Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

AΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΒΑΛΗΝΑΚΗ

Άγρια γιούχα στο ζεύγος Καραμανλή και στο ζεύγος Βαληνάκη που έφτασαν πριν απο λίγο στο αεροδρόμιο του Μονάχου με πτήση της Aegean απο την Aθήνα. Αναμένοντας τις βαλίτσες τους τα ζεύγη Καραμανλή και Βαληνάκη αποδοκιμάστηκαν άγρια απο καμιά δεκαριά ομογενείς που περίμεναν δίπλα τις βαλίτσες τους απο την ίδια πτήση της Aegean.
Η λεκτική επίθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού οι ηλικιωμένοι ομογενείς --->>>

Θεόκουφο στην εποχή της πείνας: Χορηγία 2.250.000 ευρώ από το κράτος στο Άγιο Όρος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ!
Με απόφαση του του Πρωθυπουργού και με την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου το κράτος χορηγεί το ποσό των 2.250.000 ευρώ στις Μονές του Αγίου Όρους.
Με λίγα λόγια, ο κ.Παπανδρέου προκειμένου να πάρει την Εκκλησία με το μέρος του -μιας και τώρα τους έχει μεγάλη ανάγκη- και να "γλυκάνει" τους παπάδες ύστερα από τις μεγάλες κόντες που έχει ανοίξει μαζί τους, ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ τον Έλληνα φορολογούμενο να βάλει από την τσέπη του -εκτός όλων των άλλων- και άλλα 2.250.000 εκατομμύρια ευρώ!
Αν αυτό δεν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ τότε τι είναι κ.Παπανδρέου;
Γιατί κοροϊδεύετε έτσι τον κόσμο;
Γιατί κλέβετε τα λεφτά τα οποία έχει δουλέψει για ΔΙΚΟ ΣΑΣ συμφέρον;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Τις ευχές μας σε όλο τον κόσμο!

Ψαραντώνης: Η μουσική, παιδί μου, είναι χιλιόμετρα

Στις υπώρειες του Ιδαίου Άντρου, η βιβλική μορφή της κρητικής μουσικής, ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, κλείνει τα μάτια, πιάνει το δοξάρι και κεντά τις σκέψεις του με νότες.
Εχει «μια τίγρη μέσα του». Το καταλαβαίνεις με το που τον βλέπεις, το αντιλαμβάνεσαι με το που τον ακούς. Ο Ψαραντώνης μιλάει λίγο. Αλλά το βλέμμα του, που ανήσυχο κοιτάει την πόλη να απλώνεται πίσω του, οι λέξεις που επιλέγει όταν αποφασίσει κάτι να πει, μαρτυρούν άνθρωπο με πνεύμα ανήσυχο.
Συνομιλεί με τον Ψηλορείτη. Ηρεμεί μόνο στα όρη, εκεί όπου μεγάλωσε, ανδρώθηκε και έμαθε λύρα. Χάνεται με τις ώρες κάθε φορά που βρίσκεται --->>>

Ευχές από "ΤΑ ΑΝΗΛΙΑ"

ΤΑ ΑΝΗΛΙΑ

Eυχές από την Halkidiki Catering Services

Θέλεις να σώσεις το περιβάλλον; Κόψε και στόλισε ένα έλατο!

Τριπλάσιες εκποµπές άνθρακα παράγουν τα ψεύτικα
Πόσο οικολογικό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο µας; Αν είναι φυσικό έλατο, τότε η επιβάρυνση του πλανήτη είναι µάλλον µικρότερη. Σύµφωνα µε ειδικούς, τα φυσικά έλατα καλλιεργούνται αποκλειστικά και µόνο για να στολίσουν το σπίτι µας τις µέρες των Χριστουγέννων και µέχρι να έρθει η στιγµή αυτή εµπλουτίζουν µε οξυγόνο τον αέρα που αναπνέουµε και προσφέρουν καταφύγιο σε πουλιά και ζώα.
Οταν έρθει η ώρα να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι περισσότεροι Αµερικανοί προτιµούν να αγοράσουν ένα πλαστικό παρά ένα φυσικό έλατο. --->>>

Ευχές από το Halkidiki PLUS

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ...

Ευχές από τον Εμποριοκό Σύλλογο Μουδανιών

Στις 365 μέρες της επόμενης χρονιάς που όλοι φοβούνται και της έχουν δώσει το όνομα της “δύσκολης”, εγώ σας λέω ότι θα έχουμε Απόκριες, καρναβάλι, κυνήγι θησαυρού, εκλογές, αυγά κόκκινα, Ανάσταση, Πάσχα, ανοιξιάτικες εκδρομές, εξετάσεις, κλείσιμο των σχολείων, μπάνια το καλοκαίρι, beach party, πανηγύρια, γάμους, βαπτίσεις, άνοιγμα ξανά των σχολείων, πρωτοβρόχια, και ρομαντικούς περιπάτους, παρελάσεις, αργίες, απεργίες, εορτές εθνικές, τοπικές και άλλες και πάλι κάλαντα και :
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Υ.Γ. Να μην ξεχάσω υγεία, αισιοδοξία, τύχη και καλές δουλειές.
Ο Πρόεδρος Αναστάσιος Δαμάσκος & το Δ.Σ

Ευχές από το "ΑΓΙΟΝΕΡΙ"

 και --->>>

Για μας τρέχουν...

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

“Συγνώμη, λάθος…” Συντοπίτης μας κρατήθηκε άδικα για ένα χρόνο στη φυλακή! Προσέφυγε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Η κατάθεση του συγκατηγορούμενού του, που συνελήφθη να κατέχει ναρκωτικά, ήταν το μοναδικό στοιχείο σε βάρος του, και στη δίκη αποδείχθηκε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια έχει προσφύγει ένας 52χρονος γεωργός από την Ορμύλια Χαλκιδικής, που καταστράφηκε οικονομικά όταν κρατήθηκε άδικα για έναν περίπου χρόνο στη φυλακή, με μοναδικό στοιχείο την κατάθεση ενός συγχωριανού του που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βάσει της οποίας ισχυριζόταν πως τον προμήθευε ναρκωτικά… “επί πιστώσει”.
Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 52χρονος επέμενε πως ήταν αθώος, καθώς ποτέ δεν βρέθηκε η παραμικρή ποσότητα ναρκωτικών --->>>

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

του Θ. Δ. Ζάγκα Αν. Καθηγητή Τομέας Δασικής Παραγωγής-Προστασίας Δασών-Φυσικού Περιβάλλοντος Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η μεταλλευτική δραστηριότητα έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Διακρίνεται σε υπόγεια και επιφανειακή με χειρότερη τη δεύτερη η οποία από τη μία στιγμή στην άλλη μετατρέπει και το πιο όμορφο τοπίο σε σεληνιακό. Για το λόγο αυτό έχει καταργηθεί σε όλες τις προηγμένες οικονομικά χώρες.
Οι δυσμενείς επιπτώσεις από τη μεταλλευτική δραστηριότητα μπορούν να συνοψιστούν στις εξής:
- Επιπτώσεις από την εξορυκτική δραστηριότητα (καταστροφή βλάστησης, εδάφους, συρρίκνωση αγροτικών δραστηριοτήτων, αλλαγή τοπίου-φυσικού --->>>

Eυχές από τον Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΑΘΛΗΤΕΣ .

Ευχές από τον "άγρυπνο παζαριώτη"

Το άλλο ...πρόσωπο του Α.Ο.Πολυγύρου!


Την Πέμπτη 23/12/2010  οι αθλητές των ακαδημιών του Α.Ο.Πολυγύρου επισκέφθηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο Πολυγύρου.
Παρακολούθησαν τη γιορτή των μαθητών και θα τους πρόσφεραν δώρα.
--->>>

Ευχές από το Σύλλογο Καρναβαλιστών Σημάντρων