Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Γιουχάρισαν τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μουσικής

Εργαζόμενοι του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού ξενοδοχείων Αττικής, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής,  αποδοκίμασαν, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, με συνθήματα τον Γιώργο Παπανδρέου.
Οι  συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τα νέα μέτρα στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών και ανάγκασαν τον Γ. Παπανδρέου να μπει στο Μέγαρο από άλλη είσοδος.

Δήλωση Ι.Δριβελέγκα στην απάντηση του Τέλλογλου


Ο κ. Τέλλογλου με την απάντησή του συνεχίζει  να προκαλεί , αν και υπάρχουν μαρτυρίες υπαλλήλων της Βουλής για τη διάρκεια της συνέντευξης.
Για να τελειώνει το θέμα, επανέρχομαι και προκαλώ τον ίδιο ή τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, αν τους το επιτρέπουν τα συμφέροντα, να προγραμματίσουν ζωντανή εκπομπή, απαλλαγμένη από τη μέθοδο της κοπτοραπτικής
Ιδού η Ρόδος ιδού η αλήθεια.
 Γιάννης Δριβελέγκας
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χαλκιδικης    

Μεϊμαράκης σεβνταλής (;;;) Μεϊμαράκης μπεσαλής (;;;)

"Όπως στα λέω να τους τα γράψεις, όπως στα λέω να τους τα πεις
Καραϊσκάκης σεβνταλής, Καραϊσκάκης μπεσαλής"
 ...λέει ο Καραϊσκάκης στους Ιππείς της Πύλου...
Όπως στα λέω να τους τα γράψεις, όπως στα λέω να τους τα πεις,
Μεϊμαράκης σεβνταλής (;;;), Μεϊμαράκης μπεσαλής (;;;)
  ...λέει ο Μεϊμαράκης στους Ιππείς -"καβαλλάρηδες" δηλαδή- της Βουλής...
 

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την απόφαση της ΕΠΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
"Οι κύκλοι της διαπλοκής και της ανικανότητας, που έφτασαν στο αηδιαστικό ‘σήμερα’ το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έφτασαν μέχρι του σημείου να ολοκληρώσουν την κακόγουστη φάρσα τους εις βάρος του ιστορικότερου Συλλόγου, μετασχηματίζοντας τη γελοία φάρσα σε πρωτοφανές έγκλημα.
Οι διαπλεκόμενοι των κασετών, των στημένων αγώνων, οι ανεχόμενοι τη βία και οι, με κάθε τρόπο προαγωγοί της, οδηγούν στην έκρηξη τον κάθε νοήμονα Ελληνα φίλαθλο και πολίτη, όταν ανακηρύσσουν, με πλεόνασμα ξεδιαντροπιάς ως το ‘απόλυτο κακό του χώρου’ τον ΗΡΑΚΛΗ.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πάλι εναντίον Πάγκαλου


Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων

ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
Στη μνήμη του Γιώργου Καραμυτηλιού
Δευτέρα 9 Μαΐου 2011
Ώρα 18:00
Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου

ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου προς Πάγκαλο

Προς κ. Θεόδωρο Πάγκαλο
Αντιπρόεδρο Ελληνικής Κυβερνήσεως
 Αγαπητέ κύριε Πάγκαλε,
είναι βέβαιο, πως δεν πρέπει να επιχειρήσει ποτέ κανείς να σας φιμώσει. Αντιθέτως, οφείλουμε να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να ενισχύσουμε, παντί τρόπω, τον προφορικό σας οίστρο, μολονότι η οικονομική συγκυρία, χάρη στον αρχηγό σας, δυσκόλεψε τα πράγματα. Ξέρετε, κάνετε καλό στην «κακομοίρα» την παράταξή μας. Θα θέλαμε δε, να μας παραδώσετε μαθήματα, σχετικά με τον όρο «εθνοσοσιαλισμός», όρο που φαίνεται να τον κατέχετε άριστα.
  Με απεριόριστη εκτίμηση στο έργο σας.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η ΕΠΟ, η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι «Γηραιός» δεν θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Super League, αλλά στη Football League! Αντίθετα με τον Ηρακλή, ο Πανιώνιος εξασφάλισε την άδεια από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Πλέον αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η διοργανώτρια αρχή θα εισηγηθεί να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης και να μην ανέβει μία επιπλέον ομάδα της Football League στη Super League, όπως αναφέρει ο κανονισμός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Το νέο καφέ-ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ


Μεταφέρθηκε το καφέ-ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ σε νέο κατάστημα, 22ας Απριλίου 3, Πολύγυρος.
Σήμερα έγινε ο αγιασμός. Ευχόμαστε καλές δουλειές και υγεία στη Διεύθυνση του συνονόματου καφέ.

Θράσος

Θράσος ανθρώπων χωρίς τελειωμό!!! Ζητούν αναδρομικά συντάξεων ύψους 250.000 ευρώ , ο καθένας,  850 πρώην βουλευτές!
-Ποιοι είναι αυτοί οι 850 πρώην "εθνοπατέρες";
-Μα αυτοί που με τις πολιτικές τους (αν τολμούσαν βέβαια να μιλήσουν στους αρχηγούς τους) ευθύνονται για την κατάντια της χώρας!
-Τουλάχιστον ας "σκάσουν" και να μην μιλάνε! Κανονικά πρέπει να τους κόψουν τη σύνταξη και να τους δημεύσουν και τις περιουσίες τους!

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (new era)

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ακούμε να γίνεται λόγος για "Νέα Εποχή". Όλο και περισσότερο βλέπουμε να χρησιμοποιείται το ουράνιο τόξο, η πυραμίδα, ο αριθμός666, η πεντάλφα, αγαπημένα σύμβολα όλα αυτά της"Νέας Εποχής". Ακούμε επίσης να γίνεται πολύς λόγος για Παγκοσμιοποίηση και για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μπαίνουμε, λοιπόν, σε μια χρυσή εποχή καθολικής ευτυχίας, ή, μήπως, άραγε κάτι μας κρύβουν;

Περί προπαγάνδας των ΜΜΕ (Τσόμσκυ)

Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα του τύπου που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη παρουσιάζω ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Τσόμσκυ πάνω στο ζήτημα των μηχανισμών προπαγάνδας από τα ΜΜΕ.
Δημοσιογράφος: Τί μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να διαρρήξουν αυτό το περίπλοκο και καλλωπιστικό πλαίσιο της προπαγάνδας και να φτάσουν πραγματικά στην αλήθεια;
Τσόμσκυ: Αυτό που έχει να κάνει κανείς είναι να υιοθετήσει απέναντι στους θεσμούς του, συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ, των περιοδικών, των σχολείων και των κολλεγίων, την ίδια ορθολογική κριτική στάση που παίρνει απέναντι στους θεσμούς οποιασδήποτε άλλης εξουσίας. Η θέληση να χρησιμοποιήσει κάποιος τη δική του έμφυτη νοημοσύνη και την κοινή αντίληψη για να αναλύσει, να εξετάσει λεπτομερώς και να συγκρίνει τα δεδομένα με τον τρόπο που αυτά παρουσιάζονται, πραγματικά αρκεί.

Απάντηση Τέλλογλου στην καταγγελία Δριβελέγκα

Η απάντηση του Τάσου Τέλλογλου στον Βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα για την καταγγελία που έκανε σε βάρος της εκπομπής του, όπως μας την έστειλαν από τους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ:
"Σε απάντηση της ανακοίνωσης – καταγγελίας (Ρ: Δείτε την ΕΔΩ) που εξέδωσε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χαλκιδικής Ιωάννης Δριβελέγκας κατηγορώντας την εκπομπή ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ότι στο επεισόδιο «Αναζητώντας τον Ελληνικό Χρυσό» που μεταδόθηκε την Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 επιδόθηκε σε «αποσπασματική επιλογή των δηλώσεών του» και «ολική παραποίηση της άποψής» του σχετικά με την υπόθεση της επένδυσης των Μεταλλείων Χρυσού της περιοχής Β. Ανατολικής Χαλκιδικής ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

Ολόκληρη η συνέντευξη Δριβελέγκα στους "ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ"

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Δριβελέγκα στην εκπομπή "ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ"  ΕΔΩ.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΕΡΙΚΩΝ…

ΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ TOY ΣΚΑΙ…
1. Έδειχναν το φραπέ της Στρατονίκης να τρέμει… από φόβο, για το κακό που έρχεται…
2. διέθεταν μικρόφωνα « τρόμο-οικολογικής» τεχνολογίας…
3. παρουσίαζαν τον «ακτιβιστή», «πολέμαρχο» και όχι «ερμηνευτή»…
4. αποθέωναν… τις κορυφαίες επιστημονικές δημοσιεύσεις (ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) του «κυάνιου» λέκτορα… 

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση

Απάντηση από ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

Αγαπητοί κάτοικοι της Ιερισσού,
 πριν ενάμιση μήνα το ρεπορτάζ ξεκίνησε από εσάς. Υπήρξαν ισχυρισμοί και ενδιαφέροντες μάλιστα, που όμως όλες τις φορές δεν υποστηρίζονταν από αριθμούς. Το ευρωπαϊκό σύστημα αδειοδότησης απαιτεί για να δοθεί ή να μην δοθεί άδεια τιμοληψία σε όλα τα κρίσιμα μεγέθη (νερό, απόβλητα, καταλύτες, αέρας). Οι ειδικοί των αντίθετων στην επένδυση αμφισβήτησαν τα νούμερα που παρουσίασε η εταιρεία χωρίς να παρουσιάσουν δικές τους μετρήσεις. 

Ο άθλιος Τέλλογλου και οι απόψεις του!

ΑΝΤΙΟ... ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ.

ΚΚΕ για την απαίτηση αναδρομικών των πρώην βουλευτών

Απαράδεκτη και προκλητική για το λαό δεν είναι μόνο η απαίτηση για αυξήσεις και αναδρομικά στις βουλευτικές συντάξεις, αλλά και η ίδια η ύπαρξη των βουλευτικών συντάξεων, που το ΚΚΕ με επιμονή θέτει ζήτημα κατάργησής τους και οι βουλευτές να ασφαλίζονται από τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Τα άλλα κόμματα κωφεύουν, παρά και ενάντια σε όσα υποκριτικά λένε.
ΑΘΗΝΑ 4/5/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής της Δημοκρατικής Αριστεράς για την απαράδεκτη εκπομπή του ΣΚΑΙ

Παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 2 Μαΐου το βράδυ, την πολυδιαφημισμένη εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του δημοσιογράφου κ. Τ. Τέλλογλου της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, για το θέμα της μεταλλουργίας χρυσού που είναι σε εξέλιξη και έχει διχάσει -όσο ποτέ- την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής.
Έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις:
Η εκπομπή δεν έκανε καμία παρουσίαση του σχεδίου της εταιρείας για την επιφανειακή εξόρυξη και την καταστροφή του δάσους με την κοπή δεκάδων χιλιάδων δέντρων σε έκταση 1500 στρεμμάτων.
Δεν έκανε καμία αναφορά για την άντληση των νερών του όρους Κάκαβος (για τις ανάγκες της μεταλλουργίας) από όπου υδρεύεται όλη η «Προ του Άθω» περιοχή και η τουριστική δραστηριότητα.

Στον αέρα η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ΟΣΔΕ 2011!

Παρά τις εξαγγελίες ότι φέτος η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων (επιδοτήσεις) θα γίνει μέχρι τις 15 Μαΐου, μέχρι τώρα τουλάχιστον, (11) μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, η διαδικασία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.Μόνο ηλεκτρονικά μπορεί να γίνεται η ενεργοποίηση, από εκείνους που δεν έχουν μεταβολές στα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά και εκεί υπάρχουν προβλήματα, σύμφωνα με πολλούς δικαιούχους που έχουν προσπαθήσει να κατοχυρώσουν μέσω ίντερνετ τα δικαιώματα τους.
Αλλά οι διαφορές μεταξύ Υπουργείου και ΠΑΣΕΓΕΣ φαίνεται να μη γεφυρώνονται εύκολα, καθώς το κράτος φέτος δίνει μόλις 27 ευρώ ανά αίτηση για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, ενώ πέρυσι είχε δώσει 70 ευρώ. Έτσι το θέμα παραμένει μετέωρο όπως και όλη η διαδικασία. 

Υπηρέτης δύο αφεντάδων!

Υπηρέτης δύο αφεντάδων ο δημοσιογραφίσκος Τ. Τέλογλου, θυμηθείτε τι υποστήριξε σε άρθρο του στο protagon.gr, όταν κάποιοι "κακοί" τόλμησαν να θίξουν τα συμφέροντα του original αφεντικού του. Θαυμάστε τον!
"Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εχει εκτακτες εξουσίες ,για να το πώ πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα αρθρα του συνταγματος πρέπει να βγούν “εκτός” η να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα, να κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου , πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς(πχ πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας ,απεργία εκπαιδευτικών μέσα στις εξετάσεις )."
Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν είναι ικανός για όλα;;;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ