Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

επαρχιωτικη bebe προωθηση προϊοντων

παρακαλειται το επιμελητηριον χαλκιδικης, εαν και οταν στελνει ενημερωτικα e-mails, να μη χρησιμοποιει το bebestars.gr εχουν γραφεια,υπαλληλους, πληκτρολογια και φανταζομαι ηλεκτρονικη διευθυνση.
δε γουσταρω να ενημερωνομαι και να απαντω σε καταστημα παιδικων ειδων, οταν προκειται για θεματα του επιμελητηριου χαλκιδικης.
και γιατι να μην απαντω σε ενα κρεοπωλειο,σε ενα μπαρ ή σε ενα στεγνοκαθαριστηριο;
α,οκ, οταν θα γινει και αντιστοιχα προεδρος του επιμελητηριου, αναλογος επαγγελματιας.
υ.γ. φαντασου δηλαδη το βουλευτη, να στελνει ως προεδρος υγειονομικης επιτροπης του κρατους, mail απο την ιδιωτικη του κλινικη.

Μέχρι εκεί φτάσαμε!

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!
Χρωστάει, λένε οι διασταυρωμένες πληροφορίες μας, η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής σε βενζινοπώλες τόσα που αναγκάστηκαν να μην τους ξαναδώσουν "βερεσέ" βενζίνη και αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πάνε στη Θεσσαλονίκη να γεμίζουν τα ρεζερβουάρ των περιπολικών!!! 
-Ρε Παπουτσή (υπουργέ, να μη μπερδευόμαστε με το Διοικητή της Χαλκιδικής) τι έργο μπορούν να προσφέρουν οι αστυνομικοί με τέτοιες συνθήκες; Αφού όλη μέρα πρέπει να πηγαινοέρχονται Θεσσαλονίκη για να "φουλάρουν" τα περιπολικά!

ΟΧΙ στη δευτερολογία ...


Αυτό λένε οι πληροφορίες μας!
Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη αποφάσισε, λέει, να μην επιτρέπεται η δευτερολογία κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο!
-Πολύ "χοντρό" για να 'ναι αληθινό! 

Η εφαρμογή της νέας εγκυκλίου του Ι.Κ.Α. ανεστάλη μέχρι το τέλος του μήνα

Φίλοι και φίλες, θα έχετε πληροφορηθεί για την κατάληψη που είχε γίνει στο Ι.Κ.Α. τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ύστερα από συμφωνία της διοίκησης του Ι.Κ.Α. και των καταληψιών η εφαρμογή της εγκυκλίου http://www.disabled.gr/lib/?p=39156 έχει ανασταλεί μέχρι το τέλος του μήνα.
Στο διάστημα αυτό η διοίκηση του Ι.Κ.Α. θα συζητήσει με τους καταληψίες και με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ώστε να καταλήξουν σε κάποια νέα εγκύκλιο. 

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ...ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Σύλλογος Γονέων Δ.Σ. Γαλάτιστας - Παράσταση Χορού

Πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΛΛΑ'Ι'ΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΡΜΥΛΙΩΤΩΝ

"Συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία του χωριού μας για να δείξουμε την αντίθεση μας σε όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Ζούμε χωρίς ιατρείο (λειτουργεί μόνο 3 φορές την εβδομάδα), χωρίς ταχυδρομείο, χωρίς αστυνομία και ένας θεός ξέρει τι ακόμα θα λείψει από τον τόπο μας τα επόμενα χρόνια αν οι κάτοικοι δεν

Επιστολή Μητσοτάκη στους Βουλευτές

Αγαπητέ συνάδελφε,
Βιώνουμε μέρες πρωτόγνωρης λαϊκής οργής που στρέφεται πρωτίστως κατά του Κοινοβουλίου. Στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών το πολιτικό σύστημα είναι απαξιωμένο και κατώτερο των περιστάσεων. Οι πολίτες δικαιολογημένα προσάπτουν στους πολιτικούς μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα. Τους κατηγορούν όμως και για το γεγονός ότι ενδιαφέρονται πρωτίστως για το προσωπικό τους συμφέρον και όχι  

Απάντηση Μπουτάρη στον Θεοδωράκη.

"Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εφαρμόζει νέα πολιτική στην παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων, επιχειρώντας να προασπίσει τους ίδιους τους δημόσιους χώρους, αλλά και να διαφυλάξει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και της ίδιας της πόλης. Ειδικά για την περίπτωση της πλατείας Αριστοτέλους, ενός χώρου ιστορικού αλλά και ιδιαιτέρως επιβαρυμένου από εκδηλώσεις κάθε είδους, η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την παραχώρησή της με ιδιαίτερη φειδώ και κυρίως για εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα ή εκδηλώσεις που απευθύνονται σε παιδιά. 

Από την επίσκεψη του Γ.Γ. του ΕΟΤ στη Χαλκιδική

Την Χαλκιδική επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γιώργος Κολέτσος, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011. Στα πλαίσια της επίσκεψης του, το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, της Διευθύντριας του ΕΟΤ Π.Υ.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας, των μελών του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδοχείων, της Ομοσπονδίας Οικογενειακών Τουριστικών Καταλυμάτων, της Ένωσης Camping και του Επιμελητηρίου. 

Μήνυσε τους Έλληνες υπηκόους καταθέτες Ελβετίας και Κύπρου

Κατέθεσε Μήνυση εναντίον όλων όσων έχουν καταθέσεις σε Τράπεζες εκτός Ελλάδας και οι οποίοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε θέσεις του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα: Πολιτικούς, Αιρετούς της αυτοδιοίκησης και διευθυντικά στελέχη του Δημοσίου και των Οργανισμών!
Επίσης μηνύει τους υπεύθυνους πολιτικούς του Ελληνικού κοινοβουλίου οι οποίοι με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο και προκάλεσαν το λαϊκό αίσθημα!

Καλοτάξιδο!

Τις ευχές μας  στο νέο Χαλκιδικιώτικο blog "ΣΕΡΜΥΛΗ"!
Δύναμη, υπομονή, πολλές και καλές αναρτήσεις!
Θα το βρείτε ΕΔΩ

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» – ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ

Χαίρομαι, βέβαια, που τα κείμενά μου ξεκινούν έναν «υγιή» διάλογο με τους «οικολόγους» της περιοχής των μεταλλείων και θα χαιρόμουν ακόμη περισσότερο, αν αυτός ο διάλογος μπορούσε να γίνει «επώνυμα», με το όνομά μου γραμμένο φαρδιά-πλατιά κάτω από τα κείμενά μου, έτσι για να κλείσουν και ορισμένα στόματα που με θέλουν πληρωμένο «γραφιά» της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.». Ορισμένοι στα σχόλιά τους είχαν φτάσει στο σημείο να με βαφτίζουν κιόλας πότε-πότε, «Ρένα», ούτε ξέρω ποιά είναι αυτή, δημοτική σύμβουλο, ούτε ξέρω ποιού συνδυασμού, υπάλληλο της εταιρίας...... άντρα! και όχι γυναίκα όπως δηλώνω κ.λπ., ων ουκ έστιν αριθμός. Το πιό ανώδυνο; Το παλιότερο!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων ΝικήτηςΟ ΣΙΘΩΝ’ διοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων 5-10 Km Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στην παραλία της Νικήτης.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Γενική Συνέλευση στις 9 Ιουνίου για εκλογή νέας διοίκησης

Tο Δ.Σ.του ΑΟΠ με ομόφωνη απόφαση των μελών του την Δευτέρα 30 Μαιου, αποφάσισε να καλέσει Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 9/6/2011 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.
Μετά την παραπάνω απόφαση όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου δήλωσαν την παραίτηση τους.
Καλούμε όλους τους φίλους του Α.Ο.Π. να μετάσχουν στην γενική συνέλευση η οποία θα κρίνει το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.
Η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 19:00 κρίνεται απαραίτητη.

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Η απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ν’ απαγορεύσει τη συγκέντρωση του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους είναι κατάπτυστη αντιδημοκρατική ενέργεια.
Η απόφαση αυτή βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο τη συγκεκριμένη συγκέντρωση του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά όλες τις συγκεντρώσεις από κόμματα, συνδικάτα και άλλους φορείς, όχι μόνο στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά σε όποια πλατεία επιλέγει κάθε φορά ο Δήμος.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ​Σ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ​Σ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ;

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με το σχολιασμό..., που κάνει το "παρατηρητήριο"! Είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση. Καθώς ότι αφορά το Α.Π.Θ. και τη μεταλλευτική επένδυση "ανάσα", για τον τόπο μας, κατά περίεργη σύμπτωση το μαθαίνουμε "αποκλειστικά" από το παρατηρητήριο, πριν καν αυτό γίνει γνωστό στην ίδια την πανεπιστημιακή κοινότητα..., πρίν καν μαθευτεί στην ειδησεογραφική κοινότητα. 

"Όλοι μαζί από παντού"

"Όλοι μαζί από παντού", αυτό είναι το νέο σύνθημα για τις συγκεντρώσεις της επόμενης Τετάρτης, ημέρα ψήφισης (μπρρρ...) του "Μεσοπρόθεσμου" (..."τύφλα στα μάτια τους" που έλεγε και η γιαγιά μου!).
Όσοι παρακολούθησαν τις ειδήσεις του ΑΝΤ1, απόψε 7/6 στις 8:00, θα διαπίστωσαν ότι το σύνθημα, για το δελτίο ειδήσεων, μας το είπε ένας Χαλκιδικιώτης, ο καθηγητής Πασχαλίδης Γιώργος από την Ιερισσό που βρέθηκε στο Σύνταγμα!
"Όλοι μαζί από παντού, για να τους δείξουμε ποιοι είναι οι πολλοί, ποιοι είναι οι δυνατοί!" ήταν το σύνθημα του Ιερισσιώτη καθηγητή.
-Μπράβο κ. καθηγητή, έτσι σε θέλουμε ΔΥΝΑΜΙΚΟ!   

Ο ορισμός του "Μεσοπρόθεσμου"!!!