Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Από τις Επιτροπές Αγώνα κατά της επένδυσης της "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Σάββατο 15-1-2011, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, στον τόπο και την ώρα που θα γινόταν η ματαιωθείσα διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ, συγκεντρωθήκαμε για να καταγγείλουμε τον προκλητικό εμπαιγμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος , που για δεύτερη φορά απαξιώνοντας τον ντόπιο πληθυσμό ματαίωσε τη διαβούλευση στον τόπο που τον αφορά άμεσα και ορίζει νέο τόπο διαβούλευσης στην Αθήνα.
Το Υπουργείο επικαλέστηκε «εντάσεις», παρά τις διαβεβαιώσεις μας για ειρηνική διαμαρτυρία και κατάθεση των απόψεων μας.
Φαίνεται ότι για το Υπουργείο οι φορείς της περιοχής δεν είναι φερέγγυοι.
Μας κοροϊδεύουν ανενδοίαστα. Ποιος άλλος --->>>

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ 2-0

Με 2-0 υπέρ της ομάδας της Ελπίδας Πολυγύρου τελείωσε ο αγώνας κατάταξης με την ομάδα της Ολύνθου για την άνοδο στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία Χαλκιδικής.
Μετά από έναν δυνατό αγώνα η ομάδα του Πολυγύρου με γκολ των Ισπιριάνη και Εράλτι, στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε την ομάδα της Ολύνθου και κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου η οποία οδηγεί και στην άνοδο κατηγορίας.
D.G.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΠΤΟΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Ο νικητής  της λαχειοφόρου αγοράς που διενήργησε  η ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, Βογιατζής,  κατά την παραλαβή του δώρου από τον κ. Αραμπατζάκη στα γραφεία της ομάδας .
D.G. 

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την «Ελληνικός Χρυσός»

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για το νέο επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι της Χαλκιδικής, στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Δ.Ε. Σταγείρων- Ακάνθου, η Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας, οι Ενεργοί Πολίτες Δ.Ε. Αρναίας, η Επιτροπή Αγώνα Ορμύλιας ενάντια στα Μεταλλεία και το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο --->>>

Ευλόγησον, Δέσποτα !!!

προβοκατορας
Σε μια «νορμάλ» χώρα, η χερσόνησος του Αγίους Όρους, θα ήταν απλά το «3ο πόδι» της Χαλκιδικής, ακόμη και με τη μορφή που έχει σήμερα, χωρίς δηλαδή να θίγονται οι διάφορες (…και κυρίως οι θρησκευτικές) ιδιαιτερότητές του… 
Στην Ελλάδα του σήμερα, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι κι ο καθένας από ‘σας, έχει την άποψή του κι ας την έχει…
Αυτό που ξέρω, είναι ότι στους 5 νέους Δήμους της Χαλκιδικής, σ’ ένα Νομό ολόκληρο δηλαδή, με χιλιάδες κατοίκους, με ατελείωτα προβλήματα στην Υγεία, στην Παιδεία, στις Υποδομές και παντού, σ’ ένα Νομό που αγωνίζεται να επιβιώσει, να κρατήσει τον πληθυσμό του και ν’ αναπτυχθεί, η Κυβέρνηση έδωσε τις προάλλες, (συνολικά), λιγότερο από 1,5 εκ. ευρώ 
Από την άλλη, στο Άγιο Όρος (που λέγαμε), δίνει περίπου 2,5 εκ. ευρώ !!! Ειδικότερα στο Βατοπέδι του γνωστού μας Εφραίμ, δίνει 100.000 ευρώ, δηλαδή περίπου τα μισά απ’ όσα δίνει, σε ολόκληρο  το Νέο Δήμο Κασσάνδρας !!!
Τα συμπεράσματα δικά σας. Απλά εγώ να ευχηθώ στο Εφραίμ «…σε καλή μεριά, δέσποτα ! κι άμα βρεις τίποτα λίμνες (τεφαρίκια) ή άλλα –σε τιμή ευκαιρίας- …χτύπα τα, μεγάλε. Τη συνέχεια την ξέρεις. Καμιά …εξεταστική της πλάκας, αθώωση, παραγραφή κι όλα καλά… Ευλογείτε…»

"Λεφτά υπάρχουν"!!! Του ...κυρίου Εφραίμ δεηθώμεν!

Οικονομική χορηγία 2.250.000 € πρόκειται να δοθεί μετά από απόφαση του υπουργείου Οικονομικών στις Ιερές Μονές Αγίου Όρους.

Απεργία!

Οι πιο ευνοημένοι, ρουσφετολογικά, πολίτες του Ελληνικού Κράτους είναι οι κάτοχοι πρακτορείων ΟΠΑΠ!
-Αυτοί απεργούν σήμερα και αύριο!

Σε μια άλλη γειτονιά...

Στη "Γειτονιά του έρωτα"!

Dr Seeng

Και μετά... θα "ξυπνήσουν" όσοι περιμένουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απόδοση ευθυνών!

Σκάνδαλο Siemens : Δέκα πρώην υπουργοί από Πα.Σο.Κ. και Ν.Δ. στο στόχαστρο της Εξεταστικής
"Δέκα πρώην υπουργοί, 5 + 5 αντίστοιχα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη Ν.Δ, μπαίνουν στο στόχαστρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens, αντιμετωπίζοντας ευθύνες είτε πολιτικές, είτε ποινικές, υπό την αίρεση ότι θα ψηφιστεί η πρόταση για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής από την Ολομέλεια της Βουλής." (ΤΟ ΒΗΜΑ) 

Τα έκανε σαν τα μούτρα του και την κοπάνησε!


Ο Μπεν Άλι (Τυνησία) κατέλαβε πριν από 23 χρόνια την εξουσία με πραξικόπημα,  προτού παραιτηθεί  είχε καθαιρέσει την κυβέρνηση και είχε υποσχεθεί εκλογές σε 6 μήνες.
Χθες εγκατέλειψε τη χώρα και πήγε να εγκατασταθεί στη  Σαουδική Αραβία.

Όλα σβάρνα!


ΑΥΓΗ

Το ντέρμπι της Χαλκιδικής αύριο: Απόλλων Αρναίας - Π.Ο.Ν.Καλλικράτειας

http://www.periferiako.com/

Η “δημόσια διαβούλευση” της Ιερισσού στην …Αθήνα και η Μαργαρίτα στην …Ιερισσό!

YΠΕΚΑ και εταιρεία φοβούνται το “ΟΧΙ” της κοινωνίας
Βάλθηκε να μας κουφάνει η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Μαργαρίτα Καραβασίλη – η Μαργαρίτα ΜΑΣ. Ακύρωσε (ξανά!) την τελευταία στιγμή την πρώτη παράσταση του show “Δημόσια Διαβούλευση για το Επενδυτικό Σχέδιο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” που θα δινόταν στην Ιερισσό στις 15-16 Ιανουαρίου, με ανακοίνωσή της --->>>

Και που 'σαι ακόμα ...!


Του έκανε μήνυση γιατί δεν είχε στύση!

"Γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αιγίου με την πρόθεση να κάνει μήνυση στον σύζυγό της επειδή αδυνατούσε να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα."
-Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιου είδους αδυναμίες λόγω ...μνημονίου!