Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΖΙΤΖΙΟΥ - ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Bλέπεις όταν τάζεις προεκλογικά στους υποψηφίους του συνδυασμού σου λαγούς με πετραχήλια μέχρι να τους βάλεις στο μαντρί μετά το πρόβλημα το βρίσκεις μπροστά σου!!!!!.
Aυτά συμβαίνουν στο δήμο Σιθωνίας μια και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Τζίτζιος προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, να καλμάρει και να ξεγελάσει κάποιους δικούς του εφεύρε και το αξίωμα του αναπληρωτή αντιδημάρχου..... πρωτοτυπώντας πανελλαδικά .
Όρισε λοιπόν, ούτε λίγο ούτε, πολύ δυο αναπληρωτές αντιδημάρχους!!!
Άντε αυτός τους κορόιδεψε, αυτοί την ξεφτιλα αυτήν γιατί την δέχτηκαν...  που ακούστηκε αναπληρωτής αντιδήμαρχος;
Πάνω σε ποιο νόμο βασίστηκε;
Τον καλλικρατικό ή το νόμο --->>>

Τι πίνεις και δε μας δίνεις, ρε ...φασιστο-μπουμπούκο;

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Προσυπογράφουμε την αίτηση διακοπής ποινής του Σάββα Ξηρού

Την αίτηση διακοπής ποινής του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας υποστηρίζουν με κείμενό τους 1.000 πολίτες, μεταξύ των οποίων βουλευτές, συνδικαλιστές, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κ.λπ.
Το αναλυτικό κείμενο έχει ως εξής:
"Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο ζητάμε να αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός, που βρίσκεται κρατούμενος στην ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού από το 2002, όντας ακρωτηριασμένος, με προβλήματα όρασης, αναπνευστικά, βάδισης, ισορροπίας, προσανατολισμού και ακοής και κινδυνεύοντας με ολική τύφλωση.
Πιστεύουμε ότι, ανεξάρτητα --->>>

Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής,
Θα σε "αναγκάσουν" να ασχοληθείς με μικρά πράγματα αν συνεχίσουν κάποιοι εκεί στην Π.Ε.Χ. να "σκοτώνονται" για τα γραφεία που θα καταλάβουν!
-Πρόσεξέ τους! Κάποιοι είναι για το "γάιδαρο καβάλα"!  
-Αν κάνουν αυτοί οι "τύποι" παιχνίδι τώρα, δεν θα μπορέσεις να κάνεις εσύ τα επόμενα χρόνια!

Στα 10 στρέμματα η αρτιότητα στις Natura

Και ποινικές κυρώσεις για όσους υποβαθμίζουν το περιβάλλον
Στα δέκα στρέμματα αυξάνεται το όριο αρτιότητας στις περιοχές Νatura, ενώ καταργούνται οι παρεκκλίσεις και μπαίνει αυστηρό καθεστώς προστασίας που για πρώτη φορά προβλέπει ποινικές κυρώσεις.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο για την βιοποικιλότητα που κατατέθηκε την Δευτέρα στη βουλή από την υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη με στόχο να ψηφιστεί μέχρι τα τέλη του μήνα, όσοι --->>>

Βόθρος μα τι βόθρος!

 Από ακροδεξιό κόμμα ΛάΟΣ εκδόθηκε η ανακοίνωση :
 "Τα κατεστημένα κόμματα, έχουν όλα, άλλα περισσότερους και άλλα λιγότερους "σκελετούς" στη ντουλάπα. Μόνο το ΚΚΕ τους έχει στο υπόγειο και είναι βουλγαρικής προελεύσεως."
Και η "πληρωμένη" απάντηση του ΚΚΕ στο ΛάΟΣ για τη συκοφαντική επίθεση εναντίον του:
"Ως γνωστόν ο πολιτικός βόθρος μόνο δυσοσμία βγάζει."

ΤΟ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΟΞΙΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τι αποδεικνύεται, ποιοι οι κίνδυνοι, τι πρέπει να πράξουν οι Ελληνες καταναλωτές και οι ελληνικές αρχές.
Κατάθεση αναφοράς στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.
1. Το εν εξελίξει σε όλη την Ευρώπη νέο διατροφικό σκάνδαλο διοξινών στις ζωοτροφές, στα κρέατα και εν γένει διατροφική αλυσίδα, έρχεται να αποδείξει μια σειρά από κεφαλαιώδεις συστηματικές αντινομίες με παγκόσμιο αντίκτυπο και περιεχόμενο. Το ίδιο το σκάνδαλο έρχεται να αποδείξει και την ανάγκη συστημικής αναθεώρησης σε όλο τον πλανήτη και στην χώρα μας.
Ειδικότερα :
α) Αποδεικνύεται --->>>

ΚΚΕ Για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ.

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ, υπέβαλλε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος.
Διαβάστε την ερώτηση του βουλευτή.
"Η εξαγγελθείσα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, αποτελεί πρόκληση από τη στιγμή που επιβαρύνονται ιδιαίτερα, μέσα από τις υπέρογκες αυξήσεις τα οικιακά τιμολόγια χαμηλής κατανάλωσης και το αγροτικό ρεύμα ενώ αντίθετα μειώνονται τα τιμολόγια υψηλής κατανάλωσης.
Η πρόκληση αυτή αποκτά --->>>

Προϋποθέσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του Συνηγόρου του Δημότη

Του Θ. Κουτρούκη
Μετά από τη δημοσίευση ενός άρθρου με τίτλο «Ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης: Ένας θεσμός-πρόκληση για την αυτοδιοίκηση» δέχθηκα πολλά μηνύματα και ερωτήματα αναφορικά με το ποιο θα ήταν το πλέον ενδεδειγμένο πρόσωπο για τη θέση του δημοτικού συνηγόρου και πώς θα μπορούσε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία του.
Επανέρχομαι, λοιπόν, για να σημειώσω ότι σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αυτοδιοίκηση στους δήμους άνω των 20.000 κατοίκων, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (με πλειοψηφία 2/3) επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης.
Αίτηση για το αξίωμα αυτό μπορεί να υποβάλλει κάθε πολίτης, αρκεί να μην --->>>

Για γέλια αλλά και για κλάματα (1). Ο νικητής του quiz. Πώς θα παραλάβει το δώρο.

άγρυπνος παζαριώτης
-Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και για τις έξυπνες απαντήσεις σας στην ερώτηση, του τι είναι αυτό!!
Ναι λοιπόν, αυτός είναι ο περίφημος ‘ΚΟΠΡΊΤΗΣ’ που ψάχνει να βρει ο Πάν-κάλος !!
Θα τον βρούμε στα αγροκτήματα τις Γερμανίας και όχι μόνο .
Υπάρχουν δύο τύποι ‘κοπριτών’ (miststreuer στα Γερμανικά) για Ζωικά απόβλητα, στερεά αλλά και υγρά.
Στην Ελλάδα τελευταία εμφανίσθηκε και ένας νέος τύπος ΄κοπρίτη’ ο « Παν-κάλιος», εξειδικευμένος στα « Παν-κάλια» απόβλητα και τον οποίο βλέπετε σε δράση !!
Θεωρούμε ότι την πιο τεκμηριωμένη απάντηση --->>>

Παρακαλώ, τι είπατε;

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι προτάσεις του ΚΚΕ που έχουν κατατεθεί και απορριφθεί επανειλημμένα από την βουλή ή έχουν κρατηθεί χωρίς απάντηση στο περιθώριο.
Η συζήτηση που χρόνια γίνεται για την «ηθικοποίηση» και τον «εξαγνισμό» του απαξιωμένου, σε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, πολιτικού εποικοδομήματος – συστήματος είναι υποκριτική, επιφανειακή, ενώ έχει υπόγειο στόχο την επιβολή κατασταλτικού πλαισίου --->>>

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...

Αρναία η "Αρχόντισσα της Χαλκιδικής''

Το μεγάλο μας ...Τσίρκο !

προβοκατορας
Για "μυστικό σχέδιο απολύσεων  στους ΟΤΑ" μιλάει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  ΕΔΩ   αφού  λέει, ..."αποκαλύφθηκαν 25.000 «άχρηστοι» υπάλληλοι !!!"  
Προφανώς οι ...άχρηστοι, θα είναι ...κοπρίτες (κατά Πάγκαλον), για τους οποίους δυο τινα υπάρχουν:  
ή πήγαν μόνοι τους και κατέλαβαν τις θέσεις (κοπρο-τσαμπουκάδες, δηλαδή) πράγμα δύσκολο  ή κάποιοι ...αθώοι, αδέκαστοι και φιλέσπλαχνοι πολιτικοί μας, που τους είδαν να ...κοπροσκυλιάζουν, τους μάζεψαν (μέχρι και ...μπόγιας έγιναν δηλαδή, απ' τη καλή τους τη καρδιά) και τους μάντρωσαν (με την καλή έννοια πάντα) στους Δήμους και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις όλης της χώρας...  
...Κι εμείς καθόμαστε και τ' ακούμε όλα αυτά (όπως του Πάγκαλου στην Οξφόρδη) και μας λένε "του κώλου" και "ζώα", αντί να τους μαζέψουμε όλους και να τους μαντρώσουμε σ' ένα Τσίρκο (...με εισιτήριο εννοείται), όπου ταλαιπωρούνται τζάμπα και βερεσέ, άλλες κι αθώες ...αρκούδες και μαϊμούδες...

Έλλειψη χρημάτων στάση ...εκδηλώσεων!

Όπως μας ενημερώνει το blog των Σημάντρων, ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας Δαμιανός Ιορδανίδης δήλωσε σε εκδήλωση του ΚΑΠΗ Σημάντρων ότι:
"...μέχρι να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Προποντίδας, οικονομικά, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011."
-Εμ, δεν είναι και λίγα τα χρέη σε τράπεζες (7.771.500 €) και χώρια οι προμηθευτές!

Λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα

"Στα χέρια των λιμενικών έπεσε χθες λίγο πριν τις επτά το απόγευμα ένας 34χρονος οδηγός φορτηγού , αφού ύστερα από έλεγχο βρέθηκε να μεταφέρει χωρίς νόμιμα παραστατικά 31.380 κούτες τσιγάρα." (σημερινή ειδησεογραφία)
-Αλήθεια, μια που το έφερε η κουβέντα, κανένα νέο με τη Χαλκιδικιώτικη "καπνοβιομηχανία" στην Κασσάνδρα έχουμε;
Τι γίνεται με την υπόθεση; Μην ξεχνιόμαστε!
-Το ότι θα την σκαπουλάρουν οι πάντες είναι το πιο πιθανό αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε πότε και πώς!

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την αύξηση στα εισιτήρια των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς

Η αύξηση στα εισιτήρια των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς φορτώνει επιπλέον βάρη στους πολίτες που ανήκουν στα κοινωνικά στρώματα που χειμάζονται από τα αλληλοδιάδοχα οικονομικά μέτρα και την ακρίβεια.
Η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει την πρακτική της να εξαγγέλλει αναδιαρθρώσεις δημοσίων επιχειρήσεων με πρώτο μέτρο, που αμέσως --->>>

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πρωτοβουλία πολιτών για τα διόδια

"Η κίνηση χιλιάδων πολιτών να μην πληρώνουν τα διόδια, μετά και τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στην τιμή τους, δείχνει την εξάντληση των ορίων μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Ο μαζικός χαρακτήρας αυτής της μορφής αντίδρασης, αποδεικνύει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, τόσο με την τιμή των διοδίων, όσο και με τη συχνότητα των σταθμών.
Είναι επιβεβλημένη, πλέον, η --->>>

Φαντάζεστε ...

Μέχρι αύριο το μεσημέρι που θα έχουμε νέες αναρτήσεις, φίλοι μου, για φανταστείτε έναν από τους πέντε Δημάρχους που θα μπορούσε να αντιδράσει σαν τον κομμουνιστή Γκλέτσο της Στυλίδας!
Φυσικά διόδια δεν έχουμε εμείς εδώ αλλά... ξέρω 'γω... κάτι σαν εκείνον ...
-Τον Ζωγράφο ... στη "Λωρίδα της Γάζας" (Έξι Βρύσες)  ...να πιάσει  το μυστρί το ... πηλοφόρι και να φτιάχνει το δρόμο! 
-Τον Ιορδανίδη... για την πλατεία των Μουδανιών, να αντικαθιστά του σπασμένους πωρόλιθους!
-Τον Παπαγιάννη της Κασσάνδρας να ...ληστεύει τράπεζα για να ξεχρεώσει τον πρώην Δήμο ...Καπούλα!
-Το Τζίτζιο να ξαναφτιάχνει νύχτα τον σπουδαίο βιολογικό της προηγούμενης θητείας του!
-Τον Πάχτα να ...κλείνει το δρόμο στον Κάκκαβο για να αποτρέψει την εξόρυξη χρυσού!
-Αφήνουμε τον αντιπεριφερειάρχη Γιαννο-γιώργο, προς το παρόν, γιατί ασχολείται με το κυνήγι ...γλάρων αυτή την εποχή!