Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γραμματέας να κριθεί από τις πράξεις και όχι από τις δηλώσεις!

 Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη των εκπροσώπων της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ.:
"Οι εκπρόσωποι της τρόικας, ξεπέρασαν τα όρια.
Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα.
Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανένα. --->>>

Και από κανένα, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρουν ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αυτά υπηρετούν με επιτυχία.
Γι αυτό πήραμε σκληρές αποφάσεις και σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, για αυτό προχωράμε σε ριζικές αλλαγές για να βγάλουμε οριστικά τη χώρα από την κρίση.
Για να μην χρειαστούμε ξανά ούτε Μνημόνια ούτε τρόικες και φυσικά ούτε τους εκπροσώπους τους."
Από το Γραφείο Τύπου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε βρε άθλιοι;
Δώσατε γη και ύδωρ στους κατακτητές, χωρίς ντροπή δηλώσατε ότι έχουμε περιορισμένη κυριαρχία στην χώρα μας, ξεπεράσατε σε αναλγησία και βαρβαρότητα και το πιο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, και τώρα αντιδράτε;
Προς τι η αγανάκτηση;
Τα αρπακτικά της Τρόϊκα / ΔΝΤ απλά εξειδίκευσαν κάποια μέτρα από τις υποχρεώσεις που αναλάβατε και ψηφίσατε στην Βουλή.
Βάλατε την Ελλάδα σε μια απίστευτη περιπέτεια, είναι αργά για σας να κλαίτε.
Ετοιμάστε ελικόπτερο, θα σας χρειαστεί.

Αντάρσιος είπε...

Αφου τους έφεραν, τους προσκυνάνε, εφαρμόζουν πλήρως τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και έφεραν σε κατάσταση σοκ την κοινωνία, τώρα το παίζουν θιγμένοι...Δεν ντρέπεστε λίγο κύριοι του ΠΑΣΟΚ, το θέατρο σας δεν πιάνει. Πλησιάζει η μέρα που θα πάτε να βρείτε τους φίλους σας τους σοσια-ληστές Μπεν Αλί και Μουμπάρακ...

Ανώνυμος είπε...

και δε με λες ρε καρχιμακη. Τίνος κόμματος γραμματέας είσαι;

Αλλά δε φταις εσύ!

Σοσιαλιστής είπε...

Σύντροφοι του Κινήματος,
έχετε ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ιγω πιδουδιαμ αυτους στην Ελλαδα δεν τους εφερα, Μπαρμπα Καρχιμακη μηπως τους εφερες εσυ μαζι με τον φασιστοσυμμοριτη Καρατζαφερ???