Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Τρέχει, τρέχει το νερό...

Εδώ και είκοσι (20) μέρες υπάρχει βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στον Πολύγυρο (λίγο μετά το κατάστημα "Ελαστικά Βορδού"). Ο Δήμος παρόλο που έχει ενημερωθεί δεν έχει αποκατατήσει τη βλάβη και το νερό τρέχει και πάει χαμένο!
-Πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη; Έχουμε τόσο περίσσευμα νερού και δεν το ξέρουμε; (ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦ​ΟΡΗΣΗ, ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ... "ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ" σε on line σύνδεση !

Είδαμε σε «οικείο» blog για την αντιμεταλλευτική του «αγαθή» προαίρεση, μια ανάρτηση που αφορά απάντηση του Υφ.Ε.Κ.Α Γιάννη Μανιάτη σε επίκαιρη ερώτηση 4 βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ , για τα μεταλλευτικά δικαιώματα. Συμπέρασμα;
Ύστερα σου λένε μετά να μην πιστεύεις στα «θαύματα»…!
Ποια άλλη ερμηνεία, συμβατή με την πεζή ανάγνωση της ζωής, να δώσει κάποιος , όταν οι «εξ αποστάσεως παρατηρητές», παραμονές του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, « λαμβάνουν» τη θεία επιφοίτηση και προβαίνουν στη διασπορά αυτής με πηχυαίους τίτλους:
Προσωπικά δε νοιώθουμε καμία έκπληξη. Η εμπειρία από τον τρόπο δράσης των εξ αποστάσεως παρατηρητών, μας έχει από δείξει, ότι μόνο αυτοί είναι σε on lineσύνδεση… με το ΥΠΕΚΑ…, με το Α.Π.Θ. και με την Ο.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΜ…, με τα γνωστά σε όλους μας θεαματικά από άποψη, «φιλανθρωπίας» και «οίκο-θηρίας», αποτελέσματα. 

Λεφτά υπάρχουν...

ΕΣΥ ΜΟΝΟ Ν' ΑΝΤΕΧΕΙΣ..​.

Ερώτηση προς του Βουλευτές Χαλκιδικής

Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έχω υποβάλλει παραίτηση τον Αύγουστο του 2010, το μήνα Μάρτιο του 2011 πήρα τη βασική σύνταξη.
Θέλω να σας "χρησιμοποιήσω ως μέσο" να εισπράξω το εφάπαξ (πριν κοπεί) και τα επικουρικά ταμεία σε χρόνο όπως ο υπάλληλος της Βουλής.
-ΜΠΟΡΕΙΤΕ; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ, για να μπορείτε να μιλάτε για ισονομία και ισοπολιτεία!
Ι. Μόμτσιας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Πολύγυρος 

Νικήτη: Πανελλήνιο​ι αγώνες Κολύμβησης (βίντεο)

Με κύματα ξεκίνησαν οι αγώνες της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων 10 και 3 χιλιομέτρων Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2011 διοργανώνεται φέτος στην Νικήτη Χαλκιδικής από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και την Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ‘Ο ΣΙΘΩΝ’ 11 & 12 Ιουνίου 2011
Η εκκίνηση έγινε 10 το πρωί από τηνπαραλία της Νικήτης . Συγχρόνως με τον αγώνα των 10 Χιλιομέτρων διοργανώθηκεκαι το αγώνισμα των 3.000 μέτρων σε ξεχωριστή διαδρομή από αυτήν που ακολούθησαν οι κολυμβητές των 10 χιλιομέτρων. 

Δε έχει άδικο!

Η Λιάνα Κανέλη είναι ένα από τα πρόσωπα της πολιτικής και του ΚΚΕ που συχνά πυκνά την βλέπουμε στα τηλεοπτικά κανάλια.
Συνήθως προκαλεί τους πάντες και έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικούς φίλους αλλά και "εχθρούς". Σήμερα την ακούσαμε σε πρωινή πολιτική εκπομπή στο ΜΕGA. Δεν μας βρίσκουν πάντα σύμφωνους οι απόψεις της αλλά αυτό που είπε σήμερα για τους αγανακτισμένους πολίτες μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, είπε λοιπόν:
"Δεν μπορεί κάποιος το πρωί στη δουλειά του να είναι απεργοσπάστης και το βράδυ στην πλατεία αγανακτισμένος "!

Η δικαιοσύνη αρνείται το δικαίωμα νοσηλείας στον Σάββα Ξηρό

Η απόρριψη της αίτησης του Σάββα Ξηρού για διακοπή της ποινής του προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας του που επιδεινώνονται από τη μακροχρόνια παραμονή του στον Κορυδαλλό, ισοδυναμεί με καταδίκη σε συνεχή βασανισμό που θα οδηγήσει σε βέβαιη επιδείνωση της υγείας του και κίνδυνο για τη ζωή του.
Το υποκριτικό πρόσωπο της δικαιοσύνης αποκαλύφθηκε και στις δύο δίκες που έγιναν για την εξέταση της αίτησης διακοπής της ποινής. 

Δεν τολμάει!


Τέσσερις μονάδες μπροστά η Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ!
Δραματική η κατάσταση στην οικονομία της χώρας και γενικότερα!
-Κι όμως, ο Σαμαράς δε τολμάει να ζητήσει εκλογές!
(Τρελός είναι να ζητήσει!)

Ξαναχτύπησε ο Πάγκαλος!

"Ούτε ένα τίμιος πολίτης στην Ελλάδα"
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ" ο Πάγκαλος σε ομιλία του στη Γενεύη είπε:
"Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος"!

Τι εννοούσε;

Δήλωσε ο Παπακωνσταντίνου:
"Θα γίνει φορολόγηση των πισινών"!
Τι εννούσε ο υπουργός, φορολόγηση της δεξιάς ή της αριστερής περίπτωσης;

Πιερία: Οι Αγανακτισμένοι έστειλαν εξώδικο στους Βουλευτές του Νομού!

Εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας
Ιωάννη Αμοιρίδη
Κωνστανίνο Κουκοδήμο
Μαρία Μίχου
Αθανάσιο Παπαγεωργίου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής
Κύριε Βουλευτά
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.

Στην Καλλικράτεια για θέματα του Δήμου Ν. Προποντίδας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών "του Δήμου Καλλικράτειας"
σας καλεί σε ενημερωτική συγκέντρωση, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στην Νέα Καλλικράτεια (δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα) με θέμα:
"Τιμολόγια ύδρευσης και αποχέτευσης. Τι πληρώνουμε και γιατί. Λειτουργία της Δ.E.Υ.Α.Κ. Προτάσεις για εξίσωση τιμολογίων σ΄όλο τον δήμο Ν. Προποντίδας"
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών

Για το φίλο μας που ζήτησε Σωκράτη!