Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Α.Ο.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - Αετοί Ορμύλιας

Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Εφήβων περιόδου 2010 – 2011, διεξήχθη το Σάββατο 18/12/2010 στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο του Πολυγύρου, η συνάντηση των ομάδων «Α.Ο. Πολυγύρου» και «Αετοί Ορμύλιας.»
Νικητής ήταν η ομάδα του Α.Ο.Π. με 59 πόντους έναντι 53 των Αετών Ορμύλιας.
Α.Ο.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Προπονητής: Ελευθεριάδης Νίκος --->>>

Ξεκίνημα μετ΄ εμποδίων… Επεισοδιακή η πρώτη ορκωμοσία στη Χαλκιδική!

«Ξεκινήσαμε και σωστά ξεκινήσαμε » είχε δηλώσει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη, κατά την διαβούλευση για την επένδυση της « Ελληνικός χρυσός Α.Ε.»
«Το όραμα των πολιτών» του δήμου Αριστοτέλη, ξεκίνησε σήμερα με την προσδιορισμένη και επιβαλλόμενη από το σύνταγμα ορκωμοσία της νέας διοίκησης του δήμου.
Όμως το νέο ξεκίνημα ήταν επεισοδιακό, αφού αποχώρησαν, δεν ορκίστηκαν, οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με το συνδυασμό του κ. Βλαχόπουλου.
Αιτία της αποχώρησης ήταν ότι --->>>

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του πρώτου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ο συνδυασμός «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη συνήλθε σε πρώτη συνεδρίαση (Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010) στα γραφεία της παράταξης (Θεσσαλονίκη, Συγγρού 10 & Βαλαωρίτου).
Συζητήθηκαν θέματα οργανωτικής και διοικητικής υποστήριξης της λειτουργίας της παράταξης και του συνδυασμού, σύμφωνα με το --->>>

Ορκίστηκε o πρώτος αιρετός περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Δανειολήπτες σε απόγνωση.

Δανειολήπτες σε απόγνωση.
ΟΧΙ πια!!!
Γράψτε τις …εισπρακτικές εταιρείες στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.
Πάρτε μια ανάσα!!!
Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΕΔΩ
άγρυπνος παζαριώτης

Οι ομάδες της Χαλκιδικής στη Δ΄ Εθνική.

http://www.periferiako.com/
 Δείτε και τη βαθμολογία --->>>

ΟΛΥΝΘΟΣ – ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-2

Με νικητή την ομάδα της Ελπίδας Πολυγύρου και σκορ 2-1 τελείωσε ο αγώνας κατάταξης του νότιου ομίλου για το ποια ομάδα θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί το πλεονέκτημα της έδρας .
Ο αγώνας έγινε στην ουδέτερη έδρα των Καλυβών της οποίας η φιλοξενεια ήταν άψογη .
Τα γκολ από τους νικητές επέτυχε ο ΙΣΠΙΡΙΑΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ .
damgeo

Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ… ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Όπως είναι γνωστό πριν από 45 περίπου μέρες ήρθε για Δημόσια Διαβούλευση η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ για τα μεταλλεία της Β.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Από το ξεκίνημά της έδειξε, ότι δεν πρόκειται για ουσιαστική και γόνιμη διαβούλευση από «μηδενική βάση»,δηλαδή δεν τέθηκε το ζήτημα της μη υλοποίησης του σχεδίου, παρά σαν μονόδρομος προτάθηκε η πιθανή βελτίωση κάποιων παραμέτρων του.
Ο χρόνος που κατατέθηκε η ΜΠΕ, εν μέσω εκλογών και λήξης της θητείας των Δημοτικών και Νομαρχιακού Συμβουλίου, δείχνει τις όχι και τόσο «αγαθές και ειλικρινείς προθέσεις» τόσο του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ όσο και του ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Αφού έγιναν προσπάθειες --->>>

Ο Μάστερ Σ’ Έφαγα … στην κουζίνα !!

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Ευχές

Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
«ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ… ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΔΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ --->>>

Καλλικράτεια και Μουδανιά σήμερα στη Δ΄ Εθνική.

http://www.periferiako.com/

"Πανάθα" ...ΟΛΕΕΕ!

Εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου.

 Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης. --->>>

Μια πολυδιαφημισμένη διαβούλευση που δεν έγινε

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη “δημόσια διαβούλευση” της 18ης Δεκεμβρίου στην Ιερισσό για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. Έτσι ενημέρωσε με φαξ σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 η Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Μαργαρίτα Καραβασίλη το Δήμαρχο Σταγείρων-Ακάνθου Μιχάλη Βλαχόπουλο, χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή της.
Ωδυνεν όρος και έτεκε μυν το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Μόλις την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου η κα Καραβασίλη είχε στείλει επιστολή στο Δήμαρχο --->>>

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ

O νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας κος Δαμιανός Ιορδανίδης, σας προσκαλεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Η τελετή θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20/12/2010, στις 11:00 π. μ. στο Πνευματικό Κέντρο (Κλειστό Θέατρο) Ν. Μουδανιών.
Aπό το Γραφείο Τύπου

Ευχές

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΄΄Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ΄΄ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Β.Ε.Ξ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ