Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Εντάχθηκαν επιπλέον 24 αγροτεμάχια του ΥΠΑΑΤ στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, στη διαδικασία μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης


O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Δριβελέγκας γνωστοποιεί ότι αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αφορά την υποβολή αιτήσεων μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης, επιπλέον 24 αγροτεμάχια της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, συνολικής  έκτασης περίπου 110 στρεμμάτων.
Επισημαίνεται ότι τα παραπάνω αγροτεμάχια βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Τρίγλιας, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέα ένταξη αγροτεμαχίων της Χαλκιδικής στη διαδικασία μίσθωσης γεωργικής και κτηνοτροφικής γης.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για τα 24 νέα αγροτεμάχια που αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό σύστημα είναι η 4/01/2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να ανατρέξουν στη διαδικτυακή διεύθυνση του ΟΠΕΚΕΠΕ:  http://www.opekepe.gr/agrotemaxia.asp

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ σένα απο τα αγροτεμάχια βάλτε τη φωτογραφία του Ροντούλη,για να ξέρουμε που βόσκουν τα ΓΟΜΑΡΙΑ. ΠΑΚ.