Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Το ντέρμπι των χρεωκοπημένων κομμάτων μιας χρεωκοπημένης χώρας!

Κράτος χρυσαυγιτών;


Ακροδεξιά στοιχεία της Χρυσής Αυγής εισβάλλουν σε κατάστημα αλλοδαπού και το σπάνε…

Στο απόσπασμα μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες

Φορολογική καταιγίδα ετοιμάζει να ανακοινώσει, σε λίγα 24ωρα, η κυβέρνηση του μνημονίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο μνημόνιο 2 θα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, πρόσθετα μέτρα 6 δισ. ευρώ για φέτος κι άλλα 23 δισ. ευρώ τουλάχιστον ως το 2015. Κι όλα αυτά γιατί απέτυχε παταγωδώς στο πρώτο μνημόνιο που υποτίθεται θα «έσωζε» τη χώρα, ο «σωτήρας» Παπανδρέου.

Κριστίν Λαγκάρντ ;

Την Γαλλίδα υπουργό Οικονομικών  Κριστίν Λαγκάρντ  φαίνεται να προτιμούν οι Γερμανοί για τη θέση του Διευθυντή του Δ.Ν.Τ..
Αφού την προτιμούν το πιο πιθανό είναι να πάρει και τη θέση!
-Δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει, λέει ή δε λέει, αλλά ότι και να είναι "μνημόνια" θα φτιάχνει στα μέτρα των δικών της αφεντικών!
-Πάντως στη φωτογραφία μικρό μέγεθος μας δείχνει, ενθαρρυντικό αυτό! 

Γάιδαρος ξεσαμάρωτος...

Συμπαθέστατο το γαϊδουράκι και άδικα χρησιμοποιείται το όνομά του για περιπτώσεις ανθρώπινης αγένειας! Του ζητούμε συγνώμη και σας αναφέρουμε το περιστατικό του οποίου είμαστε μάρτυρες:
Πολύγυρος, Σάββατο 21/5/11, περιοχή Ηρώου, ώρα 13:30.
 Μητέρα σπρώχνοντας το καροτσάκι του μωρού της προσπαθεί να περάσει, από τη διάβαση πεζών, στο απέναντι πεζοδρόμιο. (ο Θεός να τα κάνει πεζοδρόμια αφού κανένας Δήμαρχος δεν μπόρεσε να τα κάνει!) 

ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ !...

Το "άγνωστο" ψάρι της Συκιάς.

Ψάξαμε να βρούμε κάτι για το ασυνήθιστο ψάρι, για τα νερά της Συκιάς, που ψαρεύτηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή της Συκιάς. (Δείτε ΕΔΩ). Βρήκαμε τα παρακάτω:
 Είναι ένα από τα πιο παράξενα ψάρια, το ψάρι Pacu ζει στην Βραζιλία. Τα ψάρια Pacu, ξαδέλφια των πιράνχας, είναι γνωστά και ως «frugivores» τα ψάρια με τα ανθρώπινα δόντια. 

Τελεσίγραφο ελήφθη!

"Απολύστε και πουλήστε διαφορετικά τελειώσατε" απειλούν τα αφεντικά και ο δικός μας Χρυσοχοΐδης λέει ότι "οι απολύσεις δεν είναι ταμπού"!
-Καλά! Όλοι πλέον γνωρίζουμε τι μας περιμένει και μακάρι να μην είναι έτσι και να αλλάξουν τα πράγματα!
-Παρηγοριά στον άρρωστο: Καλύτερα απολυμένος παρά εργαζόμενος με στάση πληρωμών!

Οι λύκοι που φύλαγαν πρόβατα!

Δύο Λιμενικούς της δίωξης ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης με υπηρεσιακό όχημα και ειδικό σκύλο συνέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας, να πουλάν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών!
Το απίστευτο περισατικό συνέβη στην Ξάνθη, μετά από προγραμματισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης μετά από παρακολούθηση για ένα στρατιωτικό από το Λιτόχωρο της Πιερίας. Ο στρατιωτικός ήρθε σε επαφή με άνδρες της ασφάλειας Ξάνθης που προσποιήθηκαν τους αγοραστές.

Το έφεραν στα ίσα το παιχνίδι!

Πάμε εκλογές!

ΝΙΟΝΙΟ... ΤΙ ΛΕΣ;

Από τον "Δρόμο τιμής και μνήμης" σήμερα στον Πολύγυρο

Κλείνουν οι εφορίες Μουδανιών, Κασσάνδρας και Αρναίας

Καταργούνται 213 από τις 288 εφορίες που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια μέχρι το τέλος του 2012, αν εφαρμοστεί το φιλόδοξο σχέδιο ριζικής αναδιοργάνωσης των φορολογικών περιφερειακών υπηρεσιών, που κατήρτισε ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Στις 75 εφορίες που θα παραμείνουν σε λειτουργία δεν θα διενεργούνται συναλλαγές με το κοινό. Η διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων των φορολογουμένων θα γίνεται ηλεκτρονικά είτε μέσω του Τaxisnet είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, ενώ οι πληρωμές φόρων θα γίνονται αποκλειστικά μέσω των τραπεζών. 

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ​!

«Εις την Ελευθερία»

Από τη Μουσική εκδήλωση «Εις την Ελευθερία», 20/5/2011, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της κήρυξης της Επανάστασης στη Χαλκιδική (17/5/1821).
 Συμμετείχαν: Παιδική Χορωδία Πολυγύρου, Μικτή Χορωδία Πολυγύρου, Χορωδία ΚΑΠΗ Πολυγύρου, μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου. Οργάνωση: Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Πολυγύρου «Ο Αριστοτέλης».
Ευχαριστούμε την κα Σουζάνα Καζάκα για την παραχώρηση του βίντεο.
Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από την Εκπομπή "Πολιτιστικό Ημερολόγιο", της Σουζάνας Καζάκα, την 1η Ιουνίου στις 22:00, από το τηλεοπτικό κανάλι ΤVΧαλκιδική. 

H απάντηση του Στρατουδάκη στη γνωμοδότηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ

H επιστολή του γενικού διευθυντή της Ελληνικός Χρυσός,  Πέτρου Στρατουδάκη, προς τον πρόεδρο του ΤΕΕ / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κονακλίδη.
Είναι η απάντηση του  Στρατουδάκη στην πρόσφατη γνωμοδότηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Ελληνικός Χρυσός. 

"ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ"

Άγχος…, πίεση… και τηλεφωνικώς «οργασμός»…, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που επικρατούν στους κόλπους της «αυτοχρηματοδοτούμενης» νέας συμμαχίας, ενόψει της ημερίδας σταθμός, που έχει προγραμματιστεί για αύριο στη Θεσσαλονίκη...
Μαθαίνουμε ότι τα πολύ δραστήρια μέλη της νέας πλατφόρμας, είναι κυριολεκτικά με το τηλέφωνο… στο χέρι! Είναι απολύτως λογικό θα πείτε κάποιοι… Εκδήλωση ετοιμάζουν με σταυρωμένα τα χέρια θα κάθονται; 

Αστείρευτη πηγή έμπνευσης

Η μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη συνδέει αγώνες και αιτήματα πολλών δεκαετιών του ελληνικού λαού. Ενώνει το «Θέλουμε ελεύθερη εμείς πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτεριά» της Εθνικής Αντίστασης, με το «Μια η πατρίδα, ένας ο άνθρωπος, χαρά, ζωή / δίχως το σύνορο, δίχως το μίσος, ειρήνη!» που τραγουδούσαν οι πεζοπόροι των πορειών ειρήνης τη δεκαετία του ’60.
Ο Λαμπράκης ζει, γιατί παραμένουν ζωντανά τα οράματά του και εμπνέουν τους σημερινούς κοινωνικούς αγώνες.  

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Με 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου την Τρίτη 24 Μαΐου 2011, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Αναλυτικά τα θέματα:
1. Συνομολόγηση Δανείου 4.900.000,00 € για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών και επενδυτικών δραστηριοτήτων (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
2. Διαγραφή χρεών (εξ αναβολής) (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)  

Διανομή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011

Από το Περιφερειακό Γραφείο Πολυγύρου του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 23-5-20011 (8:30 - 13:30) αρχίζει η διανομή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011, στους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που έχουν κάνει αίτηση στην Υπηρεσία.
Για την παραλαβή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2011, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα: