Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Όταν μοναδικός σκοπός των ΜΜΕ είναι να εξυπηρετούν το ΚΡΑΤΟΣ ...

Απεργία ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ εργαζομένων, φορέων , ασθενών με αποκορύφωμα την συγκέντρωση εκατοντάδων απεργών της ΕΘΕΛ έξω από το υπουργείο Υγείας , που ένωσαν τις φωνές τους με τους αγωνιζόμενους γιατρούς ενάντια στην χούντα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ!
Με λίγα λόγια το Νομοσχέδιο ελέω μνημονίου προωθεί:
1. Νοσοκομειακοί γιατροί - Ειδικευόμενοι: οριστική ταφόπλακα σε κάθε δυνατότητα επαγγελματικής προοπτικής. Κλείνει η είσοδος στο ΕΣΥ με την εφαρμογή του 5 (φεύγουν) :1(μπαίνει), ενώ στο ιδιωτικό ιατρείο η σύμβαση με το μοναδικό ταμείο (ΕΟΠΥΥ) θα είναι για 600 ευρώ. Η ανεργία και οι μισθοί πείνας --->>>

ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΦΤΥΣΑΝ»

Ολοταχώς για αποχή οι ομάδες της Δ Εθνικής
ΑΛΛΕΣ 12.500 ΕΥΡΩ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Γράφει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, ως προς το αίτημα της τριών εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής κατηγορίας, να γίνουν πρώτα δεκτοί κατ’ ιδίαν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο, για να μεσολαβήσει τουλάχιστον και να τους συνοδεύσει στην συνάντηση που υποτίθεται ότι θα γινόταν με τον Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή, μετά από ανάλογο αίτημα που είχε αποσταλεί πριν από μία εβδομάδα.
Άντ’ αυτού εισέπραξαν την πλήρη --->>>

A.O.Πολυγύρου - Μακεδονικός

Ο μικροκομματισμός έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις

Άρθρο – Παρέμβαση του Βουλευτή ΝΔ Νομού Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά
Ο Οδυσσέας Ελύτης σε ένα από τα κείμενά του έγραφε «Κάνε ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά». Ένα τέτοιο «άλμα» ζητάει η ελληνική κοινωνία. Ένα άλμα δημιουργίας, το οποίο είναι σήμερα αναγκαίο. Για να γίνει αυτό χρειάζεται πρωτίστως να γεννηθεί η ελπίδα. Και αυτή με τη σειρά της θα έρθει όταν δημιουργηθεί το όραμα. Η απογοήτευση από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου, οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς πλέον δε μπορεί να δει στο αύριο ούτε τη ελπίδα, ούτε το όραμα. Η πολλαπλή κρίση που δοκιμάζει όλους αυτούς τους μήνες την Ελλάδα, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ανέγγιχτο. Ούτε προφανώς ανεπηρέαστο. Το μείζον ερώτημα από δω και μπρος, είναι όχι μόνο αν θα σωθεί τελικά η ελληνική --->>>

KKE ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την υγεία αναδείχνουν τον βαθιά αντιλαϊκό χαρακτήρα του, αφού με αυτό εμπορευματοποιείται παραπέρα ο τομέας Υγείας και στερούνται στοιχειώδεις υπηρεσίες Υγείας οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Η συκοφαντική επίθεση της κυβέρνησης και η επιδίωξή της να παρουσιάζει την απεργία --->>>

Mεγάλο κοίτασμα χρυσού στην Πιάβιτσα. Ο πρώην Δήμος Αρναίας επιτέλους στο lobby των παραγωγών χρυσού!

H καλή Εταιρεία που φροντίζει για όλα δεν έχει αφήσει καμιά περιοχή του Δήμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ παραπονεμένη. ‘Ετσι λοιπόν, μετά τους πρώην Δήμους Σταγείρων-Ακάνθου και Παναγίας, στο λόμπι των παραγωγών χρυσού εισέρχεται θριαμβευτικά και ο πρώην Δήμος Αρναίας!
Με ανακοίνωση της 3ης Φεβρουαρίου 2011 η ΕUROPEAN GOLDFIELDS (95% της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ) αναγγέλλει στα Χρηματιστήρια του Τορόντο (TSX) και “Εναλλακτικών Επενδύσεων” του Λονδίνου (AIM) τα αρχικά αποτελέσματα του ερευνητικού της προγράμματος στην Πιάβιτσα, από τα οποία προκύπτουν τα εξής καταπληκτικά: --->>>

Καμπάνια για τη διάσωση της "Πατρίδας του Αριστοτέλη και της Πύλης του Αγίου Όρους"

Υποστηρίξτε την καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους».
Υπογράψτε τώρα.
Η καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους» καλεί τους πολίτες όλου του κόσμου να ενώσουν τη φωνή τους στην κατακραυγή εναντίον της ανάπτυξης νέων μεταλλευτικών δραστηριοτήτων, εγκατάστασης βαριάς βιομηχανίας χρυσού, χημικών παραπροϊόντων και λιμνών τοξικών αποβλήτων, στην Ιερή γη του φιλοσόφου Αριστοτέλη, που είναι ταυτοχρόνως η φυσική Πύλη του Αγίου Όρους.
Εδώ, οι κυβερνήσεις του ελληνικού κράτους παραχώρησαν 317.000 στρέμματα στις --->>>

Να γίνει φράχτης με χοντρά ... παλούκια!


«Να γίνει ο φράχτης στον Έβρο, στο σημείο που λένε, αλλά όχι μόνον εκεί, να γίνει και στο κάτω μέρος, στο χωριό Πόρος, όπου κάθε μέρα, περνάνε του κόσμου οι λαθρομετανάστες»
(Άνθιμος, παπάς της Θεσσαλονίκης και της φωτογραφίας)

Οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Πολυγύρου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κώστα Μπογδάνου (μείζονα μειοψηφία του Δ.Σ.) ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε γνωστά τα τέσσερα από τα πέντε ονόματα των ειδικών συνεργατών τους οποίους, σύμφωνα με το νόμο, δικαιούται να προσλάβει.
Πρόκειται για τους: Γκόγκο Α, Μπιλέτσιο Γ., Τριανταφύλλου και Λιάπη Δ.
Άγνωστο για ποιο λόγο, δεν --->>>

ΠΑΣΟΚ...

"Δεν πληρώνω"

H AΥΓΗ

Μπερλουσκόνι - Πάγκαλος

Αν ο Μπερλουσκόνι ήταν Πάγκαλος, θα δήλωνε : --->>>