Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

40ωρο και πάλι στο Δημόσιο!

Υπέρ της ρύθμισης για το 40ωρο των δημοσίων υπαλλήλων ψήφισαν ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης.
Κατά ψήφισαν τα κόμματα της Αριστεράς.

"CASUS BELLI"

 

Πεταλωτής για τα μεταλλεία χρυσού

Απόσπασμα συνέντευξης του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στο ρ/σ "Δίαυλος Ροδόπης" με αναφορές στο θέμα των μεταλλείων χρυσού:
Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Θα θέλαμε να περάσουμε σ’ αυτά που συζητήθηκαν, λίγο. Στις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για δύο μεγάλα θέματα. Αναφέρομαι στο χρυσό και στα πυρηνικά, κ. Πεταλωτή. Ένα μεγάλο όχι, ένα ομόφωνο όχι στη γνωμοδότηση για το χρυσό στο Κρούνογκραντ της Βουλγαρίας , έστειλε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αυτοί οι πρώην «εθνοπατέρες», δεν έχουν …ονοματεπώνυμο;;;

Τι ζητάω; Τους κόπους μου ζητάω !
Όλοι αυτοί οι πρώην βουλευτές, που ζητάνε αναδρομικά (και ίσως …επιπλέον υπερωριακή απασχόληση !) από 250 χιλιάρικα έκαστος, για τη …δουλειά και την προσφορά τους, ακριβώς μάλιστα εκείνα τα χρόνια που γινότανε στη χώρα το «μεγάλο φαγοπότι», ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…
Και κάποιοι απ’ αυτούς, είναι σίγουρο ότι ακόμη και σήμερα, σαν «σοφοί» πρώην εθνοπατέρες, παίζουν ρόλο (στο προσκήνιο ή στο …παρασκήνιο), στα πολιτικά πράγματα τόσο των περιφερειών τους, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής… --->>>

Υπογραφές για να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα

Φάκελο στην UEFA, που θα περιέχει DVD με όλες τις σκηνές οπαδικής βίας, προτίθενται να στείλουν βουλευτές όλων των κομμάτων. Μάλιστα, ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Γρηγόρης Ψαριανός, που είχε την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη κίνηση, έχει αρχίσει να μαζεύει υπογραφές, ώστε να ζητήσει τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Τη νύχτα που κατέβηκε η σβάστικα.

Κηδεύεται σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, Λάκης Σάντας.

Όσο αδυνατίζει το άλογο, τόσο μακραίνει η ουρά του.


Πράγματι, όσο ξεπέφτει το άλογο από ασιτία ή καχεξία, τόσο πλουσιότερη φαντάζει η ουρά του και αυτό βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε τούτη τη θλιβερή χώρα.
Παρατηρούσα την πρεμούρα των πολιτικών μας στη δύση της χιλιετίας να αναλάβει η χώρα μας τη διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων και σκεφτόμουν: Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκτός τόπου και χρόνου!  Δεν είχα αντιληφθεί ότι τα μεγάλα έργα έχουν μεγάλες μίζες…