείξετε μέσα από το portal τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ποτίδαια κατά τους θερινούς μήνες, δηλαδή το διάστημα κατά το οποίο υπάρχει τουριστική κίνηση (άρα εισροή οικονομικών πόρων για τον Δήμο αλλά και τους επαγγελματίες). Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι τα πιο κάτω ζητήματα συντελούν στην δημιουργία κακής εικόνας, εντυπώσεων αλλά και υπηρεσιών προς του επισκέπτες. Συγκεκριμένα:

Κυρίμης Στέλιος για την παραλία του Αγίου Μάμαντος