Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ


Την Κυριακή 24/07/2001, συνεργεία οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων της Ιερισσού, ξεκίνησαν να διαμορφώνουν το χώρο του πρώην ΚΑΠΗ της Ιερισσού,  όπου θα στεγαστεί ο παιδικός σταθμός . Τα συνεργεία αποφάσισαν σε συνεργασία με τους συλλόγους και τους φορείς της Ιερισσού να κατασκευάσουν και να παραδώσουν έτοιμο σε λειτουργία τον παιδικό σταθμό. Όλες οι εργασίες θα γίνουν αφιλοκερδώς και η χρηματοδότηση είναι από τους πολίτες της Ιερισσού  και της ευρύτερης περιοχής.

Διαμαρτυρία Δασεργατών


Συνάδελφοι  Δασεργάτες,
Η  κυβέρνηση  κατακαλόκαιρο προχωρά  στην  κατεδάφιση  των   ΒΑΡΕΩΝ   (ΒΑΕ).
Παραδόθηκε  η  λίστα  των  περικοπών  στον   Υπουργό  Εργασίας και  οι  Δασεργάτες  βγαίνουν  από  τα  ΒΑΡΕΑ.
Αυτό  θα  έχει  σαν  αποτέλεσμα  να  αυξηθεί  το  όριο  ηλικίας συνταξιοδότησης   στα  65  χρόνια &  να  μειωθεί  η  σύνταξη  μας  κατά  20%.
Οι  εγκέφαλοι   στο  υπουργείο  εργασίας  είναι  εκτός  τόπου  &  χρόνου. Όπως  ξέρετε  η  εργασία  μας  είναι  δύσκολη  και  επικίνδυνη.  Τα  ατυχήματα  που  συμβαίνουν  στις  δασικές  εργασίες  είναι  συχνά ( θανατηφόρα & μη) βρίσκονται  στις  πρώτες  θέσεις  παγκοσμίως  σε  όλες  τις βιομηχανικές  χώρες.

Έκλεψαν ανταλλακτικά αυτοκινήτων


Τρεις ημεδαπούς και έναν Αλβανό συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Τμήματος Γαλάτιστας γιατί έκλεψαν ανταλλακτικά από μάντρα μηχανημάτων στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής.

"ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ" Πολύγυρος Έντεχνο Jazz Cocktails


Ο Γεν. Διευθυντής του ΙΓΜΕ και το φιάσκο του “Ελληνικού” χρυσού

ΜΗΔΕΝΙΚΑ τα έσοδα του Δημοσίου από τα ιδιωτικά μεταλλεία
Στον Γενικό Διευθυντή του ΙΓΜΕ Κώστα Παπαβασιλείου οφείλεται, σύμφωνα με την Κυριακάτικη “Ελευθεροτυπία”, το κωμικοτραγικό φιάσκο με την προκύρηξη πρόσληψης συμβούλου για την πώληση των ανύπαρκτων εσόδων του Δημοσίου από τα ιδιωτικά μεταλλεία χρυσού Χαλκιδικής και Θράκης.
Μέσα στους τελευταίους 14 μήνες (τουλάχιστον), ο Γεν. Διευθυντής του ΙΓΜΕ Κώστας Παπαβασιλείου έχει  πλημμυρίσει με τον “Ελληνικό” χρυσό συνέδρια, κανάλια, εφημερίδες και περιοδικά. Έχει θαμπώσει τους Έλληνες με τη λάμψη των 450 τόνων χρυσού σε Μακεδονία και Θράκη, η αξία του οποίου – 28 δις ευρώ ή και περισσότερο – θα μεταφερθεί υποτίθεται με μαγικό τρόπο στο άδειο Ελληνικό θησαυροφυλάκιο για να πληρώσουμε τα δάνεια προς το ΔΝΤ. Φαίνεται ότι εκτός από τους θεατές της εκπομπής του Χαρδαβέλλα, το παραμύθι το πίστεψε τελικά και ο ίδιος.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ...


3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.30
Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω
Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγγός.
Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.  
Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…  Κάποια στιγμή  μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

“Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης”

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, “Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης”
 Η “σκηνή” της παράστασης Ακάνθιος Τέττιξ που μας εξέπληξε όλους… Διογένης ο κυνικός εκ Συνώπης. Μια ιδιαίτερη “σκηνή” που μας ταξίδεψε στον χρόνο και μας πήγε στην αρχαία Αθήνα, όπου ένας ποντιακής καταγωγής Διογένης σχολιάζει και καυτηριάζει τα γεγονότα… του σήμερα.

Άθυτος 30 Ιουλίου

Καλοκαιρινή βραδιά στην παραλία της Αθύτου (τοποθεσία ΠΟΥΝΤΑ) με τα συγκροτήματα:  
''replay'' ''mascados''  ''unrated''  και  ''high hats'', μια βραδιά νεολαίας και όχι μόνο. 
 Σάββατο  30  Ιουλίου   ώρα  9 μ.μ.
 Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους φορείς της Αθύτου με την υποστήριξη του δήμου Κασσάνδρας.
Είσοδος ελεύθερη.

Hμέρα αιμοδοσίας από το επιμελητήριο Χαλκιδικής


Πραγματοποιήθηκε στα Νέα Μουδανιά η αιμοδοσία που προγραμμάτισε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για τη δημιουργία τράπεζας αίματος.
 Aπό την αιμοδοσία της Κυριακής 24 Ιουλίου συγκεντρώθηκαν περίπου 40 φιάλες αίματος που δημιουργούν την τράπεζα αίματος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.