Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Τι έγινε;

Τα εγκαίνια του πάρκινγκ της Π.Ε. Χαλκιδικής έγιναν σήμερα! Θα περίμενε κανείς τα φώτα να είναι αναμμένα τουλάχιστον το βράδυ των εγκαινίων! Τι έγινε όμως και ο φωτισμός δε λειτουργεί;
-Δεν είναι έτοιμος ακόμα;
-Δεν άναψαν για λόγους οικονομίας;
-Δε ρύθμισαν σωστά το μηχανισμό;
-Ξέχασαν να τον ρυθμίσουν;

Η χαμογελαστή ομάδα του ...πάρκινγκ!

Δευτέρα 6/5/11: Εγκαίνια πάρκινγκ Π.Ε.Χαλκιδικής!
Η χαμογελαστή ομάδα, μόλις είχε ανακοινωθεί η αργία Ψωμιάδη!

ΩΔΕΙΟ Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑ​ΤΕΙΑΣ

Το ΩΔΕΙΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ έγινε ΩΔΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, κάνει κι επιδείξεις.
Πολύ καλά κάνει!
Το ΩΔΕΙΟ Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΊΞΕΙΣ αλλά χάνει και τους απλήρωτους δασκάλους του και το μέλλον του δεν το υπογράφει κανείς. Μας ζητούν να πληρώσουμε δίδακτρα και δεν ξέρουν από τι μπλοκάκι θα μας κόψουν απόδειξη, ούτε ποιος θα πάρει τα λεφτά, ούτε βεβαίωση σπουδών δίνουν...
-Ο δήμαρχος τα ξέρει όλα αυτά?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ : ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η εμπλοκή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδη με τη δικαιοσύνη που τον οδήγησε σε αργία αλλά και η στάση που επέδειξαν αιρετοί της αυτοδιοίκησης και κόμματα, επιβεβαιώνουν με καθαρό τρόπο την ανάγκη βαθιών ανατροπών στο πολιτικό σύστημα.
Ο Ψωμιάδης διοίκησε σε μεγάλη απόσταση από τις έννοιες διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, τήρηση 

"Μας απογοήτευσ​αν"

"Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, διοργανώνει Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Νέας Προποντίδας, το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 και ώρα 8μ.μ. στο κλειστό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι χορωδίες:
1. Μουσικό σχήμα «Ευαγόρας» Αμμοχώστου Κύπρου
2. Χορωδία Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης
3. Μικτή χορωδία ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και φίλων
4. Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαϊδας «Η Μικρά Ασία»
5. Δημοτική Χορωδία Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μουδανιών
Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Βίκτωρ Γλυκίδης"
Mας απογοήτευσε η παραπάνω ανακοίνωση. (ΕΔΩ)
Φιλοξενήσαμε την δημοτική χορωδία του ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ όφειλε στοιχειωδώς να ανταποδώσει...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Η Οργάνωση Θεσσαλονίκης της «Δημοκρατικής Αριστεράς», με αφορμή την απόφαση του ΓΓ της αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης να θέσει σε αργία τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στο ΚΚΕ.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε δε βρήκε να πει ούτε μια λέξη για την στήριξη και εφαρμογή της αντιλαϊκής

Μάλαμας 13000 μέρες

Κοψοχρονιάς ό,τι έμεινε!

Την απόκτηση ποσοστού 10% του ΟΤΕ από το Δημόσιο επιβεβαίωσε η Deutsche Telekom, η οποία όμως δεν κάνει καμία αναφορά για το υπόλοιπο 6% που παραμένει υπό τον έλεγχο της ελληνική πλευράς. Πλέον απομένει η τυπικού χαρακτήρα μεταβίβαση των μετοχών, προκειμένου να διαπιστωθεί και το ακριβές τίμημα που θα καταβάλει στο Δημόσιο η γερμανική εταιρεία. (υπολογίζεται στο επίπεδο των 400 εκατ. ευρώ.)
-Όχι ότι είχε μείνει και κανένα σοβαρό ποσοστό από προηγούμενους, είχε πωληθεί ήδη το 84%! 

"Θά πνάστι"*

Δια χειρός Νικολάου Κόκκαλη,
Πολυγυρινού λαϊκού ζωγράφου.
*"Θα πεινάσετε"

Πρόσληψη 12 υδρονομέων στο Δήμο Πολυγύρου

Δείτε τη σχετική προκήρυξη πρόσληψης 12 υδρονομέων στο Δήμο Πολυγύρου, στη συνέχεια της ανάρτησης. 

Προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Πολυγύρου

Έγινε προκήρυξη για την πρόσληψη 42 εποχικών υπαλλήλων στο Δήμο Πολυγύρου.
Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη στη συνέχεια της ανάρτησης.

«Το πάρτι συνεχίστηκε και μετά τον Τσοχατζόπουλο»

Την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος εισηγείται σήμερα η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, την ίδια στιγμή που η δήλωση του προέδρου της Μάρκου Μπόλαρη στο real.gr αναμένεται να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.
«Η νέα Επιτροπή έχει πάρα πολλή δουλειά. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις στην Προανακριτική το πάρτι συνεχίστηκε και εντάθηκε στην περίοδο μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης, κάνοντας λόγο για την Επιτροπή Εξοπλισμών και Άμυνας της Βουλής που υπό την προεδρεία του κ. Ευτύχη Δαμιανάκη θα ερευνήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων για την περίοδο 2002-2009. 

Γκόλφω Forever

Ο Πολύγυρος κατά του Μνημονίου

5-6-11. Οι αγανακτισμένοι, οργισμένοι, θυμωμένοι κάτοικοι του Πολυγύρου συμμετέχουν και αυτοί στις συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα.
Μεγάλη η συμμετοχή της νεολαίας.
Συνθήματα κατά του μνημονίου, του Πάγκαλου, της αφύπνισης των πολιτών να συμμετέχουν, επικρατούν στην πορεία στους δρόμους της πόλης.

Αργύρης Λαφαζάνης: Περιμένει ο δημόσιος πλούτος της Χαλκιδικής. Διατηρείται το “άβατο” της μοναστηριακής περιουσίας.

Ερώτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη θα συζητηθεί την Πέμπτη 9/6/2011 στη Βουλή σχετική με την αξιοποίηση του πλούτου της Χαλκιδικής.
Δείτε το κείμενο της ερώτησης:
Προς: τους κυρίους Υπουργούς Οικονομικών, Επικρατείας.
Θέμα: Περιμένει την αξιοποίησή του ο πλούτος της Χαλκιδικής
Την ώρα που προωθείται η παραχώρηση λιμανιών, αεροδρομίων, δημόσιων οργανισμών υπάρχει στην χώρα μας και ειδικότερα στη Χαλκιδική δημόσιος πλούτος που περιμένει την αξιοποίησή του. 

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ= ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ- ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΗΞΗ (3ο μερος)

H ΧΑΛΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ AURUBIS ANΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ "ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2011"
Νομίζουμε πως όλοι συμφωνούμε πως η γνώση είναι το ασφαλέστερο καταφύγιο, απέναντι στη νόσο του φόβου και της παραπλάνησης... Είναι τοις πάσι γνωστό, πως οι "φανατικοί" πολέμιοι της μεταλλευτικής επένδυσης στη Χαλκιδική, εμφανίζουν τη μέθοδο της ακαριαίας τήξης, που προβλέπεται απο τη ΜΠΕ για το διαχωρισμό των παραπροϊοντων του χαλκού, ως μέθοδο "φάντασμα"... 

Ο πρώην "μακεδόνας της καρδιάς μας"!


Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας, Θύμιος Σώκος, τίθεται σε αργία ο Ψωμιάδης! 
Από σήμερα ανέλαβε καθήκοντα πολιτικού σχολιαστή στην εκπομπή του Αυτιά και σε λίγο καιρό θα το "παίξει" και ηθοποιός σε κινηματογραφική ταινία!

Πολυγυρινό σύνθημα ...

Ακούστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αντιμνημονιακής πορείας διαμαρτυρίας στον Πολύγυρο το παρακάτω, καθαρά Πολυγυρινό και πολύ πετυχημένο, σύνθημα:
"Τρία "Ου" και δύο "α" είστε κουτουρού χαβά"! 

Σε χρήση των πολιτών το πάρκινγκ της Π.Ε.Χαλκιδικής

Από σήμερα το πρωί δόθηκε σε χρήση το πάρκινγκ, δυτικά της διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. (φωτο από τα εγκαίνια)

Επεκτάσεις διδακτηρίων Δήμου Σιθωνίας

Όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας, εγκρίθηκε από την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων,  το αίτημα του Δήμου Σιθωνίας για τις επεκτάσεις των διδακτηρίων του Γυμνασίου Νικήτης δυναμικότητας 100 μαθητών και του Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά δυναμικότητας 210 μαθητών.

Το πιο φοβερό μυαλό της Περιφέρειας!

Το βρήκαμε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ της περιφέρειας Κ.Μακεδονίας", το όνομα αυτού Κώστας Καραπαναγιωτίδης και είναι (...τυχεροί της Ημαθίας!!!) Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας!!!

Και πάλι Πρωταθλητής!

Εντάξει... θα πεις: "ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται"!
-Δίκαιο έχεις αλλά... ας χαρούμε και μεις με τα μικρά κι ασήμαντα!

Δήμος Αριστοτέλη: Μια ενέργεια του αντιδήμαρχου Μοσχόπουλου με πολλές προεκτάσεις που δείχνουν...το ΔΗΜΑΡΧΟ και την ‘Ελληνικός (;;;) Χρυσός’

«Έκπληκτοι, εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Α΄θμιας εκπαίδευσης Β. Χαλκιδικής, αντίκρισαν χθες το πρωί, ημέρα της γενικής συνέλευσής τους και λίγο πριν την έναρξή της, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Αρναίας τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Μοσχόπουλο να ζητάει εξηγήσεις για το ψήφισμα που εξέδωσαν προ μηνών ενάντια στο επενδυτικό σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός.  

Σύνταγμα 5/6/2011