Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Χάρισμά σας ο χρυσός …εμείς κρατάμε τα διαμάντια !!!

Μήνυμα μόνο για τους επιτήδειους της Αρπαχτής (και όχι στον απλό λαό που τους ακολουθεί)
Τους λέμε ανοιχτά: χάρισμά σας ό χρυσός, εμείς κρατάμε τα διαμάντια … Ναι... Ναι… τα διαμάντια...!!!
Τον τίμιο αυτόν αγώνα τον δίνουμε για τα παιδιά μας… τα διαμάντια μας !!!! και τα παιδιά των παιδιών μας, τα διαμάντια --->>>
όλου του κόσμου της Χαλκιδικής.
Αγωνιζόμαστε ώστε ο Μπόμπολας του
σήμερα, να μην γίνει Μπαμπούλας για την ζωή μας και τον τόπο μας αύριο..
• Αγωνιζόμαστε για Ιερό σκοπό .
• Αγωνιζόμαστε για την ζωή.
• Αγωνιζόμαστε με την ψυχή .
Γι αυτό και θα πετύχουμε...!!!
Όλοι μαζί από παντού για να τους δείξουμε … ποιοι είναι οι πολλοί !!! ποιοι είναι οι δυνατοί...!!! μα πάνω απ’όλα ποιοί είναι  (αλλά και θέλουν να μείνουν) ζωντανοί ..!!!!
Ο μη διαβουλευόμενος (καθηγητής)

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρεσπέντζα,αν θέλεις ενημέρωσέ μας ποιοί είναι στην επιτροπή αγώνα Πολυγύρου. Θέλουμε να ρθούμε σε επαφή μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Μη με μαλώνεις που σωπαίνω, είναι η ώρα που όσοι την γνώση δεν κατέχουν έχουν γνώμη. Γι’ αυτό, κάνε ησυχία

Ανώνυμος είπε...

A!! Ρε Πασχαλίδης!!! μιλάς εκ του ασφαλούς. Δεν έχεις κάνει άνεργος για αυτό μιλάς. Σου δίνει ασφάλεια η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Έτσι;

Για να πάρεις κάθε μήνα τον μισθό σου εσύ βρε αγράμματε κάποιοι είναι μέσα στα ορυχεία, στα χωράφια στην βιομηχανία κάποιοι θαλασσοπνίγονται αλλά εσένα δεν σε νοιάζει. Εσύ έχεις εξασφαλίσει χωρίς ιδιαίτερο κόπο και άγχος τον επιούσιο. Δεν πάν να γ@μηθούν οι υπόλοιποι, δεν παν να πεινάσουν εσύ έχεις τον χρόνο να αγωνιστείς. Να αγωνιστείς εναντίον αυτών που σε πληρώνουν.

Αυτή τη κοινωνία διδάσκεις στα παιδιά μας. Την κοινωνία των φιλοτομαριστών σαν και ελλόγου σου;

Εμπρός, βολεμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε στον κοινό αγώνα εναντίον αυτών που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ είπε...

Προς 15 Μαρτίου 2011 12:44 π.μ.:
Δεν γνωρίζουμε να υπάρχει καμιά Επιτροπή Αγώνα κατά της επένδυσης στον Πολύγυρο, απ' όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, εν έτη 2011 μιλάμε για ανάπτυξη, για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της Ελλάδας, για ανεργία, για πιθανή χρεοκοπία και κάποιοι εξακολουθούν να ζωγραφίζουν λουλουδάκια και καρδούλες και να μιλάνε για άλλου είδος ανάπτυξη, τουριστική λένε,….. λες και τόσα χρόνια μας εμπόδιζε κάποιος πριν τα μεταλλεία να αναπτυχθούμε τουριστικά και να έχουμε σαιζόν έξι, οχτώ όχι δώδεκα μήνες το χρόνο!
Τώρα θα το καταφέρουμε και οι έχοντες εργασία θα πετάνε χαρταετό και θα μαζεύουν βοτσαλάκια , ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να καταδικαστούν αιώνια στην ανεργία και το μαρασμό! …. Καλό ακούγεται, εμείς λύσαμε το πρόβλημα της εργασίας, εσείς….. κακοί μεταλλωρύχοι, θέλετε να καταστρέψετε το περιβάλλον, γι’ αυτό να μείνετε χωρίς δουλειά!
Μα είναι δυνατόν, υπάρχει ένας τουλάχιστον μεταλλωρύχος που να επιθυμεί να καταστρέψει το περιβάλλον, το μέρος και το χώρο που θα μεγαλώσουν τα παιδιά του!
Και δεν υπάρχει ένας «οικολόγος» που να σκέφτεται ότι μπορεί να συνδράμει με όλους όσους είναι άνεργοι και να διασφαλίσει όρους και προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας.
Όπως κάθε φορά τα θύματα οι Έλληνες, μοιράζονται και φανατίζονται εύκολα, και αυτό εξυπηρετεί τους λίγους!
Δουλειά για όλους, δικαίωμα στην εργασία και στη ζωή!
Πιστέψτε το, και όσοι θέλουν την μεταλλευτική αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπου που γεννήθηκαν και θα κληροδοτήσουν στα παιδιά τους!

Ανώνυμος είπε...

Μη διαβουλευόμενος αλλά καλοβολεμένος ο φιλόσοφος καθηγητής!

Ανώνυμος είπε...

ama ta paidia ginoyn san kai sena "diamanti" tote 8a tragoydiso to agapimeno moy. I ellada pote den pe8enei

Ανώνυμος είπε...

Πολύ συγκινητικό, ανατρίχιασα .
Εχω και γώ δυό διαμάντια που με κοιτάζουνε στα μάτια κάθε μεσημέρι που γυρίζω απο την δουλειά γιατί το πρωί φευγω νωρίς.Σκέφτομαι πόσο ασχημα αισθάνονται φίλοι άνεργοι που το πρωί τους βρίσκει στο σπίτι και τα παιδιά τους να πηγαίνουν στη ""δουλειά τους " στο σχολείο.Πόσο ασχημο είναι να μή μπορείς αυτά τα διαμάντια να τους εξασφαλίσεις τα απαραίτητα της καθημερινότητας.Μη μου πείς πάλι για το περιβάλλον, το βιάζουν όλοι καθημερινά .Στην εταιρία μπορούμε να βάλουμε ελεγχο , σε σας όλους δεν το βλέπω.Χρησιμοποιείστε λοιπόν τα παιδιά , πουλάει επικοινωνιακά !!!

Ανώνυμος είπε...

με διαμάντια σας πληρώνουν;;;

πολύ τίμιος ο αγώνας σας, αρκεί να μπορούσατε να καταλάβετε γιατί αντιδράτε...

ακατονόητος μεν, τίμιος δε ...

Για τα παιδιά σας πληρώνεστε με διαμάντια, ποιό χρήσιμο για τα παιδιά σας είναι να τους διδάξετε πωςε να βγάζουν λεφτά με έντιμη δουλειά και όχι με την ψευτοπροπαγάνδα σας λάμόγια του κερατά!

Ανώνυμος είπε...

Μη μου λέτε χαζά ότι στην Ιερισσό όσοι διαδήλωσαν ήταν βολεμένοι... Και ότι όσοι στηρίζουν το έργο πεινάνε... Ψαχτείτε λίγο..Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει..

Ανώνυμος είπε...

@ 15 Μαρτίου 2011 7:47 π.μ.

Γιατί σας περνάει πάντα απο το μυαλό οτι μονο εσεις δουλεύετε και όλοι οι άλλοι που ειναι 'κατά' είτε μιλάνε εκ του ασφαλούς, είτε ειναι ετεροδημότες με τα εξοχικά, ειτε άεργοι κτλ? Εσεις ποιοι είστε τελος πάντων?.. Οι κριτές όλων? Εσείς που θέλετε να δουλέψετε, που τα κάνετε πλακάκια με τον Πάχτα και τον κάθε μεγαλοεργολάβο? Εσείς θα μας κρίνετε? Που κοιτάτε την πάρτη σας? Δεν υπάρχουν άνεργοι στην Ιερισσό και στα γύρω χωριά? Μόνο εσείς είστε χωρίς δουλεια? Δουλειά για όλους, όχι μόνο για εσάς υποταγμένα παχτάκια. Δουλειά για όλους, σε άλλους τομείς. Πρέπει να ξεσκίστει η Χαλκιδική για χάρη σας?

Ανώνυμος είπε...

7.47. Δεν είναι πόλεμος μεταξύ βολεμένων και μη αλλά νομίζω πρέπει να είναι μεταξύ των θέσεων εργασίας που θα δημιουργηθούν (και για πόσα χρόνια θα είναι αυτές οι θέσεις) και αυτών που θα χαθούν λόγω των μεταλλείων (γεωργία κτηνοτροφία, τουρισμός κλπ.) και πια θα είναι η επιβάρυνση στο περιβάλλον.
Υπάρχουν δύο ομάδες επιστημόνων με απόψεις διαμετρικά αντίθετες. Αλλά κατα την ταπεινή μου γνώμη το θεμα δεν είναι φιλοσοφικό για να διατυπώνονται διάφορες θεωριτικές απόψεις, αλλά πρακτικό και δεν μπορεί να διαφέρουν τόσο πολύ οι επιστημονικές θέσεις για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Κατά συνέπεια ας ψάξουμε πια συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιος τους χρηματοδοτεί.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σε εσένα που νομίζεις οτι εμείς είμαστε βολεμένοι. Εγώ είμαι 28 χρονών και ήμουν άνεργος πτυχιούχος για αρκετό καιρό, αλλα έτρεξα και βρήκα δουλειά, δεν περίμενα τον πάχτα να μου χτυπήσει την πόρτα για να βρώ δουλειά. Ντροπή σου αν πιστέυεισ οτι μόνο εσείς έχετε πρόβλημα εργασίας, να πάρεισ ένα κασμά και να κάνεισ μία καλλιέργεια με τα χεράκια σου, αλλα εσυ τον κασμα τον έχεισ για να ξύνεισ τα τέτοια σου και να περιμένεισ πότε θα ανοίξει κανένα εργοστάσιο για να χωθείς, εκεί μεσα στην μαυρίλα.. Η χαλκιδική μπορεί να παράγει την καλύτερη ποιότητα αγροτικών προι'οντων, κάτι που δίνει ψωμί σε χιλιάδεσ κόσμο σε όλοι την χαλκιδική, δεν θα αφήσουμε να υποβαθμίσετε την ποιότητα όλων αυτών που με κόπο παράγουμε. Ντροπή σου και πάλι....

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιός είναι αυτός που σας λέει οτι θα χαθούν θέσεις εργασίας στην γεωργία την κτηνοτροφία και τον τουρισμό και που το στηρίζει;;;
Ας απαντήσει επιτέλους ένας απο σας που τόσο πολύ το φοβάστε αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα αγοράσει προιόντα αγροτικά απο μία περιοχή με βαριά βιομηχανία? τι βιολογικό προιον θα πουλήσουμε στα 30 χιλιόμετρα απο τα δηλητήρια? εσύ θα αγόραζες για τα παιδιά σου λάδι απο βαριά βιομηχανική περιοχή? εγω πάντοσ όχι.. οπότε όλα οσα παράγει ο τόπος μας θα πάρουν κακό όνομα σε όλη την ευρώπη. Ποιά εταιρία θα αγοράσει το λάδι μας όταν μάθει οτι είμαστε δίπλα στο εργοστάσιο?
Σκέψου τα λίγο και μετά πές αυτα που σου λένε οι άλλοι να πεις...

Ανώνυμος είπε...

11.23
εισαι για κλαματα. Ξερω πολους που σπουδασανε, τα καλητερα πτυχια, γιατροι, δικηγοροι,(και ΤΙ καθυκια) και εγω σπουδασα....γιατι δεν εγινες εσυ γεωργος??? επιδι εσυ διθεν εχεις μαυλο? Να τα χ...τετοια μυαλα. αλλα η ηλικια σου τα λεει ολα. Καποια στιγμη οταν μεγαλωσεις θα ντρεπεσαι για τα νυν μυαλα σου.

Ανώνυμος είπε...

Εξω τα δηλητήρια απο την χαλκιδική. Μεταλλεια: αξία 10 δις.
Καθαρος αέρας
Καθαρο νερό
Καθαρά προιόντα :
αξία ανεκτίμητη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το λέω σαν παραγωγός οτι αν γίνει εργοστάσιο με βαριά επεξεργασία τότε τα προιόντα μας δεν θα τα τρώμε ούτε εμείσ οι ίδιοι όχι να τα πουλήσουμε κιόλας..

Ανώνυμος είπε...

11.58 eisai ap allou...

Ανώνυμος είπε...

Οι επιστήμονες που δεν έχουν πληρωθεί
από πουθενά συμφωνούνε στο ότι θα υπάρξει το φαινόμενο της όξινης βροχής.Διαβάστε καλά τις μελέτες αυτές για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη
γνώση των προβλημάτων.
Τι έγραψε πρόσφατα ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Διαμαντής Καραμούζης :
«΄Όπως είναι γνωστό, τα εδάφη-πετρώματα της περιοχής Πιάβιτσας-Σκουριών έχουν πολύ υψηλό βιοχημικό υπόβαθρο λόγω της θειούχου μεταλλοφορίας. Το αρσενικό, το κάδμιο, το χρώμιο, το νικέλιο, το αντιμόνιο και ο ψευδάργυρος περνούν τα όρια συγκεντρώσεων μέτριας-υψηλής επικινδυνότητας. Οι συγκεντρώσεις αρσενικού και καδμίου στο σύνολο της περιοχής βρίσκονται εκτός ορίων. Κατά τη μεταλλευτική δραστηριότητα τα εδάφη αυτά θα αποκαλυφθούν και θα εκτεθούν τόσο στο ανοιχτό όρυγμα εξόρυξης, όσο και στις περιοχές των επιφανειακών αποθέσεων των ορυχείων. Η έκθεσή τους στις κλιματικές συνθήκες και κυρίως στο νερό της βροχής θα έχει σαν αποτέλεσμα, τα νερά που θα συλλέγονται εντός του εργοταξίου, τα νερά που θα διηθούνται μέσω των αποθέσεων και τα νερά που θα οδηγούνται εντός των στοών να είναι αρκετά επιβαρημένα. Η οποιαδήποτε εκροή τέτοιων υδάτων σε φυσικό υδατόρευμα ή η ανεξέλεγκτη διήθηση προς τα υπόγεια νερά θα οδηγήσει σε ακύρωση κοντινών υδρογεωτρήσεων, όπως οι γεωτρήσεις της Μεγ.Παναγίας και σε ρύπανση παρακείμενων ρεμάτων, λόγω των όξινων απορροών και της διαλυτοποίησης των βαρέων μετάλλων των πετρωμάτων (βλ.πηγές Χαβρία). Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην υπολεκάνη του Ασπρόλακκα, όπου τα ρέματα που καταλήγουν ανατολικά στα πεδινά πιθανόν να επηρεάσουν την παράκτια υδροφορία και την ποιότητα του νερού των ακτών (βλ.παραλίες κόλπου Ιερισσού).

Με βάση τα παραπάνω θα πρέπει λοιπόν η προώθηση ή μη της ΜΠΕ του έργου των Σκουριών να λάβει υπόψη της τα εξής :


 Οι περιοχές ενδιαφέροντος της εταιρίας επεκτείνονται και σε άλλες υδρολογικές υπολεκάνες, οι οποίες βρίσκονται στην ευρύτερη λεκάνη του Χαβρία και όχι μόνο και οι οποίες θα υποστούν ανάλογες επιπτώσεις.


 Θα επέλθει υποβάθμιση της ποιότητας τόσο των επιφανειακών όσο και των υπόγειων νερών του Χαβρία και του Ασπρόλακκα.


 Αποστραγγίζεται πλήρως ο ανάντη της Μεγ.Παναγίας ευρισκόμενος ορεινός όγκος, ο οποίος εμπεριέχει και την έκταση των Σκουριών(όπου βρίσκεται μέρος των πηγών του Χαβρία)


 Μέρος του δάσους του Κάκαβου θα καταστραφεί καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιασθεί το φαινόμενο της όξινης βροχής.


 Το ίδιο φαινόμενο θα έχει επιπτώσεις τόσο στη γεωργική όσο και στην κτηνοτροφική και μελισσοκομική παραγωγή της περιοχής.

Χρήστος Αποστολίδης

Ανώνυμος είπε...

15 Μαρτίου 2011 11:23 π.μ

Κούκλε,

Μπορείς να μας πεις που βρήκες δουλειά για να βρούμε και εμείς?

Φαίνεται ότι είσαι πολύ έξυπνος εσύ αλλά άνοιξε και σε μας τα μάτια.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα απαντήσεις για την δουλειά που βρήκες!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΕΦΤΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ?ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 3500 ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΜΒΟΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί που φωνάζουν για ενεαλλακτικές μορφές ανάπτυξης σε ποια χώρα και σε ποια εποχή ζούνε?

Μάλλον δεν ενημερώνονται σχετικά με το¨"κόψιμο" των επιδοτήσεων στο γεωργικό τομέα από την Ε.Ε. και ότι η τάξη των αγροτών ΠΙΝΑΕΙ σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο.

Μάλλον δεν έχουν διαβάσει σε οικονομικές στήλες για την κρίση της αλιείας. Για το ότι οι επιχειρήσεις στον τομέα της αλιείας κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Μάλλον δεν έχουν προσπαθήσει ποτέ να καταλάβουν επίσης, πως ο τουρισμός όπως τον νοούν και στη μορφή που βρίσκεται στη Χαλκιδική, δεν θα αποφέρει τα αναμενόμενα. Αντίθετα.

Μάλλον χρειάζονται μαθήματα πραγματικής οικονομίας και διαχείρισης. Αρκούνται στα όσα τους λέει ο μάγιστρος της οικονομίας Μίχος.

Μακάριοι οι κοιμώμενοι. Αλλά μέχρι πότε? Ξυπνήστε ωρέ!

Καταλάβετε ότι θα πινάσετε κι άλλο αν δεν προχωρήσει καμία επένδυση στην περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

η επιτροπη αγωνα μεγαλης παναγιας αγορασε ενα βαρκακι το οποιο φευγει το απογευμα απο πυργαδικια για ιαπωνια το ταξιδη ειναι μακρινο και δυσκολο παρακαλουνται να προσελθουν οσοι μπορουν να βοηθησουν το εγχειρημα αυτο προς το δοκιμαζομενο ιαπονικο λαο. πρεπει να δωσουμε εμφαση στον αγωνα μας σε παγκοσμια κλιμακα μαυρα σημαιακια πανο αλλα και ολα οσα χρειαζονται να γινει γωστος ο αγωνας μας με τιμη επιτροπη αγωνα μεγαλης παναγιας συντομα και ιαπονιας

Nikos είπε...

<>Να αγιάσει το στοματάκι σου. Σε 5 αράδες τα είπες όλα!


ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΡΟΜΟ!!!
ΕΔΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!
ΖΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2:03 μ.μ.

Νομίζεις αλήθεια οτι ο Μπόμπολας δίνει δεκάρα για εσένα,εμένα ή οποιονδήποτε εργαζόμενο στις επιχειρήσεις του?
Αν όντος έχεις αυτή τη γνώμη τι να πω.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πασχαλίδη,
Σαν εκπαιδευτικός που θέλετε να λέτε ότι είστε, πρωταρχικό σας μέλημα γιά το μέλλον των παιδιών που τόσο κόπτεσθε, θα έπρεπε να είναι να βρούν ένα περιβάλλον όχι μόνο "καθαρό", αλλά με δυνατότητες ανάπτυξης και προκοπή κι όχι μιζέρια και κοινωνική υποβάθμιση.
Αυτό δεν γίνεται με το να μην επενδύουμε σε βιομηχανία, αφού οι παραδοσιακές "ήπιες"(;) δραστηριότητες, μέχρι τώρα αποδεδειγμένα δεν είχαν συνεισφορά και οδήγησαν την περιοχή μας σε ερήμωση και μαρασμό.
Χρειαζόμαστε πολλές δραστηριότητες, χρειαζόμαστε και μεταλλεία-βιομηχανία, με σεβασμό στο περιβάλλον.
Η στείρα άρνηση δεν διασφαλίζει κανένα μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

leme nai stin ependisi(epitropi agona ierissou iper tis ependisis)otan mathete posi imaste tha pathete plaka re.oli leme nai stin ierisso.

Ανώνυμος είπε...

1.02
ντρέπομαι αλλα για τα δικά σου μυαλά, εγώ Παραγωγός έγινα μεγάλε και με πτυχίο, τρεις μήνες το καλοκαίρι δουλεύω σε καραβάκια σαν ναύτης (μουδανιά-σκιάθο) και τον χειμώνα στις ελιές των δικών μου. Αν θες να δουλέψεις πρέπει να προσαρμοστείς και να μάθεις να κάνεις ότι δουλειά υπάρχει. Μάθατε μία δουλειά, μπορείτε να μάθετε και άλλη. Όσο για το ότι σπούδασες δεν το πιστεύω γιατί τότε θα είχες ανοιχτά μυαλά, εκτός αν είσαι απο αυτούς που θέλουν να τα ξύνουν σε ένα γραφείο και να παίρνουν 2 χιλιάρικα το μήνα. Τότε σόρυ που στο λέω αλλα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ δεν θα γίνει.. είναι τοσος ο κόσμος που δεν το θέλει που ότι και να κάνετε θα πέσει έξω.. Φιλικά ένας Ναύτης-Γεωργός με πτυχίο λογιστή...

Ανώνυμος είπε...

το εργοστασιο χρυσου θα ειναι το τελος τις περιοχης.ως και χωρια θα σηκωσουν.η περιοχη θα γινει μεταλευτικο κεντρο.θα φατε το αρσενικο με το τσουβαλι,και ο καρκινος θα θεριση τους μελλοντικους εργαζομενους και οχι μονο.αντισταθειτε με καθε τροπο.ρε πατε καλα εργοστασιο χρυσου στη χαλκιδικη.ο χρυσος σας ειναι τα βουνα και η θαλασσες σας.τα παιδια σας δεν τα σκεφτεστε.κατοικος θεσσαλονικης.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 5:13, μην ανυσηχείς παιδί μου , τίποτα από όσα λες δεν θα συμβούν, μην ανυσηχείς θα έρχεσαι το ΣΚ σου και θα απολαμβάνεις τον καθαρό αέρα...

καμία περίπτωση δεν υπάρχει να επιβαρυνθεί η περιοχή έξω από την έκταση του έργου...

εσύ απλά δεν θα καταλαβαίνεις ότι υπάρχει... την μόνη διαφορά που θα δεις θα είναι την αύξηση του πλυθησμού από μόνιμους κατοίκους και ευτιχησμένους ανθρώπους που δεν θα γκρινιάζουν την ώρα και την ζωή που γεννήθηκαν σαν κι εσάς τους κατοίκους της πόλης...

Ελπίζω να μην σε χαλάει όταν το σκ που θα έρχεσαι θα βλέπεις και ιθαγενείς που να μην είναι γκαρσόνια σου... έχεις και εξοχικό μήπως ;

Ανώνυμος είπε...

ρε συ 4:54, μηπως δεν είσαι τόσο μάγκας, αλλά αυτές είναι οι δουλειές που έχεται σε εκείνη την περιοχή...

στα μαντεμοχώρια είναι παντού όλα δάσος και μόνο δάσος ... ούτε ελιές υπάρχουν ούτε άλλες καλλιέργειες.
Αντιθέτως, στην περιοχή σας οι πρόγονοί σας έκοψαν τα πάντα για να καλλιεργήσουν την γη (δεν είχαν άλλο τρόπο να ζήσουν)
Η ανάπτυξη του τουρισμού αποτελείωσε το φυσικό σας περιβάλλον . Δεν έχεται νερό το καλοκαίρι, το ρεύμα πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι, παντού βρωμάει σκατα, έχει μόνιμο μποτιλιάρισμα, τα παιδιά σκοτώνονται στους δρόμους, οι μισές παραλίες έχουν περιφραχθεί, οι άλλες μισές έχουν τόση φασαρία από τα beach bar που δεν γίνεται να ησυχάσεις, όπου και να γυρίσεις το μάτι σου βλέπεις χιλιάδες χτισμένα, αυθέραιτα, καταπατήσεις στο δάσος, φωτιές, ανεξέλεγκτες χωματερές παντού, οι γεωτρήσεις στα παράλια είναι όλες υφάλμυρες ποιά, τα λαδοζουμια τρεχουν στα ρεματα σας και οι θαλλασές σας έχουν καταντήσει να είναι κάτουρο... και πολλά άλλα που μόνο οι οικολόγοι δεν ασχολούνται...

μήπως λέω ψέματα φιλαράκι.... μήπως θα έπρεπε να σε βρίζω για τα εγκλήματα που έχετε κάνει στην φύση και για την κατεστραμμένη γη που αφήσατε στα παιδιά σας;;;

όλον τον πλούτο τον ξεπουλήσατε σε μεγαλοεπιχειρηματίες ξενοδόχους που οι περισσότεροι είναι ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και εσεις δουλεύεται για 3 και εξηντα... Γίνατε με την θέλησή σας προλετάριοι και δουλοπάροικοι στον ίδιο σας τον τόπο...

όταν το παιδί σου θα σε ρωτάει γιατί μπαμπά το έκανες αυτό τι θα του απαντήσεις;;;

Εμείς δεν θέλουμε να αφήσουμε κατεστραμμένη γή στα παιδιά μας και δεν θα επιτρέψουμε την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του τουρισμού και της γεωργίας που έχουν καταστρέψει την ελλάδα!

Ξέρω ότι σου φαίνονται λίγο περίεργα αυτά που λέω αλλά εάν είχες ανοιχτά μάτια και δεν ήσουν προκατελειμένος θα αναρωτιόσουν στον εαυτό σου :

"τι ενοώ όταν λέω περιβάλλον";

Ανώνυμος είπε...

6.04 ελα φιλε πες την αληθεια με το ζόρι τα γραφεις αυτα έ? ειναι δυνατον να πιστευεισ οτι η γεωργία καταστρέφει το περιβάλλον? ποσες καλλιεργειες υπαρχουν στην ευρώπη και πόσα εργοστάσια χρυσού? αν είναι δυνατον, όσο για τα ξενοδοχεία τί να σου πω, έχουμε πανέμορφα τοπία που αρέσουν στον κόσμο,και εμας μας αρέσει ο κόσμος, εσυ μπεσ στην τρύπα σου. ακου εκει καταστροφή η γεωργία... μπράβο με έκανες και γέλασα

Ανώνυμος είπε...

φίλε 2.03μμ

αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο μπόμπολας θέλει το καλο σας, εισαι αφελής (το λιγότερο που μπορώ να σου προσάψω..)

Ανώνυμος είπε...

φιλε5.40 μην εισαι τοσο επιθετικος τα πραγματα τα ξερω απο πρωτο χερι απο τοτε που η κ.διαμαντοπουλου και ο κ.παχτας ηθελαν να γινει η αποικιοκρατικου τυπου επενδυση στην ολυμπιαδα.απλος πανε σε ενα σαιτ να δεις για εργοστασια χρυσου στο τοροντο του καναδα και θα αλλαξεις και εσυ γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6.04 αντε και εμείς πουλήσαμε τις παραλίες μας σε εταιρείες, την παραχώρηση όλου αυτού του δάσους στην εταιρεία σας για κάτι ψίχουλα, με σκοπό να την εκμεταλευτούν και να γεμίσουν της τσέπεσ τουσ πώς την βλέπεισ δηλαδή? όλα εντάξει έ? όσο για τα ξενοδοχεία, τί να πω? αυτα φιλε μου δίνουν δουλειά σε χιλιάδες κόσμο, γιαυτό πρέπει να τα σέβεσαι αν θεσ να σεβαστούμε και εμείσ την ανάγκη σου για εργασία. μέτρα τουσ εργαζόμενουσ σε ξενοδοχεία,καφε,ρεστοραν και μπαράκια και αν είναι λιγότεροι τότε να τα γκρεμίσουμε όλα και να κάνουμε παντού εργοστάσια. όλες οι χώρες κάνουν το πάν για να φέρουν κόσμο, έχουν τα μάρμαρά μας και τα δείχνουν σε μουσεία για τους τουρίστες και εσύ δεν θές τον τουρισμό, μήπως γιατί δεν μένεις στην παραλία? μήπως γιατί θέσ να πουλήσεις κανα χωράφι και δεν ποιάνει μία? ρε οι άλλοι φτιάξαν νησιά για να φέρουν κόσμο και θές εμείς να τον διώξουμε? έχε γειά και εσύ και το εργοστάσιο θανάτου που θα φέρει την ανάπτυξη σε 600 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΙΡΟΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΝΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ

Ανώνυμος είπε...

pwpw...krima re RESPENTZA ...pisteuw pws an ton hkseres afton ton an8rwpo (as ton poume) den 8a anevazes tipota ma tipota diko tou!!
afton edw egw ton eixa ka8hghth (as ton poume) sto lukeio sth ierisso kai den exw na pw tipota parapanw para mono aisxos...ma8hmatika mas ekane...ton rwtouses kati den hksere na apanthsei...milouse san xwriataros...ti allo na pw makari aftos edw na mn sunexisei na didaskei sta padia edw katw giati ta katasrefei...
an deis to sxolio mou 8a h8ela na apanthseis...kai na mou dwseis na katalavw giati egw pou pleon twra se plhrwnw san forologoumenos polhths na prepei na akouw tis asinarthsies sou epidi eisai volemenos...
krima
RESPENTZA...sugnwmh kai efxaristw

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε 7:02;;; είσαι με τα καλά σου; έχεις σχέση με χαλκιδική;;;

ποιός χαλκιδικιώτης δουλεύει στα ξενοδοχεία;;;;

όλα είναι τσεχάκια, ρουμανάκια, κλπ ...

ελάχιστοι είναι οι ντόπιοι που έχουν δουλειά που ζουν αποκλειστικά από τον τουρισμό!!! από το δίμηνο του καλοκαιριού, πόσα να βγάλεις ακόμα και μαγαζί να έχεις.... βασικά οι περισσότεροι τα κλείνουν...

όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι ξένων, οι ντόπιοι πλουτίσαν μόνο από τα χωράφια που πούλησαν...
κανένας δεν θέλει να μειωθεί ο τουρισμός, αλλά το ότι ο τουρισμός δεν προκαλεί περιβαλλοντικές επιπτώσεις ούτε η γεωργία και προκαλούν τα μεταλλεία είναι μια βλακεία και μισή που δεν έχει καμία δόση αλήθειας...

όπως είναι μύθος ότι τα μεταλλεία θα επηρεάσουν αρνητικά τις άλλες δραστηριότητες... μάλλον θα τις βοηθήσουν, και να μην ακούσω άλλες βλακείες για καταστροφές....

οι δουλειά των "οικολόγων" είναι η προσπάθεια ελέγχου των πρώτων υλών... πετρέλαια, αέριο, μέταλλα, γενικά ορυκτός πλούτος....

άνοιξε τα μάτια σου και δες τι κάνει η greenpeace, επι της ουσίας δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από τα παραπάνω...

και δεν μπορώ να καταλάβω επίσης το όνειρο του να γίνεις "γκαρσόνι"....

Ανώνυμος είπε...

eeeeeem pion tha paroune stin douleia ama den paroune ta tsexakia.. pou einai mpoumpoukia!!! esu metalorixe 30 xronwn anthrwpos pou pas mazi me tin mana sou kai to patera sou stis diadilwseis??

Ανώνυμος είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/03/blog-post_7623.html

Ανώνυμος είπε...

opos den mporo na katalavo 9:27 μ.μ
to oneiro na ginei kapoios metalorygxos....
apithana epixeirhmata ferneis....!!!
reee eseis poy grafete aytes tis hlithiotites vazete alhtheia to myalo sas na skeftei ligaki prin tis grapsete??????

Ανώνυμος είπε...

2:03 μ.μ.
se prokalo na peis ta fovera ntokoymenta soy....
ela loipon...!!! ti exeis na anptykseis?????
oti htan etorodhmotes??? ayto tha mas peis???
alhtheia re hlithie... h aderfh soy poy ergazete sthn thessalonikh kai pshfizei sto xorio soy gia na ekleksei ayton ton hlithio paxta poy tha ths mia thesoyla sthn etaireia (gia na mhn po ti tha ths dosei...) einai kai ayth ksenh s ayton to topo?????

Ανώνυμος είπε...

6:04 μ.μ.
tha se parakaloysa poly gia na mhn gineis grafikos na voytas prota thn glossa sto myalo kai meta na ksestomizeis aytes tis vlakeies....!!!!
asto agoraki ayto...den soy paei soy leo...!!!
asto ...einai san na fonazeis kai na les ....EIMAI HLITHIOS!!!!!!!!!!!!
oxi gia tipote allo ..apla kseftylizonte oloi oi xalkidikiotes m ayto to epipedo myaloy poy exeis....!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στα μεταλλεία ποιόν νομίζεις πως θα πάρουν μελλοντικά να δουλεύει ? εσένα τον Ελληνα με 1000 ευρώ? σίγουρα θα φέρουν φτηνά εργατικά χέρια με 400 ευρώ. ε ρε κούνια που σε κούναγε πως θα πάρουν έλληνες να τους ζητάνε και τα ρέστα με ένσημα και τα διάφορα. αυτοί ειναι καιροσκόποι εσένα θα σκεφτούν? ποιός σου εγγυάτε μέσα στη ΜΠΕ πως οι εργάτες που θα πάρουν θα ειναι έλληνες? το γράφουν πουθενά? έχει το όνομά σου και το επίθετό σου? δεν έχεις καταλάβει τι εστί μνημόνιο. είσαι πολύ αφελής να πιστεύεις πως όλη η ελλάδα θα εξαθλιωθεί ενώ εσύ θα απολαμβάνεις υψηλό ....μισθο!!!! κορόιδο.

Ανώνυμος είπε...

kala re 9:51 perniese gia sovaros an8rwpos me afta pou les??
8es ta tsexakia kai ta polonakia na douleuoun gia ena kommati psomi epidi sumferei ton hli8io epagelmatia pou psifises stis ekloges??kai ec pou 8a doulepseis re dempelh???malon ekei katw sthn ierisso mono ta kolompara douleuoun gia na trwne ta fraga apo kati tetia atoma san kai esena!!!
afto einai to melon sas!!
sas kseroume kala omws sas ma8ame apeksw upoxeiria tou tolh ..

Ανώνυμος είπε...

Έχετε φτιάξει μόνοι σας έναν μύθο οτι όλη η περιοχή θα γίνει βιομηχανική, οτι μολυσμένα νερά θα φεύγουν, οτι όξινες βροχές θα πέφτουν οτι οι Σκουριές τροφοδοτούν όλη την περιοχή... δεν ξέρω εγώ τι άλλο, έχετε χοντροπιστέψει τον μύθο που φτιάξατε και πάνω σε αυτόν βγαίνετε και λέτε ότι ναναι.
Ενοείται ρε φίλε οτι αν συμβούν αυτά που λές θα υπάρξει καταστροφή!!! Για αυτό γίνεται μια μξελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Για να μετρηθεί αν θα υπάρχει και πόση θα είναι αυτή η καταστροφή. Τι να κάνουμε τώρα που η μελέτη τα έχει προέβλεψει όλα αυτά!!! Ούτε η γεωργία θα πληγεί ούτε ο τουρισμός ούτε τίποτα! Εκτός φυσικά αν εσείς βγαίνεται απο μόνοι σας και φωνάζετε μην έρχεστε απ[ο εδώ μην αγοράζετε απο μας είναι όλα μολυσμένα. Τι σχέση έχουν τα νερά που θα ποτίζεις εσύ και τα νερά που θα κολυμπας με τα νερά που θα χρησιμοποιεί το εργοστάσιο;;;
Και αν ο Καραμούζης λέει αυτά που λέει ένα ολόκληρο Γεωλογικό Α.Π.Θ και μια σειρά άλλων επιστημόνων τον αντικρούουν. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή που όλες οι φοβίες σας και όλες οι παρατηρήσεις του Καραμούζη και του κάθε Καραμούζη απατούντε μέσα στην μελέτη και απο ολόκληρη την επιστημοινική κοινότητα που έχει σχέση με το θέμα όμως και δεν είναι γιατροί, λογιστές, δικηγόροι και δάσκαλοι!
Το να μη θέλετε την ανάπτυξη των μεταλλείων για κάποιους λόγους είναι απόλυτα διακιολογημένο. Βγείτε όμως και πείτε αυτούς τους λόγους. Μη το περνάτε στο περιβαλλοντικό γιατί ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ειδικοί έχουν αποφασίσει οτι με βάση την μελέτη δεν υπάρχει περιβαλλιντικό πρόβλημα.
Ακόμα και το πόρισμα του συμβουλίου περιβάλλοντος που τόσο πολύ χρησιμοποιείτε λέει για την Μελέτη οτι όλα καλά είναι απλά εμείς δεν πιστεύουμε οτι θα γίνει έτσι και θα τα κάναμε αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Σας ξεπουλανε τα αφεντικα των ξενοδοχειων και θελετε να πουληθητε στα αφεντικα των πολυεθνικων....αν δεν το παρετε πρεφα μια ζωη σκλαβοι θα εισαστε στα αφεντικα καθε λογιων...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 9,25


ΩΣΤΕ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΣΤΑΓΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΙ
ΒΛΕΠΕ ΠΙΑΒΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΚΑΒΟΣ ΦΙΣΩΚΑ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΓΟΜΑΤΙ ΒΛΕΠΕ ΤΣΙΚΑΡΑ ΑΡΝΑΙΑ ΠΑΛΑΙΩΧΩΡΙ ΣΤΑΝΟΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΚΤΩ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ TVXΑΛΚΙΔΙΚΗ Η ΣΤΟΑ ΜΑΔΕΜ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΕΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ .ΩΡΑΙΟΣ ΜΥΘΟΣΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΑΝΙΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΓΙΑ .ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ,ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ,ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙΑΒΛΕΨΙΑ Η ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

pros 9.25 eisai me ta kala sou ???
6.7. Μέθοδος επεξεργασίας για την απόληψη του χρυσού

Η μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προτείνεται να εφαρμοσθεί για την τελική απόληψη του χρυσού, δεν δίνει καθαρό χρυσό αλλά μίγματα χρυσού με χαλκό, μόλυβδο και σίδηρο (στην εξεταζόμενη περίπτωση). Η ΜΠΕ δεν αναφέρει το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των μιγμάτων αυτών και ειδικότερα αν θα επιτευχθεί με κυάνωση.
apanthste sas akoume!!!

Ανώνυμος είπε...

8.27 ναι εχεις δικαιο σ αυτο. Δεν εχουν παρα να μας απαντησουν αλλα λεω εγω, μυπωσ θα πουλανε εξω ετσι???

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε 9:14 αυτό ακριβώς λέμε. Η περιοχή που είναι βιομηχανική φαίνεται να έχει καθορισμένα όρια τα οποία δεν μπερδεύονται με περιοχές οπου υπάρχουν άλλες χρήσεις γής.
Οι ποσότητες κυάνιου που χρησιμοποιούνται αυτή τη στγμή στο Στρατώνι και οι οποίες δεν είναι για χημική διεργασία αλλα μηχανική, μετρημένα δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ επίπτωση. Άντε κάντε μια συλλογή δειγμάτων και αποδείξτε το αντίθετο. Τί κάθεστε;
Τα 2,5 εκταμμύρια κυβικά το χρόνο που θα χρησιμοποιηθούν στις Σκουριές δεν διαταράσουν καθόλου την ισσοροπία των υδάτων γιατί η τροφοσία απο βροχές και χιόνια είναι 5 φορές μεγαλύτερη. Τι τσιμουδιά και τι κουβέντα μου λές. Σε όλα έχουν δωθεί απαντήσεις. Εσύ είσαι αυτός που δεν θες να τις ακούσεις. Όσους ριδικούς και να σου φέρουν δεν πρόκειται να ακούσεις τίποτα γιατί δεν θες.
Για την εφαρμογή των μελετών φυσικά και δεν έχουν ευθύνη οι μελετητές. Την ευθύνη την έχουν οι επιτροπές τήρησης των όρων αυτών οι οποίες πρέπει να συσταθούν και να είναι απο ανεξάρτητους φορείς. Ρίξε λοιπόν τον αγώνα σου εκεί. Η βρές τα σαθρά σημεία των μελετών και κατήγγειλε τα. Μην επαναλαμβάνεις διαρκώς απαντημένα ερωτήματα!

Ανώνυμος είπε...

ανεξάρτητους φορείς τύπου ….Λαμπράκη—Ζαγοράκη—και …ξενόφερτου. ……….Κατσαβαβάκη..??

Ανώνυμος είπε...

17 Μαρτίου 2011 7:52 π.μ.

Ω ρε κόλλημα με τους Ζαγοράκη Λαμπράκη και κατσαβαβάκη>

Αν δεν τους γουστάρεις γιατί δεν προτείνεις άλλους?