Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο μόνιμος … υβριστής μας!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ο γνωστός μπουρδολόγος και μπαρουφολόγος αντιπρόεδρος (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι και οι αντίπαλοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Έτσι μέσα από τον πολιτικό “παχυδερμισμό” που τον διακρίνει δεν δίστασε με περίσσιο θράσος και 
υπέρμετρο αλαζονισμό να κατηγορήσει και να λοιδορήσει για πολλοστή φορά όλους όσους τολμούν να αμφισβητούν τις μέρες και τα έργα του ιδίου αλλά και των άλλων συμμετεχόντων του θιάσου που υπηρετεί!


Ο κύριος λοιπόν αυτός μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή   Le monde en marche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως "οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, (δηλαδή, πάνω από 2 εκ. Έλληνες) ήταν ένα μείγμα από Κομμουνιστές, Φασιστές και Μαλάκες!!!"
Η λέξη ντροπή χάνει την αξία της μια και ο εν λόγω τύπος μπορεί κάλλιστα να αποχαρακτηριστεί από γραφικός και να αναβαθμιστεί σε πρόσωπο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για τον σκοτεινό και ύποπτο ρόλο της πολιτικής του διαδρομής τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια!
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε σε όλους όσους διαμαρτυρόμαστε του επιστρέφω ασυζητητί τον δεύτερο, αλλά και τον τρίτο με την επισήμανση ότι ... "είναι και φαίνεται"!
Άι σιχτίρ πια βρομάνθρωπε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: